Αμάν αυτά τα Gunze... Ωραία, βολικά, αλλά δε στεγνώνουν με τίποτα ρε παιδάκι μου. Έλεγα για τα enamel αλλά αυτά...
4 μέρες μετά και ακόμα άμα δεν προσέξεις (με άλλα λόγια την πάτησα δηλαδή) αποτυπώνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα καλύτερα και από σκόνη του CSI !
Τέλος πάντων... Δεν πολυφαίνεται, σε διαγωνισμό δεν θα πάει, για την πλάκα μου το κάνω (άσχετα τα καντήλια που ακούει), ιδού έτοιμο για παρκετίνη και χαλκομανίες. Την καλύπτρα την έχω ακόμα μασκαρισμένη για προστασία. Δεν είναι καν κολλημένη. Blue tak έχει από κάτω και στηρίζεται.

Ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι κάπως μέτριο αλλά για 3ο βαμμένο με αερογράφο (1ο με πολυχρωμία) καλό είναι. Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει.
Ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθώ. Για να δούμε το wash πως θα πάει.
Και μερικά συμπεράσματα για το σ/π :
α. Κολλώντας το σ/π πριν το βάψιμο βολεύει πολύ, αλλά κάνει δύσκολο το μασκάρισμα και ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι θα σου σπάσει.
β. Εάν κολληθεί προσωρινά, καλύτερα ΜΟΝΟ τα μεγάλα κομμάτια. χωρίς μικρούς άξονες κτλ. Θα σπάσουν σίγουρα.
γ. Είτε το βάψεις πριν, είτε όχι, στο τέλος θα το ξαναβάψεις καθώς από θα χαλάσει το χρώμα από την κόλλα. (Είπαμε, κάτι θα σπάσει!)
Καλή χρονιά με υγεία και πολλά όμορφα μοντέλα.
Γιώργος