Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια , θα δούμε τι θα βγει στο τέλος .
Για κινητήρα σκέφτομαι το εξής , αν δεν βρω κάτι ετοιμο ωστε να το προσαρμόσω , θα κατασκευάσω ενα , εχω κάτι υπ όψη μου με συνδυασμό ξύλου μέταλλου και πλαστικού .
Εργασίες
1. Τοποθέτηση δοκών εξωτερικής διαμήκους ενίσχυσης , τα δοκαράκια αυτά είχαν σχήμα D και διέτρεχαν εξωτερικά το σκάφος σε όλο το μηκος έσβηναν απαλά πίσω , σκοπός τους ήταν να ενισχύουν την λεπτή επικάλυψη του κόντρα πλακέ ωστε να μην (παίζει ) . Ήταν συνδεδεμένα με βίδες και κόλλα με τον εσωτερικό σκελετό. Εγώ απλός διαμόρφωσα τα πηχάκια και τα κόλλησα .
Δείχνουν λίγο πιο χοντρά απ ότι πρέπει αλλά θα τριφτούν μετά την προεργασία που θα περάσω όλο το σκάφος και θα δείχνουν φυσιολογικά . ( Να δω πως θα βάψω σήματα από πάνω )
2. Τα πέδιλα έχουν δομή σχήματος Τ ετσι έφτιαξα δοκάρια από μπάλσα 2mm και τους έδωσα την καμπύλη εμπρός και πίσω , μετά από κάτω κόλλησα της επιφάνειες των σκι που είναι κατασκευασμένες από κόντρα πλακέ με πάχος 0.6 mm και αντέγραψαν τις καμπύλες . θα κολλήσω και της τριγωνικές νευρώσεις ένα τελικό φινίρισμα και είναι έτοιμα για βάψιμο .
Τα πέδιλα μπαίνουν και βγαίνουν αφού στη δοκό έχουν τρύπα (φωλιά ) που ταιριάζει το σύρμα .
Έτσι θα μπουν στο τέλος μετά τα βαψίματα- γυαλόχαρτα κλπ μπορώ να τα στερεώσω σε όποια γωνία θέλω .
Ο συρμάτινος σκελετός είναι ατσαλόσυρμα 1mm όπου υπάρχουν συνδέσεις έχουν γίνει με ψιλό σύρμα καλωδίων και κόλλα στιγμής , τα ελατήρια τον αμορτισέρ θα κατασκευαστούν με το ίδιο τρόπο τυλίγοντας σύρμα καλωδίου γύρο απ το ατσαλόσυρμα . Ο πίσω σκελετός δεν έχει τελειώσει γιατί συνδυάζετε με τον κινητήρα που δεν υπάρχει ακόμα.
Αν και στα σημεία αυτά μπορούμε να ξεφύγουμε λιγάκι για λόγους ευκολίας αφού στο τέλος ( θα παίσει πολύ χιόοοοοονι και θα κρύψει αρκετές από της λεπτομέρειες ) . (πως τα σκέφτομαι ετσι ο μπαγάσας

)