Αποστολέας Θέμα: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24 ΤΕΛΟΣ!!  (Αναγνώστηκε 29493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
Απ: Peugeot 306 Maxi Renaissance 1/24
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:31:46 πμ »
Δηλαδή τι άλλο θα προκύψει με αυτό το κιτ :?:
Από ότι κατάλαβα το αμάξωμα είχε επάνω ένα χέρι αστάρι, ένα χέρι άσπρο Gunze, ένα χέρι ακρυλικό βερνίκι, τις χαλκομανίες και τέλος μερικά χέρια βερνίκι με διαλύτη White Spirit.
Δείχνει μάλλον σαν να αντέδρασε το White Spirit με το ακρυλικό.
Ρίχνοντάς το στο Fornet δεν έχασες και όλα τα stickers που είχες κολλήσει στο αμάξωμα :?:
Έχω μια τρελλή ιδέα αλλά πες μου αν έχεις πρόσβαση σε Photoshop.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:34:59 πμ »
Θα εβαζα και στοιχημα οτι αυτο που στην πραγματικοτητα εσκασε δεν ειναι το βερνικι αλλα το λευκο της Gunze. Ειναι γνωστο οτι τα συγκεκριμενα χρωματα δεν σηκωνουν και πολλα. :evil: Θα σου προτειναι να βαψεις ξανα το ασπρο με καποιο σμαλτο η ακομα καλυτερα με χρωμα αυτοκινητου που αντεχει καθε ειδους βερνικι.Τα σμαλτα και τα νιτρου εχουν ενα ακομα πλεονεκτημα.Μπορουν να γιαλυστουν,κατι που με ακρυλικο,και ειδικα Gunze,δεν γινεται. :wink:

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:50:14 πμ »
Σταυρο οι χαλκομανιες πανε χαθηκανε.Δεν εχω προσβαση σε φωτοσοπ αλλα μπορει να βρω τιποτε.Για ριξε την ιδεα,μπας και σωθουμε εδω που φτασαμε. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:03:58 πμ »
Κρίμα ρε Βαγγέλη... Πραγματικά στεναχωρέθηκα... Δεν πειράζει θα το σωσεις...
Μπορείς να το κάνεις test car, αλλά ξέρω οτι είσαι φαν της συγκεκριμένης εμφάνισης οποτε δες τι μπορείς να κάνεις με τον Στάυρο...
Σταυρο οι χαλκομανιες πανε χαθηκανε.Δεν εχω προσβαση σε φωτοσοπ αλλα μπορει να βρω τιποτε.Για ριξε την ιδεα,μπας και σωθουμε εδω που φτασαμε. ::salut:: ::salut::
Νομίζω οτι κατι καλο έχει ο Σταυρός  :wink: ::icon_thumright::

ΥΓ. Συνηθως δεν βάφεις με ακρυλικό και μετά απο πάνω αυτο το μαλιμπού :mrgreen: :mrgreen: πως το λες  :mrgreen: :mrgreen: βερνίκι? Είχες ποτε πρόβλημα?

Ίσως έπρεπε να σφραγίσεις τα decals με ένα-δυο χέρια ακρυλικό βερνίκι και μετα να ρίξεις το βερνίκι με διαλύτη White Spirit.
Τωρα το τι αντέδρασε με τι... πιάσε το αυγο και κούρευτό. Μπορει να είναι και το αστάρι... Φυσικά και τα χρώματα αυτοκινητού δεν είναι πανάκια.  :wink:
Καλη επιτυχία στην επαναφορά...Οτι χρειαστεις μη διστάσεις να καλέσεις  ::icon_thumright::

::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:25:33 πμ »

