Αποστολέας Θέμα: Abadoned Sturmtiger (...what if) - Revell 1/35  (Αναγνώστηκε 2111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Abadoned Sturmtiger (...what if) - Revell 1/35
« στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 08:46:30 πμ »

".....O επιλοχίας  πυροβολικου της Βερμαχτ Κούρτ Μιλλερ ρούφηξε την τελευταια γουλια απο το νεροζούμι το οποίο υποτιθεται οτι ήταν καφές, στην ουσια ήταν νερό με λιγους κόκους Γερμανικου καφε και μισο κυβο ζαχαρη, εκανε την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο και εδωσε εντολή στο πλήρωμα του Sturmtiger να ξεκινήσει για να λαβει θεση βολής εξω απο το χωριο οπου σταθμευε.
Η κατασταση στο νοτιο τομεα του δυτικού μετώπου ηταν συγκεχημένη. Ηταν αρχες Απριλίου του 1945 και η ανωτατη διοικηση της Βερμαχτ προσπαθουσε απεγνωσμένα να αντιμετωπίσει τις διαφορες κρισεις απο τις συχνες διασπασεις του μετωπου (ο θεος να το κανει), απο τις Αμερικανικες δυνάμεις. Τα νεα οπλα που υποσχονταν ο Φυρερ δεν ηλθαν ποτέ, και τα ήδη υπαρχοντα ήταν καλα αλλα σε μικρους αριθμούς τα οποία ηταν ανικανα να ανακόψουν τη συμαχική πλημμιρίδα στη δυση, αλλα και το Ρωσικό χειμαρο στν ανατολη. Ενα τετοιο ηταν το SturmTiger.
Το πλήρωμα ειχε διαταγή να  δημιουργήσει φραγμο πυρός ωστε να ανακοπεί μια συμμαχικη δισείδηση αρματων στον τομεα του.  Κατευθύνθηκε λοιπν απο εναν αγροτικό δρομο στο σημειο εκτελεσης της βολής το οποιο ηταν στην ακρη ενος αγροκτηματος εξω απο το χωριο . Δεν εκανε πολλα μετρα απο το χωριο και ενας κροτος συνταραξε το δεξιο πανω μερος της θωρακισης.  Ηταν βολη απο μπαζούκας. Καποιες μικρες Αμερικανικες ομαδες κυνηγων αρματων  εφοδιασμενες με χειροβομβιδες και μπαζουκας διείσδυαν συχνα μεσα στις Γερμανικές γραμμές και εστηναν ενεδρες στις στις ακρες των αγροτικων δρομων περιμενοντας να περασουν Γερμανικα τεθωρακισμενα.. Μια τετοια ηταν και αυτή. Τη βολη του μπαζουκας διαδεχτηκαν μερικες χειροβομβιδες. Το πληρωμα του sturm δεν εχασε την ψυχραιμια του. Οι πιο πολλοι άλωστε ηταν εμπειροι αρματιστες οι οποίοι είχαν τεραστια θητεια απο το ανατολικο μετωπο. Το θηριο σταματησε, εκανε μερικα μετρα πισω ενω το Mg34 απαντησε στην αντιαρματικη βολη γαζονωντας τους θαμνους στους οποίους βρισκονταν κρυμενοι η Γιανκηδες τρεποντας τους σε φυγή.
Το επεισοδιο διερκεσε μερικα λεπτα οι Αμερικανοι υποχώρησαν αλλα η ζημια στο θηριο είχε γινει. Η βολη του μπαζούκας ειχε  διαπερασει τη μπροστινη θωρακιση του sturm εχοντας φορά διαγωνια απο κατω προς τα ανω, και προκαλεσε φωτια στη δεξια μερια του αρματος στην περιοχη που βρισκεται ο ασυρματος.
Η φωτια σε συνδιασμό με την τριβη από την κρουση του βληματος, αυξησε κατακόρυφα τη θερμοκρασια του μεταλου της θωρακισης με αποτελεσμα να αρχισει να παραμορφωνεται.!!!!
Ενω το πληρωμα αντιμετώπισε και τελικά καταφερε να σβησει τη φωτιά  η οποία ομως παρότι ήταν τοπικου χαρακτηρα πρόλαβε και εκαψε αλλα και ελιωσε το μεταλο στη δεξια και πανω μερια του αρματος!!!!
 Σαν να μην εφτανε ομως αυτο, οι αναποδιές δεν ειχαν τελειώσει για το πληρωμα. Ενα ζευγος απο συμμαχικα αεροπλανα καθέτου εφορμήσεως εμφανιστηκε στον ορίζοντα.
Βλεποντας το αρμα πληγωμενο να βγαζει καπνους ορμησαν για να το αποτελειώσουν. Μια ριπη πολυβολων γαζωσε  το φλεγόμενο αρμα  καθετα  καθηλώνοντας το πληρωμα του και επιδινωνοντας την κατασταση του αρματος....
Ο Μιλλερ βλεποντας τη ζημια που επηλθε  στο αρμα απο μια και μονο βολη μπαζουκας αλλα την επισφαλή θεση που βρισκονταν ο ιδιος αλλα και το πληρωμα του απο τις  υπερπτησεις των συμμαχικων αεροσκαφών, διεταξε τους αντρες του να εγκαταλείψουν το θηριο και να επιστρεψουν στο χωριο απο οπου ξεκινησαν....»

