Νίκο, κατ΄αρχήν τα συγχαρητήριά μου για την καταπληκτική δουλειά που έχεις κάνει σε όλους τους τομείς μέχρι στιγμής. Η παρέμβασή μου θα μπορούσε να γίνει με πμ, αλλά επειδή είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς, όπως και μένα (ο άλλος Νίκος ξέρει) και όπως καi σύ έτσι και γώ έχω απορίες και ψάχνω λύσεις, όπως π.χ.τι χρώμα ήταν τα κάγκελα. Αν ήταν άσπρα, η μόνη φωτογραφία που με προβλημάτισε σοβαρά, είναι αυτή που ποστάρισες, από τις τρείς, η μεσαία, το Βέλος ελλιμενισμένο δίπλα στο D353, που φαίνονται τα κάγκελα άσπρα, αλλά στην ίδια απόχρωση μου φαίνονται και τα στηρίγματα του προστατευτικού για τις προπέλες και η σωσίβιος βάρκα που πιστεύω ότι ήταν γκρί. Για προβλησματισμό μας, ποστάρω κάποιες φωτογραφίες της περιόδου, (οι τρείς είναι από video) που μου φαίνεται ότι τα κάγκελα είναι γκρι

και μία φωτογραφία

που ιδίως στη πλώρη, εν σχέση με το νούμερο, μου φαίνονται επίσης γκρί. Τέλος ποστάρω κάποιες φωτογραφίες έγχρωμες ,από ταινία περιόδου 1970 και μία φωτογραφία (κακή) για το δίκτυ που φαίνεται γκρί

πιστεύω να βοηθήσουν και άλλοι ώστε να έχουμε σωστές επιλογές, αν και μπορει να μας πούνε ότι πολύ το ψάχνουμε.