Λοιπόν άκου και μην γελάσεις ::glossa::
Η Tamiya το έχει βγάλει σε R/C στο 1/10. Αγοράζεις την καρτέλα των χαλκομανιών και φροντίζω εγώ να στο γυρίσω από 1/10 στο 1/24, γιατί πρέπει να σκαναριστεί σε επαγγελματικό scaner ώστε να μην χάσει τις δυνάμεις των χρωμάτων και να μην παραμορφωθεί (δηλ. να βγει 1/1 ακριβώς). Κατόπιν φροντίζεις να τυπωθεί σε όσο το δυνατόν πιο λεπτό φιλμ διαφανούς χαλκομανίας.
Τρελλό :?: Περπατάει όμως αν σκεφτείς πόσο σου στοίχισε η αγορά του κιτ (είδα την τιμή στη Γαλλία και μου ήρθε κάτι σαν ζάλη) :twisted:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:29:28 πμ »
Γιωργο τα συγκεκριμενα χρωματα και βερνικια τα χρησιμοποιω χρονια μαζι και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Τωρα τι στραβωσε δεν ξερω. ::dontknow::
Αν δε βγαλω ακρη θα το κανω λευκο που μου αρεσει και στεκει και στην πραγματικοτητα.Οπως σωστα ειπες αυτοκινητο δοκιμων.Επισης υπηρξαν και πολλα ιδιωτικα λευκα χωρις σπονσορες.
Τα χρωματα αυτοκινητου δεν τα εχω δουλεψει πολυ και δεν ειμαστε για πειραματα στο συγκεκριμενο  και  παει το μοντελο στα σκουπιδια.Το'χω πληρωσει πανακριβο και θα ακολουθησω την περπατημενη στο συγκεκριμενο.
Γιωργο σ'ευχαριστω για τις ευχες,ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι θα καταντησω σηριαλ σαν τη Λαμψη με 2.000 επεισοδια :mrgreen: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:32:01 πμ »

Λοιπόν άκου και μην γελάσεις ::glossa::
Η Tamiya το έχει βγάλει σε R/C στο 1/10. Αγοράζεις την καρτέλα των χαλκομανιών και φροντίζω εγώ να στο γυρίσω από 1/10 στο 1/24, γιατί πρέπει να σκαναριστεί σε επαγγελματικό scaner ώστε να μην χάσει τις δυνάμεις των χρωμάτων και να μην παραμορφωθεί (δηλ. να βγει 1/1 ακριβώς). Κατόπιν φροντίζεις να τυπωθεί σε όσο το δυνατόν πιο λεπτό φιλμ διαφανούς χαλκομανίας.
Τρελλό :?: Περπατάει όμως αν σκεφτείς πόσο σου στοίχισε η αγορά του κιτ (είδα την τιμή στη Γαλλία και μου ήρθε κάτι σαν ζάλη) :twisted:

Πολυ καλη ιδεα Σταυρο.Αυτες που μπορω να τις βρω??

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:59:08 πμ »
Ξεκινάς από Καλφάκη. Το έχω δει και στο e-bay (γύρω στα 8EUR), όταν έψαχνα για σένα στην προηγούμενη καταστροφή :mrgreen:

Οπως σωστα ειπες αυτοκινητο δοκιμων.Επισης υπηρξαν και πολλα ιδιωτικα λευκα χωρις σπονσορες.

Λίγο ακριβό δεν είναι για αυτ/το δοκιμών, χλιδάτοι και οι δύο :!: :!:  ::glossa:: ::glossa::
Βεβαίως υπήρχαν λευκά αλλά είχαν τουλάχιστον αριθμό συμμετοχής.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 12:52:56 μμ »
Σταυρο σ'ευχαριστω πολυ φιλε.Θα ριξω ενα καλο ψαξιμο.
Αυτοκινητο δοκιμων δεν εννοω μουλαρι,λαθος εκφραστηκα, το test car που ειπε ο Γιωργος ειναι το πιο σωστο.Αυτο ελειπε!Μουλαρι το 306 :lol: :lol: :lol: :lol:
Δες τι εννοω,κουκλα ειναι και λευκο ε??

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 01:25:54 μμ »
Και ενα απο τα καλυτερα in car που εχω δει! Panizzi και 306 σε βρεγμενο!Φανταστητε να ηταν και στεγνο! :lol:
Αφιερωμενο σε ολους για τη βοηθεια σας!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:49:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:07:57 μμ »
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:09:33 πμ »
Chris και Δημητρη σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και το ψαξιμο που εχετε ριξει!
Θα εξεταστουν ολες οι πιθανες λυσεις για να γινει με χαλκομανιες.Αν δε βγει ακρη τοτε θα γινει λευκο. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 11:39:51 μμ »
Φτου κι απο την αρχη! :mrgreen:
Το αμαξωμα  αφου ξεβαφτηκε περαστηκε με  το 196 της humbrol αντι για ασταρι και ειναι ετοιμο για βαψιμο για δευτερη φορα.Το συγκεκριμενο χρωμα το χρησιμοποιω πολλες φορες στα πλαστικα κιτ αντι για ασταρι και δεν ειχα ποτε παρενεργειες,οποτε ειπα να το περασω και εδω για να'μαι σιγουρος.Γιατι την πρωτη φορα το μονο καινουριο πραγμα που χρησιμοποιησα ηταν το ασταρι.Αυτα τα ολιγα για την ωρα!Επισης σημερα ξαναμιλησα με το  Γαλλο και θα μου στειλει μερικες χαλκομανιες οτι βρει,γιατι καρτελα ολοκληρη δεν εχει και βλεπουμε.
Στο μεταξυ καρτελα Ταμιγια 1/10 στο Ε ΒΑΥ δυστηχως δεν βρηκα.Καλο σας βραδυ. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 06:12:39 πμ »
για δες εκεί :
Οι χαλκομανίες που λέει ο Βαγγέλης πρέπει να είναι αυτές :
http://cgi.ebay.com/Kyosho-39607-1-Peugeot-306-Maxi-Delecour-Decal-Set-NIP-/300490101380?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item45f69b1284&x=55&y=3#ht_500wt_922
και δες και το 32120 εκεί :
http://www.coloradodecals.com/Price%20list%20PARTICULAR%202010.html
Λογικά κάπως θα βγεί η άκρη

