Αποστολέας Θέμα: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24 ΤΕΛΟΣ!!  (Αναγνώστηκε 30088 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 09:14:13 μμ »
Οι κοινες χαλκομανιες τοποθετηθηκαν και οι υπολοιπες(SG,ULTRON,SILVER TEAM) θα φτιαχτουν στον υπολογιστη η με μασκες.
Ο Γάλλος δεν σου έστειλε πλήρη καρτέλλα χαλκομανιών?

Οχι βεβαια! Μερικες σκορπιες,οτι μπορεσε να βρει,μου ειχε στειλει και ευτυχως μεσα σ'αυτες ηταν οι λευκες που δεν τυπωνονται στον υπολογιστη.
Αυτες που βλεπεις ειναι ολες απο την καρτελα που μου εστειλε σκαναρισμενη ο Αποστολος.Του Γαλλου ειναι μονο οι λευκες στα πισω φτερα.
Απλα το ασημι με το λευκο εχουν  μερικες διαφορες στις χαλκομανιες και δεν ταιριαζουν ολες απο την καρτελα.
Π.χ. τα λογοτυπα της michelin και ultron στο λευκο ειναι μαυρα ενω στο ασημι λευκα.Λογοτυπα της michelin βρηκα και εβαλα λευκα.Το ultron στο καπω μαλλον θα γινει με μασκα πανω σε διαφανη χαλκομανια.Τα SG στο πλαι θα γινουν στον υπολογιστη.Ο,τι και να πεις δικιο εχεις!Που παω και μπλεκω! :mrgreen:Τα θελει και μενα ο κ@λος μου :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 09:21:50 μμ »
Καλησπέρα Βαγγέλη,

Μπράβο!!! Είναι αστέρι το εργαλείο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Όταν τελειώσεις με τις χαλκομανίες και πριν τα βερνίκια, να αφήσεις λίγες μέρες να στεγνώσουν χρώματα, χαλκομανίες, και τα πάσης φύσεως ζουμιά. Είναι σημαντικό μην το αμελήσεις...

Καλή συνέχεια

Απόστολος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 09:41:03 μμ »
Fingers Crossed

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλο!! Καθε φορα που θα ποσταρω να μου βαζεις και αυτο! :lol:

Μπράβο Βαγγέλη... Ωραία πάει...
Τελικά δειχνει ωραίο και ασημί με τα σήματα... Αποκτάει αγωνιστικό άρωμα σιγα-σιγά  :wink:
ΥΓ. Τι φύλλο χαλκομανίας χρησιμοποίησες, σε τι εκτυπωτή (inkjet ή laser) και σε τι άναλυση? Τέλος το υγρό το ψέκασες ή το απλώσες με πινέλο? Thanks
Καλή συνέχεια  ::salut::
Γιωργο σ'ευχαριστω!
Πιστευω να παμε καλα τωρα.
Το φυλλο χαλκομανιας ειναι διαφανο(bare-metal foil co  item No 122) το παιρνω απο το  GE Hobbies στην Αθηνα και ειναι για inkjet.Το υγρο το αραιωσα με λιγο οινοπνευμα περιπου 2 προς 1 και το ψεκασα με τον αερογραφο.Καλο ειναι απο πανω να ψεκασεις και ενα λεπτο χερι βερνικι για μεγαλυτερη σιγουρια.Αναλυση θα ρωτησω τη γυναικα μου που τα τυπωσε και θα σου πω :mrgreen:
 ::salut:: ::salut::

Καλησπέρα Βαγγέλη,

Μπράβο!!! Είναι αστέρι το εργαλείο  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Όταν τελειώσεις με τις χαλκομανίες και πριν τα βερνίκια, να αφήσεις λίγες μέρες να στεγνώσουν χρώματα, χαλκομανίες, και τα πάσης φύσεως ζουμιά. Είναι σημαντικό μην το αμελήσεις...

Καλή συνέχεια

Απόστολος

Αποστολε σ'ευχαριστω!
Φυσικα το αποτελεσμα οφειλεται και σε σενα!
Βεβαιως και  θα το αφησω μερικες μερες πριν περασω τα βερνικια.Με ολα αυτα που εχω παθει δεν βιαζομαι,θα παει σιγα σιγα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος ixodeservice

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Επισκοπείο Σύρος.
  • Κοντιζάς Ηλίας
« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 09:21:18 μμ »
Πολύ όμορφο βγαίνει Βαγγέλη!!

Αντε καλά τελειώματα!!!

