0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θελεις παντως και μπορεις να βρεις την καρτελα του plastimodelllismo με τα ελληνικα σηματα δινει τα s/n στο σωστο χρωμα και μεγεθος.
very beautifull , το εχω κανει και εγω σε 2 θεσιο
Μπραβο σου για το ωραιο βαψημο. Θα ηθελα να δω και τι εχεις κανει με το cocpit!!
Θεαματικό όντως!Μία ένσταση μόνο σχετικά με το όριο των χρωμάτων, θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρό...
Νικολα Μπραβο !! πολυ ομορφη η Γαλλιδουλα σου .Το F-1 ειναι ενα απο τα ομορφοτερα μαχητικα αεροσκαφη που σχεδιαστηκαν ποτε και ειδικα το δικο μας με την AEGEAN GHOST ....ειναι το κατι αλλο!
Εύγε Νικόλα Αν και "μικρό" για τα γούστα σου, το περιποιήθηκες μια χαρά Το σβήσιμο μάλλον εννοεί ο Γιάννης, οπότε το εννοούμε 2 Γιάννηδες που μας αρέσουν τα λίγο πιο "κοφτά" - in scale Καλά τελειώματα και πάντα τέτοια Φιλικά, Γιάννης
Spoiler (hover to show)Καλά το υποψιάστηκα ότι θα γκρίνιαζες για το μέγεθος Τώρα περιμένουμε τους υπόλοιπους 43 να κάνουμε γιαννοδημοψήφισμα για το σβήσιμο
Το σβήσιμο μάλλον εννοεί ο Γιάννης, οπότε το εννοούμε 2 Γιάννηδες που μας αρέσουν τα λίγο πιο "κοφτά" - in scale
πολύ καλό το μιραζάκι συνχαρητήρια και απο μένα άντε να δουμε και τελειωμένο.
Παράθεση από: Indy στις Οκτωβρίου 29, 2010, 06:47:10 μμΤο σβήσιμο μάλλον εννοεί ο Γιάννης, οπότε το εννοούμε 2 Γιάννηδες που μας αρέσουν τα λίγο πιο "κοφτά" - in scale Τσέκαρε μήπως την περίπτωση να βάφεις με μασκαρίσματα blue-tac κλπ...
Με πατησες στο αδυνατο σημείο μου....Το F-1 το ποιο ομορφο μαχητικό στον κόσμοφανταστικό βαψιμο έχεις κάνει...δεν διαβασα ολα τα σχόλια των φίλων αλλα μία μικρη παρατηρηση που θα ηθελα να κάνω είναι το βαψιμο της κεντρικής δεξαμενης.Εχω την αισθηση οτι δεν βαφτηκε ποτε για λογαριασμο της ghost. ας με διορθωσει καποιος φιλος αμα κανω λαθοςΣυγχαρητήρια
Elvis άν και πρόδωσες την κλίμακα σου , πολύ ωραίο
Νίκο φερτω το Σάββατο να το δούμε από κοντά στο κιτσεν
Αυτό τώρα το είδα! Πάρα πολύ όμορφο Νικόλα. Βάλε και τα υπόλοιπα επάνω του και ανέβασε καμιά φωτο να το απολαύσουμε!
Μπράβο Νικόλα !!! Ωραίο βάψιμο και καλή δουλειά με τα λάδια