Ενταξυ ενταξυ μη βαράτε, αδελφια. Ενα αστειο ειπαμε.
Φυσικά και ενα αντιαρματικό βλημα και δη απο μπαζουκας δεν ειναι ικανο να λιωσει και να παραμορφώσει μια τετοια θωρακιση και σε ενα τετοιο σημειο στην οροφη του αρματος.
Η ισχυρή θωρακιση σιγουρα λιωνει και παραμορφώνεται αλλα θα πρεπει να φαει βομβα απο αεροπλανο, ή ρουκετα, ή οβιδα απο βαρυ  πυροβολο η οποια ομως θα καταστρεψει ολοσχερώς το αρμα και δεν θα δημιουργησει φυσικα ενα τοπικο καψιμο.
Οταν όμως σε μια μοντελιστική κατασκευή συμβαινουν απροοπτα, χοντραδες, λάθη, αστοχιες ή οτι αλλο θελετε ... τότε επιστρατευεται η...επιστημονική  ή οποια αλλη φαντασία θελετε ωστε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολογητα. 

Αυτό συνεβη εδω περα.
Το συγεκριμενο  κιτ της Revell το ξεκινησα πριν το καλοκαιρι, μετα το παρατησα και το ξαναεπιασα  λιγο πριν την εκθεση με σκοπό να το κατεβάσω ως απλο μοντελο και να συμμβάλω στο ελαχιστο  απο τη μερια με οσο το δυατον περσισσοτερα εκθεματα  μπας και εσπαγε το στοιχειομενο ρεκορ συμμετοχών.
Ολα κυλούσαν καλά .
Κατασκευή,ασταρωμα  βαψιμο βασικων, ξανοιγματα,παρκετινες,  φιλτρα, wash, chipping,  μου ειχαν βγει παρα πολυ καλά και ήμουν πολυ ιακανοποιημενος. Και ενω ολα πηγαιναν κατ ευχήν και έιχα κανει και το pre registration  για την εκθεση εγινε το απροοπτο.
Εκανα dot fading με λαδια. Ολα καλα κι εκει. Εμεναν μονο καποια τρεξιματα καποιες μικροδιορθώσεις και σκονισμα.
Εκει λοιπον εγινε η... λαλακια.
Για να επισπευσω το χρονο στεγνωματος των λαδιών  εβαλα το μοντελο κατω απο ενα πορτατιφ γραφειου με λαμπα πυρακτωσης!!!!
Αφου περασε καμια ωρα πηγα να κοιταξω και ειδα την καταστροφή. Ειχε λιωσει το πλαστικο στην πανω δεξια γωνια.
Αφου εφαγα το πρωτο σοκ και... συνηλθα  βρεθηκα στο διλημα.
Να το πεταξω απο το παραθυρο ή οχι.? Η εκπαραθυρωση απετραπηκε τελικα.
Το δευτερο διλλημα ηταν. Να το κατεβασω στην εκθεση η οχι?
Ειχα ηδη κανει το preregistation απο τη μια, και απο την αλλη δεν ηθελα να στερησω την εκθεση εστω και απο ενα στραβο μοντελο. 
Ετσι λοιπόν αποφασισα το Sturmtiger, να μη χασει το πανυγυρι εστω και αλειωμενο.

Πως να το κατεβασεις ομως ετσι? Να το αφησω ετσι βαμενο με παραμορφωμενο σχημα και χωρις σημαδια φωτιας δεν εστεκε καθόλου.
Να το καταστρεcω ολοσχερώς? Ηταν μια λυση, αλλα απο τη μια δεν ηθελα να χαλασω το βαψιμο και να χαθει η δουλει που ειχα κανει και απο την αλλη θα απaιτουνταν πολυ περισσοτερη δουλεια και δεν θα προλαβαινα την εκθεση.
Η τριτη λυση ηταν να το εμφανισω τοπικα καμενο στο σημειο που ελιωσε το πλαστικο.
Επινοησα λοιπόν την πιο πανω ιστορία  η οποια συνβαινει στη φαντασια του «καμμενου» μοντελιστη  και με απανωτα wash με γκρι μαυρο και steel  και διαφορες αλλες «επιθεσεις»  με τον ταχυτροχο και λοιπα εργαλεια «καθετου εφορμησης» εφτασα στο πιο κατω αποτελεσμα που εμφανηστηκε στην εκθεση !!!