Spoiler (hover to show)
They dedicate their lives
To running all of his
He tries to please them all
This bitter man he is...                                     [METALLICA]

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 09:42:09 μμ »
Βαγγέλη καλησπέρα

Ομολογώ ότι στην αρχή όταν είδα το νέο χρώμα στις πρώτες φώτο δε με ενθουσίασε και πολύ. Τώρα όμως που περάστηκαν οι πρώτες χαλκομανίες έδειξε σωστό αγωνιστικό και γίνεται κούκλα και σίγουρα διαφορετικό απ΄ότι έχουμε όλοι στο μυαλό μας για 306 maxi. Μη ξεχνάς τα σκόρδα  και την μπλε χάντρα κρεμασμένη στον καθρέφτη. ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)

Καλό βράδυ
Γιάννης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 12:35:18 μμ »
Πολύ όμορφο βγαίνει Βαγγέλη!!

Αντε καλά τελειώματα!!!

Spoiler (hover to show)
Ηλια σἐυχαριστω πολυ!
Πλακα πλακα θα του κρεμασω κανενα. :mrgreen:

Βαγγέλη καλησπέρα

Ομολογώ ότι στην αρχή όταν είδα το νέο χρώμα στις πρώτες φώτο δε με ενθουσίασε και πολύ. Τώρα όμως που περάστηκαν οι πρώτες χαλκομανίες έδειξε σωστό αγωνιστικό και γίνεται κούκλα και σίγουρα διαφορετικό απ΄ότι έχουμε όλοι στο μυαλό μας για 306 maxi. Μη ξεχνάς τα σκόρδα  και την μπλε χάντρα κρεμασμένη στον καθρέφτη. ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)

Καλό βράδυ
Γιάννης
Γιαννη σ'ευχαριστω πολυ!Τα σκορδα δεν τα γλυτωνω τελικα! :lol:
Για το σασι που λες,σωστη η ερωτηση!
Το σκεφτηκα κι εγω πριν προχωρισω στην αλλαγη χρωματος και εκανα μια μικρη ερευνα.Βασικα ειδα δεκαδες φωτογραφιες προκειμενου να βγαλω καποιο συμπερασμα.Αυτο που ειδα ειναι οτι το εσωτερικο των 306 ειναι βαμενο συνηθως η λευκο η στο χρωμα του αμαξωματος.Οπως συμβαινει στα περισσοτερα αγωνιστικα(κυριως οι ιδιωτες) οταν αλλαζουν χρωματα και σπονσορες συνηθως τα βαφουνε μονο εξωτερικα και το υπολοιπο αμαξι μενει στο χρωμα που ηταν πριν.Επειδη το συγκεκριμενο αμαξι πριν ηταν λευκο πιστευω οτι το εσωτερικο του ειναι λευκο.Φωτο απο μεσα δυστυχως δεν εχω αλλα εχω βρει αρκετα ασημι 306 με λευκο εσωτερικο.Βασικα πιστευω οτι στεκει, οποτε θα το αφησω ετσι.Με την πρωτη ευκαιρια θα σου βαλω μια δυο φωτο να δεις τι εννοω.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 01:10:06 μμ »
Το σκεφτηκα κι εγω πριν προχωρισω στην αλλαγη χρωματος και εκανα μια μικρη ερευνα.Βασικα ειδα δεκαδες φωτογραφιες προκειμενου να βγαλω καποιο συμπερασμα.Αυτο που ειδα ειναι οτι το εσωτερικο των 306 ειναι βαμενο συνηθως η λευκο η στο χρωμα του αμαξωματος.Οπως συμβαινει στα περισσοτερα αγωνιστικα(κυριως οι ιδιωτες) οταν αλλαζουν χρωματα και σπονσορες συνηθως τα βαφουνε μονο εξωτερικα και το υπολοιπο αμαξι μενει στο χρωμα που ηταν πριν.Επειδη το συγκεκριμενο αμαξι πριν ηταν λευκο πιστευω οτι το εσωτερικο του ειναι λευκο.Φωτο απο μεσα δυστυχως δεν εχω αλλα εχω βρει αρκετα ασημι 306 με λευκο εσωτερικο.Βασικα πιστευω οτι στεκει, οποτε θα το αφησω ετσι.Με την πρωτη ευκαιρια θα σου βαλω μια δυο φωτο να δεις τι εννοω.

