Αδέρφια καλησπέρα. Πριν από μια εβδομάδα περίπου έγινα κάτοχος ενός θερμικού αυτοκινήτου της KYOSHO στην 1/10 ένα SUBARU IMBREZA 4wd της σειράς ALPHA3 με 15αρη κινητήρα.

Η επαφή μου με το άθλημα είναι μικρή άλλωστε μου το έκαναν δώρο, δεν κρύβω όμως τον ενθουσιασμό μου ειδικά μετά την πρώτη βόλτα που το έκανα, μετά από 7-8 τεπόζιτα στρώσιμο. Ένα μικρό προβληματάκι μόνο μου την δίνει λίγο στα νεύρα

και γίνομαι σαφέστερος. Νομίζω ότι το έχω ρυθμίσει, με την βοήθεια ενός φίλου, όσον αφορά την ποσότητα καύσιμου και δεν έχω άκαυτες από την εξάτμιση ούτε μου σβήνει στα τρελά γκάζια αλλά και πραγματικά πάει σαν τρελό όσο ανεβαίνουν οι στροφές, αλλά σε κάποιες φάσεις εκεί που τρέχει μου σβήνει και παρατήρησα ότι υπάρχουν φυσαλίδες με αέρα στο σωληνάκι που πάει το καύσιμο στο καρμπιρατέρ. Έψαξα μήπως είναι πουθενά κομμένο ή τσακισμένο το παραπάνω σωληνάκι αλλά δεν έχει τίποτα όλα καλά. Έχει κάποιος συνάδελφος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
Με έχει φτιάξει πολύ το συγκεκριμένο μοντέλο με τα τρελά του γκάζια και θέλω να το, συγνώμη για την έκφραση, σκίσω στην κυριολεξία αλλά προς το παρόν μέχρι να δω τι φταίει με το σωληνάκι το φοβάμαι.
Συνάδελφοι περιμένω τα φώτα σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.