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Abadoned Sturmtiger (...what if) - Revell 1/35
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 09:17:00 πμ »
Γιώργο καλημέρα
Το Τίγρη Εφόδου σου το είδα και το έκρινα ο ίδιος στην έκθεση ως μέλος της κριτικής επιτροπής στη συγκεκριμένη κατηγορία.
 ::drill::
Είναι αλήθεια ότι η ζημιά στο συγκεκριμένο σημείο απο το ...πορτατίφ ήταν εμφανής και χτύπαγε στο μάτι γιατί είχε επηρεάσει τον υποτιθέμενο πολύ χοντρό πρόσθιο θώρακα του άρματος.
Το σχόλιο όλων των κριτών ήταν
 ::boxing::
"μα τι υποτίθεται ότι το χτύπησε και αφενός το άφησε σχεδόν άθικτο αλλά καταφερε και στράβωσε το θώρακα των 150χιλ.  :?:"
ως εκ τούτου, έχασε αρκετούς πόντους βαθμολόγησης για την αληθοφάνεια της συγκεκριμένης επέμβασης.
 :(
Είναι αξιέπαινο πάντως ότι δεν το παράτησες αλλά το πάλεψες και το έφερες στην έκθεση για την επίτευξη τοι μεγάλου κοινού μας στόχου.
 ::award_1::
Εαν μου επιτρέπεις μια πιο γενική συμβουλή,
 ::sprechende_015::
το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να καλυφθεί πλήρως με λίγη περισσότερη δουλειά, πχ. εαν η βάση-διόραμα και το στήσιμο σου, επέτρεπε να προσθέσεις σ'εκείνο το σημείο κάποιο "μπόγο" δικτύου παραλλαγής (και ένα μέλος του πληρώματος να προσπαθεί να το απλώσει) ή κάποια πρόσθετη παραλλαγή (κλαδιά βλάστησης) κλπ. 
 ::icon_thumright::
Ευχομαι καλή επιτυχία σε κάθε σου νέα προσπάθεια.
Συγχαρητήρια και για τη βράβευση των "Σαλώνων" σου
 ::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 10:45:30 πμ »
Σταυρο,
φυσικα κι εχεις δικιο σε αυτά που λες για τη ζημιά. Αλλωστε το ήξερα οτι η τοσο χοντρη θωρακιση αν ελιωνε θα σημαινε ολοκληρωτική καταστροφη του αρματος.

Για το διχτυ παραλλαγης που λες, πραγματικά δεν το σκεφτηκα.  Για κλαδια βλαστησης κλπ δεν το επιχειρησα γιατι ειναι νομιζω  λιγο επικινδυνο να βαλεις "κλαδια" και η "βλαστηση"  να σου  βγει εκτος κλιμακας.
Τοσο στη μια όσο και στην αλλη περιπτωση παντως θα απαιτουνταν περισσοτερος χρονος δουλειας (βαψιμο φιγουρας, γαζα για διχτυ... κλπ κλπ... αν θα πετυχουν ολα αυτα... κλπ κλπ..),   που δεν υπηρχε αφου το ατυχημα εγινε μολις μια βδομαδα πριν την εκθεση και η βαση ηταν ηδη ετοιμη στους νεκρους χρονους βαψιματος.

Τεσπα, η καθε αναποδια   ::violent1::   μπορει να αποβει χρήσιμη  ::sofos11::  προς γνωσην και συμμορφωση  για την επομενη φορα.  :wink:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λογια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 02:51:16 μμ »
Γιωργο πολυ ωραιο το μοντελο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αν μου επιτρεπεις ενα σχολιο. Φυσικα η ευκολη λυση [ και μαλλον μονοδρομος ] ειναι ενα διχτυ η ενας μουσαμας- ποντσο .[ Εχει η Tamiya και  σε πολλες παραλλαγες οπως και αλλες εταιριες ]