Δημήτρη τα decals της Kyosho κάνουνε.
Τα decals της colorado δεν κάνουνε. Χρειαζόμαστε κλίμακα μεγαλύτερη από 1/24.

Βαγγέλη τα decals thw Kyosho είναι του Evo I. Δεν νομίζω να ενοχλεί σε αυτή τη φάση.
Βελτιώνοντας την ιδέα μου, λέω να ρίξεις το βάψιμο του Evo I και να έχουμε να ασχοληθούμε μόνο με τα stickers.

Αποσυνδεδεμένος TasosV83

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 01:35:50 μμ »
Ωχ..!!  Ελα πες την αλήθεια ,..δε θα το τελειώσεις ποτέ έτσι??!!  ::glossa::

Αυτά βρήκα εγώ...
http://www.rctech.net/forum/r-c-items-sale-trade/455835-fs-tamiya-peugeot-306-maxi-wrc-nib.html
http://cgi.ebay.com.sg/TAMIYA-1-10-PEUGEOT-306-MAXI-WRC-BODY-50809-NEW-BOX-/130339531176

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 05:50:26 μμ »
Ωχ..!!  Ελα πες την αλήθεια ,..δε θα το τελειώσεις ποτέ έτσι??!!  ::glossa::

Αυτά βρήκα εγώ...
http://www.rctech.net/forum/r-c-items-sale-trade/455835-fs-tamiya-peugeot-306-maxi-wrc-nib.html
http://cgi.ebay.com.sg/TAMIYA-1-10-PEUGEOT-306-MAXI-WRC-BODY-50809-NEW-BOX-/130339531176

Σκεφτομαι να το τελειωσω με τη συνταξη! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τασο σ'ευχαριστω φιλε.Δυστυχως  αυτα δεινουν ολο το αμαξωμα και ειναι ακριβα. :(
Σ'ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες!

Σταυρο μαλλον ετσι θα το κανω.Θα παραγγειλω τα kyosho.(Δημητρη σ'ευχαριστω)
Βεβαια θα δω τι θα μου στειλει και ο Γαλλος.Εδωσα και τη φωτοτυπια απο τις χαλκομανιες σε ενα φιλο,βεβαια τα χρωματα ειναι χαλια αλλα ισως μπορει να κανει κατι.
Βλεποντας και κανοντας.Βεβαια η πιο λογικη λυση ειναι του Σταυρου. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #117 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 06:11:04 μμ »
Σταυρο μαλλον ετσι θα το κανω.Θα παραγγειλω τα kyosho.(Δημητρη σ'ευχαριστω)
Βεβαια θα δω τι θα μου στειλει και ο Γαλλος.Εδωσα και τη φωτοτυπια απο τις χαλκομανιες σε ενα φιλο,βεβαια τα χρωματα ειναι χαλια αλλα ισως μπορει να κανει κατι.
Βλεποντας και κανοντας.Βεβαια η πιο λογικη λυση ειναι του Σταυρου. ::salut::

Σου υπενθυμίζω είναι Evo I.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #118 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 07:05:25 μμ »
Βαγγέλη καλησπέρα

Μάλλον στο ματιάσαμε όλοι το ΜΑΧΙ σου. Ίσως θα έπρεπε να του κρεμάσεις κάνα ματάκι στο καθρέφτη με όλα αυτά που έχουν συμβεί!
Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα είναι απλά εξαιρετική. Το EVO I είναι συμπαθητικό (άποψη δική μου βέβαια). Το EVO II είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!
Σαν να είναι διαφορετικά αυτοκίνητα. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος της γαλλικής σχολής, το ΜΑΧΙ αυτό (EVO II), εκτός από τα σπίτια που έκλεισε σε αρκετά WRC, είναι
ένα από τα πιο όμορφα αγωνιστικά που έχω δει στο χώρο των ράλλυ. Επειδή έχεις δαπανήσει πολλά χρήματα στη αγορά και πολλές ώρες στην κατασκευή του μήπως (λέω τώρα!! σκεπτόμενος δυνατά....) θα του
άξιζε να γίνει σίγουρα EVO II? Δηλαδή εννοώ να το έβαζες στην άκρη (μη βαράτε οι υπόλοιποι!!!!!!) μέχρι να βρεθεί στο μέλλον μία σίγουρη λύση για EVO II?
Spoiler (hover to show)

Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Καλό βράδυ
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #119 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 08:20:36 πμ »
Το EVO II είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!
Δηλαδή εννοώ να το έβαζες στην άκρη (μη βαράτε οι υπόλοιποι!!!!!!) μέχρι να βρεθεί στο μέλλον μία σίγουρη λύση για EVO II?

Συμφωνώ και εγώ για το πανέμορφο του ΙΙ, αλλά εδώ μιλάμε για ολική καταστροφή μιας φάσης του μοντελισμού.
Ας περιμένεις Βαγγέλη να δεις τι θα σου στείλει ο Γάλλος (μην του αφήσεις μεγάλα χρονικά περιθώρια) και μετά αποφασίζεις.
Πάντως είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι όποιο κιτ πάει στην άκρη, κάνει την επανεμφάνισή του σε τυχόν ξεκαθάρισμα ντουλαπιών. Μέχρι τότε είναι στην...άκρη.  :twisted: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #120 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 10:10:16 πμ »
Καλημέρα

Φίλε Est.1976 χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος πρωινός τύπος εδώ.

Πάντως είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι όποιο κιτ πάει στην άκρη, κάνει την επανεμφάνισή του σε τυχόν ξεκαθάρισμα ντουλαπιών. Μέχρι τότε είναι στην...άκρη.  :twisted: :mrgreen:
Κάτι μου θυμίζει εμένα αυτό.Κάτι μου θυμίζει............

Συμφωνώ και εγώ για το πανέμορφο του ΙΙ, αλλά εδώ μιλάμε για ολική καταστροφή μιας φάσης του μοντελισμού.

Ο Βαγγέλης έχει δείξει με αυτό το κιτ (που φαίνεται ότι αρνείται να τελειώσει!!) τεράστια αποθέματα υπομονής (εγώ θα το είχα κάνει το πρώτο ιπτάμενο 306!!!). Σίγουρα μιλάμε για καταστροφή μιας φάσης αλλά η επιμονή του Βαγγέλη δείχνει ότι δε το βλέπει έτσι. Το κόστος της κατασκευής (το κιτ κοστίζει 126 ευρώ με τωρινές τιμές) όπως το υπολογίζω βιαστικά με όλα τα υλικά και τις αναποδιές πρέπει να έχει φτάσει κοντά στα 180+ ευρώ. Το ποσό αυτό και μόνο του  (χώρια τη δουλειά και τις στραβές) σίγουρα δε θα αφήσει το ΜΑΧΙ να λησμονηθεί σκονισμένο σε κάποιο ντουλάπι.
Δεν είναι κρίμα να το βλέπει στη βιτρίνα του και να χαλιέται που δεν είναι EVO II? Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά εγώ θα είχα μια τέτοια αντίδραση.

Βαγγέλη θα σου πρότεινα να το παλέψεις με την φωτοτυπία που έχεις σε συνδυασμό με ένα template που ανάρτησε κάποια στιγμή ο TasosV83. Εκτός εάν κάποιος από εδώ έχει σκοπό να προμηθευτεί κάποια στιγμή το κιτ οπότε μπορούμε να σκανάρουμε τις χαλκομανίες. Αν προτείνεις στον Γάλλο να σου σκανάρει τις χαλκομανίες και να στις περάσει? (Δύσκολο αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!)