Αν το έχει προετοιμάσει ο Bozian το εσωτερικό είναι καρά άσπρο :!:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 08:43:04 μμ »

Αν το έχει προετοιμάσει ο Bozian το εσωτερικό είναι καρά άσπρο :!:

Σταυρο το συγκεκριμενο δεν ξερω αν εχει ετοιμαστει απο τη Bozian αλλα αφου πιστευεις και εσυ το ιδιο για το λευκο ειμαι πιο σιγουρος πλεον :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 10:08:43 μμ »
Καλησπερα παιδια!
Ειμαι χαρουμενος γιατι συνεχιζουν ολα να μου πανε δεξια :mrgreen:
Τελος με τις χαλκομανιες.Αυτες που δεν υπηρχαν,τις εφτιαξε η γυναικα μου(οσες ηταν δυνατον να φτιαχτουν) στον υπολογιστη.
Τυπωθηκαν σε φυλλο χαλκομανιας και μπηκαν στο 306 χωρις προβλημα.Τωρα θα το αφησω μερικες μερες να ξεκουραστει και μετα θα περαστει το βερνικι.
Ελπιζω να σας αρεσει.Καλο βραδυ. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 10:15:56 μμ »
Τέλειες οι χαλκομανίες Βαγγέλη... και κάθησαν οκ..
Μην βιαστείς να βερνκώσεις... ʼστο μερικές μέρες και ρίξε τα δυο πρώτα χέρια πολύ ελαφριά mist...
Καλη συνέχεια  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 22, 2011, 10:10:38 πμ »
Κοίταξε το 5-6 μέρες, ...μίλα του γλυκά, ...σκέπασέ το να μην κρυώσει. Αξιζε όμως την επιμονή και το πείσμα σου. Σου βγήκε πολύ καλό τελικά και μάλλον τα επικίνδυνα πέρασαν.
Θα χρειαστεί να ελέγξεις αν το Marabu επηρεάζει το φύλλο χαλκομανιών που τύπωσε η γυναίκα σου :?:
 ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος ixodeservice

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Επισκοπείο Σύρος.
  • Κοντιζάς Ηλίας
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 22, 2011, 11:14:34 πμ »
Ολα καλά Βαγγέλη!!οι χαλκομανίες κάτσανε πολύ καλά!
Μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Λίγο υπομονή και μετά βερνίκι ε?

Spoiler (hover to show)
They dedicate their lives
To running all of his
He tries to please them all
This bitter man he is...                                     [METALLICA]

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 22, 2011, 01:25:49 μμ »
Που εισαι Ευαγγελε ?
αψογη η τελικη χαλκομανιαση που περασε δια πυρος και σιδηρου(επιρροη απο τα αρματικα :? )
καλα τελειωματα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 22, 2011, 02:00:24 μμ »
Επιτελους :D :D
Μια χαρα σε βρισκω ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 04:44:59 μμ »
Τέλειες οι χαλκομανίες Βαγγέλη... και κάθησαν οκ..
Μην βιαστείς να βερνκώσεις... ʼστο μερικές μέρες και ρίξε τα δυο πρώτα χέρια πολύ ελαφριά mist...
Καλη συνέχεια  ::salut::
Σ'ευχαριστω Γιωργο!Δεν θα το βιαστω.Με τοσα που εχω παθει με το συγκεκριμενο δεν ειμαι για βιασυνες :mrgreen:
 ::salut::

Κοίταξε το 5-6 μέρες, ...μίλα του γλυκά, ...σκέπασέ το να μην κρυώσει. Αξιζε όμως την επιμονή και το πείσμα σου. Σου βγήκε πολύ καλό τελικά και μάλλον τα επικίνδυνα πέρασαν.
Θα χρειαστεί να ελέγξεις αν το Marabu επηρεάζει το φύλλο χαλκομανιών που τύπωσε η γυναίκα σου :?:
 ::keep_mod::
Σταυρο σ'ευχαριστω.Θα το φυλαξω μερικες μερες με...στοργη και προδερμ :mrgreen:Οι χαλκομανιες δεν αντιδρουν με το βερνικι.Εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες.

Ολα καλά Βαγγέλη!!οι χαλκομανίες κάτσανε πολύ καλά!
Μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Λίγο υπομονή και μετά βερνίκι ε?

Spoiler (hover to show)
Ηλια σ'ευχαριστω.Μην ανησυχεις θα ειμαι υπομονετικος. :lol:

Που εισαι Ευαγγελε ?
αψογη η τελικη χαλκομανιαση που περασε δια πυρος και σιδηρου(επιρροη απο τα αρματικα :? )
καλα τελειωματα ::salut::
Φιλε μου DIM!! Χαθηκαμε βρε αδερφε!
Σ'ευχαριστω πολυ.Ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!

Επιτελους :D :D
Μια χαρα σε βρισκω ::salut::
Χρηστο σ'ευχαριστω. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #165 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 09:41:48 μμ »
Καθως περιμενω το αμαξωμα να ωριμασει :mrgreen:τελειωσα με τα φρενα και αλλαξα στο εσωτερικο τα ονοματα των οδηγων στα μπακετ.Επισης κατοπιν επισημανσης του Σταυρου αλλαξα τις χαλκομανιες στις ζωνες και μπηκαν sabelt αντι για srarco που ειχα πριν.Αυτα τα ολιγα για σημερα.Καλο σας βραδυ. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #166 στις: Ιανουαρίου 24, 2011, 02:09:57 πμ »
ʼψογες οι χαλκομανίες!

