Νίκο Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.
Το κατάστρωμα, αλλά και τα υπόλοιπα έχουν αυτήν την κυρτότητα στις άκρες (αριστερά και δεξιά).
Όσον αφορά την υπερκατασκευή δεν έκανα απολύτως τίποτε, απλά κόλλησα τα κομμάτια κόντρα πλακέ και μερικά ξύλα. Έχει και αυτή κυρτότητα η οποία δεν εφάρμοζε απόλυτα με το κατάστρωμα, όμως βάζει και εκείνα τα ξυλάκια (μαύρα ξύλα έχω βάλει εγώ, μαόνι έβαζε η Panart), ώστε μα κλείσει και το παραμικρό κενό.
Αυτό συμβαίνει γιατί όπως θα παρατηρήσεις από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει οι νομείς στα πάνω άκρα τους αποτελούνται από υπερυψωμένα σημεία ώστε να πατήσουν τα καταστρώματα, ενώ το κεντρικό σημείο είναι flat. Τα αριστερά και δεξιά υπερυψωμένα σημεία είναι κομμένα υπό κλίση, οπότε και τα καταστρώματα σε κείνα τα σημεία παίρνουν μια ελαφριά κλίση. Υποθέτω πως είναι (αν είναι έτσι και στο πραγματικό για να φεύγουν τα νερά).

Δείτε στις δύο παρακάτω εικόνες τις διαφορές που έχουν το παλιό κατάστρωμα με το καινούργιο η οποία διαφορά είναι απολύτως εμφανής. Στο καινούργιο κατάστρωμα η τρύπα για το πίσω κατάρτι δεν είναι στην θέση της. Δηλαδή εάν τοποθετήσω το κατάστρωμα στην θέση του τότε αυτό βγαίνει αρκετά έξω από το καράβι.
Τα καταστρώματα στις διαστάσεις είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο η τρύπα για το κατάρτι διαφέρει, τώρα πως γίνεται αυτό μόνο η Panart μπορεί να το γνωρίζει.

Έκλεισα λοιπόν την παλιά τρύπα από ένα κομμάτι πινέλου και άνοιξα μια καινούργια σύμφωνα με την τρύπα του παλιού καταστρώματος.

Δοκίμασα το κατάστρωμα τοποθετώντας το στην θέση του, όπως επίσης έδωσα και μια απαραίτητη κλίση προς τα πίσω στο πίσω κατάρτι όπως φαίνεται στην φωτογραφία και όταν όλα ήταν καλά κόλλησα το κατάστρωμα μόνιμα στην θέση του με καρφιά (τα οποία έσπρωξα πιο μέσα από το κατάστρωμα ώστε να μην εξέχουν) και κόλλα PVA.

Βασίλης