0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Η ώρα του αρχάριου!! Γεια σας και από εμένα παιδιά! Τα πειράματα και οι δοκιμές εδώ συνεχίζονται. Γι αυτό και έπιασα ένα φτηνό μοντελάκι των 10 Ε της Gunze με μοτεράκι και μπαταρίες παρακαλώ.Πάνω του εγκαινίασα τον καινούριο μου αερογράφο και... πραγματικά δεν θυμάμαι πόσες φορές το ξέβαψα για να το ξανά βάψω. Η αποτυχία ήταν δεδομένη. Μία το χρώμα αραιωμένο πολύ μία παχύ και έκανε χοντρούς κόκκους,την άλλη μου βγήκε κάπως καλό ,το μάσκαρα την άλλη μέρα και όταν έβγαλα τη ταινία σήκωσα το χρώμα..,πάλι το έβγαλα κάπως καλό και από απροσεξία μου του έκανα κάτι ωραίες δαχτυλιές...και άλλα πολλά!!
Αυτή τη κάλυψα αυτοσχέδια με κομμάτια ταινίας και πάνω τους έβαλα στόκο.Τα χρώματα είναι ακρυλικά το κόκκινο της Gunze και τα άλλα Tamiya.Τέλος το έχω περάσει με ένα Σπρέι Mr.Super Clear και είμαι στο στάδιο πριν τα decals.Επίσης θα δοκιμάσω τις compound και wax της Tamiya. Τα βήματα είναι decals - gloss - τρίψιμο(τι βαθμών γυαλόχαρτο?) - compound - wax ?
Καλή προσπάθεια Τάσο Μπράβο...Καλή συνέχεια...
Est.1976 σύμφωνα με τη σειρά που μου έδωσες μάλλον θα χρειαστεί να το ξεβάψω πάλι!! Έχω προσπεράσει το compound και έχω βερνικώσει. Τώρα το compound το ξεχνάω ή μπορώ και τώρα?
Όταν λες σφράγισμα εννοείς πάλι gloss? Επίσης πρέπει να τρίψω με γυαλόχαρτο πριν την compound και πριν τη Wax?
Thanks Est.1976 .Πάντως στο 5.30 του video θα δεις τον Κινέζο να το τρίβει με ντουκόχαρτο αφού έχει περάσει και τις χαλκομανίες - Αυτό είναι το wax που κάνει??Επίσης αυτή η αλοιφή που δείχνει μετά από λίγο υπάρχει στο Ellada?
Thanks gtziaf Εγώ έχω αυτό ,κάνει?http://www.e-kalfakis.gr/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1--finishing-abrasives-p2000-p-3302.htmlΑυτό κάνει μόνο αν έχεις βάλει "σκληρό" βερνίκι,όπως αυτόhttp://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?cPath=48_76&products_id=797&osCsid=b00f5c9369a3048ecf3b80a26bee48dfΑν έχεις βάλει άλλο βερνίκι,κάνεις ότι σου έχει πει ο Γιώργος και όταν με το καλό έχεις τελειώσει-αλοιφές και Wax........Φιλικά Μάνος.
Ooo!! Σ ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιόπιστο αυτο? να το αγοράσω κατευθείαν?
Δεν έχω λόγια, Ευχαριστώ πολύ!! Θα με βάλεις σε έξοδα τελικά φίλε Μάνο!.Τσουπ να και το βερνικάκι!!
Ο άλλος οδηγός ήταν ο Berger.Προτίμησα τον Alboreto γιατί αυτός δεν είχε τα κίτρινα σημάδια στη ferrari του.
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Όντως θέλει πολύ δουλειά.. Μου έφυγε το χέρι! Μακάρι να ήμουνα Japanezos !!! Μα τι υπομονή έχουνε οι τύποι??Επίσης δοκίμασα σε ένα σημείο το WAX και μετά από λίγο έφευγε η γυαλάδα και το ξαναπέρασα compound και όλα καλά.Το Wax τι ακριβώς κάνει?Απλά το αλείφω και τ αφήνω?Δεν θέλει τρίψιμο όσο η compound αλοιφή?