0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gbr-22 στις Νοεμβρίου 17, 2010, 07:12:19 μμΤα τιγκαρες τα κακομοιρα , να δουμε πώς θα χωρεσεις να τα βαψεις εκει μεσα!! Τα μπροστινα τοξικ εποξικα πανια μπροστα στο τζιπακι δεν εχουν κατσει καλα ή μου φαινεται?? Καλη συνεχεια!! το μπροστινο πανι επιτηδες το σηκωσα με μια οδοντογλυφιδα απο το φυσημα οταν τρεχει το οχηματο βαψιμο ειναι ενα θεμα αλλα εχει υπολογισθει (υπαρχουν δυο θεωριες για τα αξεσουαρ βαψιμο πριν και τοποθετηση η τοποθετηση και βαψιμο μαζι με το μοντελοκαθε μια εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της) οσο για το φορτωμα νομιζω ετσι ηταν (long rage γαρ)και να σκεφτεις δεν εβαλα μπιτονια μπροστα φιλε Παναγιωτη
Τα τιγκαρες τα κακομοιρα , να δουμε πώς θα χωρεσεις να τα βαψεις εκει μεσα!! Τα μπροστινα τοξικ εποξικα πανια μπροστα στο τζιπακι δεν εχουν κατσει καλα ή μου φαινεται?? Καλη συνεχεια!!
αυτο?
ακολουθησε το σκρατς και απο περισευματα κτηριο με την ιδια φιλοσοφια l και συνεχιζουμε με το τριτο κτηριο που θα ειναι καπως ετσι
Τα κτιριακά σου μ΄αρέσουν πάρα πολύ, θα έλεγα εκπληκτικά...Στη chevy έφ΄ όσον έβαλες τον ασύρματο θα πρέπει να βάλεις και την κεραία που ήταν στην καρότσα πίσω από τη θέση του οδηγού.Την τάπα της βενζίνης την έχεις βάλει Δημήτρη σε λάθος θέση, για ξαναδές τα σχέδια
Παράθεση από: DIM57 στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 06:35:39 μμακολουθησε το σκρατς και απο περισευματα κτηριο με την ιδια φιλοσοφια l και συνεχιζουμε με το τριτο κτηριο που θα ειναι καπως ετσιΔημήτρη μπράβο!! Τέλια δουλειά, όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό, μόνο σε μια φωτογραφία του κτιρίου εκεί πίσω από την καμάρα, η μια πόρτα φαίνετε να έχει τοποθετηθεί ανάποδα και δεν φαίνετε να είναι συμμετρικό το ένα κομμάτι με το άλλο, εκτός και αν είναι έτσι το σχέδιο τις πόρτας , τότε αγνόησε το σχόλιο μου, και πάλι μπράβο φίλε πολύ όμορφο...