Ομως αναλογα τι πυροβολο  το χτυπησε και απο τι αποσταση και γωνια μπορουσες να το λακκουβιασεις αρκετα αλλα να μην εχει γινει διατρηση.
Τι εννοω. Το μονο πραγματικα θανασιμο οπλο των αμερικανων [ γιατι οι ρωσσοι ειχαν πολλα  :? ] ηταν το 90αρι του Μ-36 και του Μ-26 Pershing
Στην παρακατω φωτο που παραθετω απο Jagdtiger φαινεται καθαρα οτι εγινε ασχημο στραπατσαρισμα, αλλα διατρηση λογου παχους και κλισης της θωρακισης ...δεν εγινε

[IMGt]http://i767.photobucket.com/albums/xx312/PravinosDimitris/PA260429.jpg[/IMGt]

Tωρα θα μου πεις μετα Χριστον προφητης....αλλα ισως  μπορουσε και να σωθει αν αντι για μπαζουκα αυξανες το διαμετρημα και εκανες κατι ξωφαλτσο μια και το παχος του θωρακα ηταν μεγαλο και ισως και ηταν πιο ρεαλιστικο που μαλλον θα ηταν στα + του αρματος.  ::dontknow::
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 03:17:02 μμ »
Xμμμ πραγματι το σεναριο της προσβολης απο 90αρι ενος Μ-26 ή Μ-36 ειναι πειστικο για την εκταση της ζημιας οχι ομως κ για την γωνια προσβολης που ειναι απο πανω προς τα κατω.Αυτο πολυ δυσκολα μπορουσε να συμβει λογω των περιορισμων κινησης των πυροβολων των αρματων στον κατακορυφο αξονα.Δηλαδη ακομα κι αν ο αντιπαλος ηταν σε ανωτερο επιπεδο λ.χ. καποια εδαφικη εξαρση το πυροβολο του δεν θα μπορουσε να χαμηλωσει αρκετα για να επιφερει πληγμα.Φυσικα ενα φορητο αντιαρματικο π.χ. bazooka,PIAT (αν κ πολυ δυσχρηστο) μπορουσε να βαλει υπο τετοια γωνια αλλα μαλλον θα το γρατζουναγε...Καλυτερα να βαλεις μουσαμαδακι :mrgreen:Παντως συνολικα ειναι παρα πολυ καλη δουλεια με ωραιο βαψιμο κ ταιριαστη βαση φιλε Γιωργο! ::icon_thumright::

Y.Γ.Δημητρη-Jagdpanther:Χρονια πολλα φιλε γεματα υγεια κι ευτυχια κ πολλα μοντελα! ::salut:: 

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 09:33:14 μμ »
 ::arrowred::Δημήτρη  (Jagdpanther) κατ αρχην χρόνια πολλά για τη γιορτή σου οτι επιθυμεις και καλα μοντελα.
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λογια και για τις ιδεες σου  ::icon_thumright::. Αν ειχα περισσοτερο χρόνο ίσως σκεπτόμουν κατι πιο αληθοφανες  :idea: :idea: Δεν πειραζει όμως,  οτι εγινε εγινε.

::arrowred:: Φιλε Ernst Barkman σ ευχαριστώ για τα καλά σου σχολια. Δεν νομιζω πάντως οτι θα το "πειραξω" αλλο, θα το αφησω όπως εχει,  εκτός αν καποια στιγμη μου τη δωσει  ::sterb121::.
Παμε για αλλα  :wink:
Και επι τη ευκαιρία.... πώς παει το ΙΙΙαράκι? :wink:  Θ εχουμε update συντομα?

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 10:00:13 μμ »
Το ειδα απο κοντα και μ'αρεσε παρα πολυ η δουλεια σου ::eusa_clap::

Οσο το κοιταγα βεβαια πολλα περασαν απο το μυαλο μου σχετικα με την παραμορφοση. :roll:

Καλα εκανες και δεν το πεταξες μιας και διαχειριστικες την ζημια πολυ καλα. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 10:51:41 μμ »
Γιώργο αν και η ποιότητα της δουλειάς τώρα που το βλέπω είναι χαρακτηριστικά δική σου, στην έκθεση το χάζεψα πάρα πολύ και το συζήτησα και με άλλους, χωρίς να ξέρω ή να καταλάβω ότι είναι δικό σου. Κρίμα για το ατύχημα γιατί πραγματικά έχεις κάνει ωραία δουλειά. Εγώ να προσθέσω ότι - όπως τουλάχιστον ξέρω εγώ - οι θώρακες αυτοί έσπαγαν και δεν νομίζω να μπορούσαν να στραβώσουν ή καμπυλώσουν ακόμα και από τη χειρότερη φωτιά. Και τώρα πάντως αν θες να ξανασχοληθείς και δεν το φοβάσαι ή βαριέσαι, θα μπορούσες άνετα να κάνεις "χειρουργικές" τομές σπασίματος, αφαιρώντας ή και αλλάζοντας τμήματα όπου υπάρχουν καμπύλες από το κάψιμο.  :wink:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 11:06:22 μμ »
Τρελλή δουλειά που μου αρέσει πάρα πολύ αλλά και ρημαδοατυχία ρε παιδί μου. Πάντως καλά έκανες και δεν το σούταρες, όπως πρότειναν και παραπάνω πέτα πάνω ένα καναβάτσο και θα είναι μια χαρά.

