Λοιπόν.... σας έχω μια ευχάριστη νομίζω έκπληξη

σε συννενόηση με τον. Δημ.Λαρόζα και το ΣΔΙΟ,
το προσεχές Σάββατο, το 4ο Streetmodelling θα έχει πολύ πρωτότυπο διάκοσμο, καθώς
εάν το επιτρέψει ο καιρός (δεν βρέχει δηλαδή), θα έρθουν και θα εκτεθούν επί της Ιπποκράτους, μερικά απο τα "μικρά" ανοικτά οχήματα του Συλλόγου (Willys MB, M-38A1, M-151A2, Kubelwagen κλπ.)
Ετσι για να εμπνέονται όσοι θα συμμετάσχουν στο live group build για "τζιπ-οειδή" που έχουμε εξαγγείλει

Πριν απ' όλα να ευχαριστήσουμε τον Δημ. Λαρόζα και τον πρόεδρο του ΣΔΙΟ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

Για τα λοιπά:
για το στησιμο θα είμαι απο τις 08.00-08.30 περίπου για να καβατζώσουμε και θέσεις παρκαρίσματος για τα οχήματα αλλά και για να συμμαζεψουμε το πεζοδρόμιο,
επίσης, θα φέρω μοντελάκι για το GB, θα φέρω για βάψιμο μια βάση darius miniatures,
το super κομπρεσέρ μου με αερογράφους κλπ., εργαλεία, χρωματα λάδια ξύδια κλπ.
το Plastimodellismo θα μας φέρει τους γνωστούς πάγκους ενισχυμένους απο τις περυσινές πατέντες καθώς και καμια 40ριά μικρά 72άρια κιτ για make and take των πιτσιρικάδων που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους,
το Fasma θα δώσει υλικά που θα χρειαστούμε, το ίδιο και το Atlantis Miniatures,
με Real Models και Kalfakis δεν έχω μιλήσει αλλά φαντάζομαι θα ανταποκριθούν αντίστοιχα (όπως πάντα άλλωστε)

οι υπόλοιποι τι θα κάνετε

:

Σ.Σ.