Μπράβο και για τους δίσκους των φρένων!
Καλή συνέχεια.

Καλύτερα κάνε δοκιμή αν το marabu βερνίκι αντιδρά με το συγκεκριμένο τυπωμένο φύλλο χαλκομανιών. Δεν είναι ίδιας μορφής με το μαμά των εταιριών. Τουλάχιστον αυτά που έχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #167 στις: Ιανουαρίου 24, 2011, 07:15:42 πμ »
Καλύτερα κάνε δοκιμή αν το marabu βερνίκι αντιδρά με το συγκεκριμένο τυπωμένο φύλλο χαλκομανιών. Δεν είναι ίδιας μορφής με το μαμά των εταιριών. Τουλάχιστον αυτά που έχω χρησιμοποιήσει εγώ.
Αυτό του είπα κι' εγώ και διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αντίδραση :!:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 24, 2011, 11:03:03 πμ »
natna και Σταυρο με πεισατε τελικα :mrgreen:.Το συγκεκριμενο φυλλο χαλκομανιας το χρησιμοποιω χρονια και εχω τυπωσει αρκετες φορες χαλκομανιες για αεροσκαφη.Επισης εχει ψεκαστει παρα πολλες φορες το εν λογω βερνικι πανω σε τετοιες χαλκομανιες και δεν ειχα ποτε αντιδραση.Παρ'ολα αυτα,ακολουθωντας τη συμβουλη σας και για να εξαλειψω το ποσοστο αποτυχιας, σημερα το πρωι ψεκασα βερνικι πανω σε μια εφεδρικη καρτελα με χαλκομανιες για το 306 που ειχα τυπωσει και δεν υπηρξε καμια αντιδραση.Οποτε πιστευω ειμαστε οκ. ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 05:59:01 μμ »
Παιδια τις καλησπερες μου.
Το αμαξωμα βερνικωθηκε επιτυχως και θα μπει στην ακρη για μερικες μερες.Απομενουν τα τζαμια και αρκετες  ακομα  λεπτομερειες.
Ελπιζω να συνεχισουμε καλα χωρις απροοπτα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #170 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 07:23:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #171 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 08:11:37 μμ »
Βαγγελη οπως βλεπω(εις) αξιζε η ταλαιπωρια μιας και ασημι ειναι εξισου ωραιο...Ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη-επιμονη σου και καλη συνεχεια στο μονταρισμα... ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #172 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 08:46:18 μμ »
Μπράβο ρε Βαγγέλη... Απροβληματίστα πήγε...
ʼντε τώρα και γυάλισμα.  8)
Α, και που είσαι... περιμένω να το δω live στην έκθεση της Καβάλας...  :wink: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #173 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 09:41:11 μμ »
(Image removed from quote.)

Χρηστο σ'ευχαριστω φιλε.

Βαγγελη οπως βλεπω(εις) αξιζε η ταλαιπωρια μιας και ασημι ειναι εξισου ωραιο...Ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη-επιμονη σου και καλη συνεχεια στο μονταρισμα... ::salut::
Γιαννη καταρχην καλως μας ξαναρθες και μην μας ξαναφυγεις παλι!! :lol:
Εχεις δικιο φαινεται οτι αξιζε τον κοπο.Σ'ευχαριστω.

Μπράβο ρε Βαγγέλη... Απροβληματίστα πήγε...
ʼντε τώρα και γυάλισμα.  8)
Α, και που είσαι... περιμένω να το δω live στην έκθεση της Καβάλας...  :wink: ::salut::
Γιωργο σ'ευχαριστω.Γυαλισμα δεν επιχειρω γιατι φοβαμαι τις χαλκομανιες,ειναι πολυ λεπτες και ευαισθητες.Βεβαια εχω περασει τρια χερια βερνικι αλλα δεν το ρισκαρω,δεν θα αντεξω αλλη καταστροφη γιατι μετα θα ειμαι για ψυχιατρο. :mrgreen: :lol:
Ελπιζω μεχρι την εκθεση καλως εχοντων των πραγματων να το εχω τελειωσει! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #174 στις: Ιανουαρίου 28, 2011, 12:53:04 πμ »
Φίλε Βαγγέλη ειλικρινά δεν ήθελα να γράψω τίποτα μέχρι να βερνικώσεις για να μην πάει γκαντεμιά! :) Επιτέλους τα βάσανα σου τελείωσαν (σχεδόν)! Συγχαρητήρια για την επιμονή σου και φυσικά το αποτέλεσμα! ::salut::

Tags: