Οι πρόβες άρχισαν... 
Είσαι σίγουρος ότι είδες πρόβα και όχι αναγνώριση περιοχής? Από περιέργεια ρωτάω γιατί μέχρι χθες το απόγευμα δεν προβλεπόταν πρόβα για σήμερα... 
Πάω πάσο γιατί δεν είμαι αυτόπτης μάρτυς του συμβάντος κύριε πρόεδρε.
Γνωρίζεις το πρόγραμμα; Πες και σε 'μας τίποτις καλέ κύριε 
Με πρόλαβαν οι αυτόπτες μάρτυρες στους οποίους αναφέρεται ο slufpilot

Από τα σχόλια ενθουσιασμού πιθανολογώ ότι αυτή (η σημερινή) ήταν όντως επίδειξη.
Κώστα δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία του ξέρω αλλά δεν σας λέω. Αυτό που ήξερα ήταν ότι δεν θα γινόταν δοκιμή την Τετάρτη. Τα υπόλοιπα ήταν και είναι τόσο φλου, που μπορεί να βγω ψεύτης. Οπότε άσε καλύτερα.
Όσον αφορά το σχόλιο του GROI για τον "πρωτεύοντα φακό", θα συμφωνήσω μαζί του. Όσοι δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ή/και εμπειρία στη φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση αεροπορικών επιδείξεων, η εντελώς φιλική μου συμβουλή (χωρίς καμία πρόθεση απαξίωσης των ικανοτήτων τους) είναι να απολαύσουν το θέαμα δια γυμνού οφθαλμού, γιατί μπορεί να χρειαστεί και 1 χρόνος για να το ξαναδούν. Η απογοήτευση του να βγουν χάλια οι φωτό ή το βίντεο και να έχεις χάσει και το θέαμα είναι αρκετά μεγάλη.
Τέλος, έχοντας ήδη παρακολουθήσει 2ψήφιο αριθμό επιδείξεων του Demo Team, το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι το εξής: δεν ξέρω κατά πόσον θα ικανοποιήσει τον καθένα το θέαμα γιατί είναι εντελώς υποκειμενικό το τι ακριβώς περιμένει να δει σε σχέση με αντίστοιχα θεάματα του εξωτερικού. Αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα έχει ξαναδεί ελληνικό αεροπλάνο να κάνει αυτά τα πράγματα τόσο κοντά στο έδαφος και στο κοινό. Και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει κάποιος τόσα χιλιόμετρα για 12 λεπτά επίδειξης...