Εγώ να προσθέσω ότι - όπως τουλάχιστον ξέρω εγώ - οι θώρακες αυτοί έσπαγαν και δεν νομίζω να μπορούσαν να στραβώσουν ή καμπυλώσουν ακόμα και από τη χειρότερη φωτιά.
Ναι, σε περίπτωση διάτρησης από βλήμα κινητικής ενεργείας έδειχναν σα ραγισμένοι, από βλήμα κοίλου γεμίσματος πάλι αποκτούσαν πολύ μικρή οπή διάτρησης αλλά αν τελικά πέρναγε έκανε τρομερή ζημιά.

Ο Jagdpanther (Χρόνια πολλά!!!) έχει δίκιο, ένα πλήγμα από βλήμα 90mm θα το τρύπαγε αλλά με πολύ πιο μεγάλη οπή διάτρησης. Μία μερική διάτρηση αμφιβάλω αν θα μπορούσε να παραμορφώσει το θώρακα σε τέτοιο βαθμό. Επίσης αναφέρθηκαν το PIAT και το bazooka σαν πιθανά υπεύθυνα για τη ζημιά. Και τα δύο είχαν περίπου την ίδια διατρητική ικανότητα, 100mm θώρακα αν θυμάμαι καλά με το PIAT να απαιτεί δεινοσαυρίσια δύναμη για να οπλίσει στην πρώτη βολή. Πάντως να τρυπήσουν τα 150mm του εμπρόσθιου θώρακα ήταν αδύνατο, ακόμα και αν δεχόταν πλήγμα εξ επαφής, τα όπλα αυτά δεν παρουσίαζαν μείωση της διατρητικής τους ικανότητας με την αύξηση της απόστασης.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 03:29:06 πμ »

Προχωραει το ΙΙΙαρι Γιωργο αλλα αργα αφου μπλεξαμε με επαγγελματικες κ κοινωνικες υποχρεωσεις τον τελευταιο καιρο.Μολις θα γινει σημαντικη προοδος θα postαρω φωτο. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Απ: Abandoned Sturmtiger (...what if) - Revell 1/35
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 08:36:29 πμ »
 ::arrowred::Δημήτρη (IBANEZe) Χρονια πολλα για τη γιορτή σου, σ ευχααριστώ για τα καλά σου λογιά και συγχαρητιρια για την ωραια σου δουλεια και το μεταλιο που κερδισες.

::arrowred:: Νικο (nino1969) Σ ευχαριστώ φιλε για τα καλα σου λογια, δεν το βλεπω να το ξαναπιανω  τουλαχιστον τωρα.

::arrowred::  Γιώργο (gkontog) Να ΄σαι καλα, σ ευχαριστώ για  τα  ωραια σχολια σου.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:38:35 μμ »
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Το χαζευα αρκετη ωρα στην εκθεση , μπραβο !
Κουκουλωσε με κατι την ζημια , ισως με ενα μουσαμα και θα δειξει τελειως διαφορετικο.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 02:06:47 πμ »
Συνονόματε  πέρα απο το συγκεκριμένο ατύχημα,  μια χαρά δουλειά εχεις κάνει.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 12:51:29 μμ »
Συνονόματε  πέρα απο το συγκεκριμένο ατύχημα,  μια χαρά δουλειά εχεις κάνει.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Συμφωνώ  X10.

Πάντως κι εγώ στη θέση σου δε θα το πείραζα περαιτέρω. ʼλλωστε το συγκεκριμένο μοντέλο σου, έχει πλέον τη δική του μικρή ιστορία ::icon_thumright::

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 03:56:27 πμ »
Φωβερη δουλεια Γιωργο, ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 08:45:53 πμ »
Γιωργο εμενα μου αρεσε η δουλεια σου, οσο για το ατυχημα τουλαχιστον το εσωσες την τελευταια στιγμη και αυτο μετραει  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 09:04:30 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πααρα πολύ για τα καλά σας λόγιά.  ::salut::

Οτι εγινε εγινε... παμε για άλλα τωρα.  ::fahr09::

Tags: