Το εψαχνα καιρό Ελλάδα ή εξωτερικό και τελικά το βρήκα σε καλή τιμή σε ebay και το "χτύπησα"! Αυτό εγινε περίπου ενα χρόνο πριν.
Να και το κουτί του..

Ηξερα οτι το αυτοκίνητο εχει ηλεκτρικό μοτέρ, οπότε δεν περίμενα να εχει και πολύ λεπτομέρεια στο εσωτερικό του, αλλα αυτό που εζησα μόλις το άνοιξα δεν περιγράφεται...

Απελπίστικα:
1ον, το Αυτοκίνητο δεν εχει rollcage
2oν, το εσωτερικό του είναι σπαρτιάτικο...ευτυχώς εχει εναν οδηγό...
3ον, εννοείται δεν εχει τίποτα απο μοτέρ, παρα μόνο καποια κομμάτια που εξέχουν απο κάτω...
4ον, και το βασικότερον, οι χαλκομανίες του είναι μόνο τα γράμματα KAMEi και κάποιοι μικροχορηγοί. Εκεί επαθα σοκ, οταν κατάλαβα πως επρεπε να μονώσω και να βάψω μια μια τις ρίγες...
Το οτι εχει οδηγό, το αυτοκίνητο, μου εδωσε και την ιδέα, να φτιάξψω και το πρώτο μου διόραμα... Αλλα αυτά αφού φτάνει στο τέλος του το Golfάκι...

Ψάχνοντας σε βιβλιογραφία και ιντερνετ, δεν εχω βρει και πολλά πράγματα για αυτό το αυτοκίνητο, παραμόνο αυτά:

Εχουν περάσει εννέα μήνες απο την μέρα που άνοιξα το κουτί και σιγά σιγά το προχωράω..
Το στάδιο που βρίσκομαι είναι αυτό:

Τα ασπράκια που φαίνονται στους αρμούς των πορτών, είναι απο την αλοιφή της TAMIYA που το εχω περάσει. Θα φύγουν και αυτά....

Το φιλετάκι στο τζάμι, δεν εχει τελειώσει ακόμα... μην βαράτε...!Σιγά σιγά!

Η συνέχεια του RollBar κατασκευάστηκε απο μεταλική ράβδο 2mm, ωστε να δώσει μια πιο σιδερένια-αληθινή αίσθηση...(βλακείες... αυτό βρήκα, αυτό εφτιαξα...

)

Το αριστερό πόδι, του "κακόμοιρου" οδηγού, κόπηκε λιγάκι, αφού ο θόλος του τροχού, δεν επέτρεπε να κάτσει χαμηλά στο κάθισμα.

Το απρο σωληνάκι στο RollBar, το εβαλα, διοτι αυτό θα είναι το προστατευτικό (αρμαφλεξ εβαζαν παλιά) του κεφαλιού του οδηγού απο το Rollbar! Θα βαφτεί μαύρο ματ, ενω ολο το RollBar θα γίνει μαυρο satin.

Στο Εσωτερικό προστέθηκαν κάποια καλώδια που φεύγουν απο τις τρόμπες του ρεζερβουαρ ασφαλείας, η πυρόσβεση με το σωληνάκι της, και ενα ...που δεν ξέρω τι είναι... αλλα μου εχει περισέψει απο μια Lancia Beta Montecarlo που το ειχε στο εσωτερικό της και ετσι το εβαλα και στο Golf.

Αυτά μεχρι στιγμής...