καλημέρα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 11:52:49 πμ »
Γιαννη και Σταυρο ευχαριστω για το ενδιαφερον.Γιαννη σαν να εισαι στο μυαλο μου φιλε!Η αληθεια ειναι πως το ΙΙ το εχω ερωτευτει απο την αρχη, δεν το συζητω δε οτι ειναι κουκλα!Υπηρχε και κιτ του Ι που τοτε ηταν και 15 ευρω περιπου φθηνοτερο αλλα εγω προτιμησα το ΙΙ.Αν και Γαλλοφιλλος μεχρι κοκαλο παραδεχομαι οτι το Ι ειναι απλα ομορφουλι ενω το ΙΙ ειναι κουκλα! ::love7::Θα κανω οτι μπορω για να  το κανω ΙΙ,εχω εναπωθεσει τις ελπιδες μου στο Γαλλο και στο φιλαρακι μου και ειμαι αισιοδοξος.Δυστυχως δεν βρηκα στο ebay χαλκομανιες της tamiya που πιστευω με τη βοηθεια του Σταυρου θα γινοτανε καλη δουλεια.Να το παρατησω δεν υπαρχει περιπτωση γιατι επειδη ξερω τον εαυτο μου δεν θα το ξαναπιασω ποτε.Βεβαια να ξανα πω αλλη μια φορα οτι η πιο σωστη και λογικη λυση ειναι του Σταυρου για το Ι.Σταυρο αν σε ειχα ακουσει και την πρωτη φορα ισως το ΜΑΧΙ τωρα να αναπαυοταν στη βιτρινα μου.Βεβαια οπως εχετε καταλαβει υπαρχει η ξεροκεφαλια μου και το συναισθημα στη μεση :mrgreen:
Θα περιμενω το Γαλλο και το φιλαρακι μου και βλεπουμε. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #122 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 12:49:51 μμ »
Δυστυχως δεν βρηκα στο ebay χαλκομανιες της tamiya που πιστευω με τη βοηθεια του Σταυρου θα γινοτανε καλη δουλεια.
Απευθύνθηκες στον Καλφάκη?

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #123 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 01:22:13 πμ »
Γεια σας και πάλι απο εμένα.Μετά απο 1,5 κουραστικό μήνα, γεμάτο αγώνες και χωρίς modeling, επιτέλους τελείωσα και είπα να ξανα ασχοληθώ...

Φίλε μου διάβασα για τα πάνδεινα που εχεις τραβήξει και πραγματικά συμπάσχω μαζί σου. Θα σου συστήσω μια λύση, που εμένα θα μου άρεσε περισσότερο, μιας και ενας απο τους αγαπημένους μου οδηγούς είναι ο Renato Travaglia. O τρελοκαράφλας για πολλά χρόνια σήκωνε τους Ιταλούς στις μύτες των ποδιων τους με τα περάσματά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά, οταν επισκεύθηκε την χώρα μας με το αυτοκίνητό του... Πρωταθλητής Ευρώπης για πολλά χρόνια και περάσματα απίστευτα σε Ελληνικό εδαφος...
Το αυτοκίνητό του ευκολότερο σε χρώματα... και με πολλές "κοινές" χαλκομανίες...
Σου παραθέτω το link:
http://www.sportrentino.it/portale/novitast/foto.asp?s=16&g=1346

Τις χαλκομανίες μπορείς να τις φτιάξεις απο το:
http://www.logotypes.ru/ εχει τα πάντα και σε μαγάλη ανάλυση για λογότυπα.

Μια αλλη επισήμανση που μου χτύπησε λίγο στο μάτι, αλλα είναι θέμα αρχής...ξέρεις...
Ενώ τα μπάκετ που εχεις φτιάξει, είναι OMP και καλά είναι αφού η PEUGEOT είχε χορηγία απο αυτή, τις ζώνες τις εχεις κάνει SPARCO...Αυτές οι δύο εταιρείες μου φαίνεται αδιανόητο να είναι μαζί...

Πρόσεξε μην το παρατήσεις...Θα εχεις να κάνεις μαζί μου!
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Δεκεμβρίου 17, 2010, 12:30:05 πμ »
Σταυρο και Βασιλη χιλια συγνωμη για την τοσο μεγαλη καθηστερηση,αλλα εχουμε τρεχαματα τωρα με τη εκθεση και δεν προλαβαινω να γραψω.
 :arrow:Σταυρο δεν βρηκα τιποτε αλλα εχω ελπιδες με τη φωτοτυπια  που εδωσα στον φιλο μου.Μου ειπε οτι γινεται να μου φτιαξει τα χρωματα οποτε αναμενω.
 :arrow:Βασιλη πολυ καλη η λυση του Τραβαλια.Δεν μου ειχε παει στο μυαλο καθολου.Θα το εχω υποψη μου.Βλεπεις ειναι και μενα απο τους αγαπημενους μου και τον θαυμασα απο κοντα σε ενα ΕΛΠΑ, με 206 ομως.Φοβερο και το σαιντ με τα λογοτυπα σ'ευχαριστω.Για τις ζωνες μου το ειχε επισημανει και ο Σταυρος και το ειχα ψαξει.Ειναι τελικα sabelt και θα αλλαχτουνε.

Tags: