Αποστολέας Θέμα: Νέος σύλλογος ιστορικής μινιατούρας  (Αναγνώστηκε 7602 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Απ: Νέος σύλλογος ιστορικής μινιατούρας
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:23:49 πμ »
.

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:25:06 πμ »
ʼκου Γιώργο, ξέρουμε εμείς οι "παλιοί" ότι άλλο το μπλα μπλα και άλλο η πράξη. Ότι και να σου πω δεν έχει καμία σχέση με το να κάτσουμε παρεούλα να βάψουμε. Κάτσε να οργανωθούμε σαν σύλλογος και θα βάφουμε παρέα. Οι πίτσες δικές μου, οι μπύρες δικές σου και τα χρώματα του συλλόγου.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:25:44 πμ »
ʼκου φίλε Πέτρο,
τόσα χρόνια στο χώρο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και κανείς δεν έχει να πει το παραμικρό άσχημο για μένα. Το μόνο που θέλουμε όλοι στο "The Old Guard" είναι να μοντελάρουμε και τίποτα άλλο.
Κάναμε αυτή την κίνηση ως έσχατη λύση για να μας αφήσουν ήσυχους. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι και το ξέρουν όλοι πολλοί καλά, αλλά δεν είμαστε και μαλάκες, λοιπόν, ελπίζω να πήραν το μήνυμα αυτοί που θέλαμε και να πορευτούν όπως αυτοί θέλουν χωρίς να μας ενοχλούν, εάν το συνεχίσουν θα τα πούμε αλλιώς.
Ζητάω συγνώμη από τους διαχειριστές του MC για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε και από τους συνάδελφους μοντελιστές, θα τα πούμε στην έκθεση, εμείς χωρίς εκθέματα όμως γιατί διαφωνούμε/διαφοροποιούμαστε σε ότι αφορά την κριτική επιτροπή.

θα περίμενε κανείς από ένα νεοσύστατο Σύλλογο,  να τα ...πει στην έκθεση, με όσο πιο πολλά εκθέματα μελών του - αυτά ενδιαφέρουν

κι αν ...αδικηθούν από την Κριτική Επιτροπή - κακό για την Επιτροπή και τα μέλη της και ακόμα καλύτερα για τα μέλη του "The Old Guard"

ο ....κόσμος καταλαβαίνει

αν δεν υπάρχουν εκθέματα τι άλλο να πείτε σε μια γιορτή του μοντελισμού ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι έγινε στο ΣΤΑΡ πριν 5-10 χρόνια - who cares ????????????????????????

αφού έχετε πια δικό σας Σύλλογο, τι ασχολείστε με το παρελθόν;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:29:11 πμ »
Kαλοδεχούμενος IBANEZE, ::salut:: να κανονίσουμε το Σάββατο να ροκάρουμε με Valleho. :wink:

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:33:07 πμ »
.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:33:47 πμ »
Πέτρο όταν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.
Σε πληροφορώ και πάλι ότι για κανένα μας δεν είναι ευχάριστες τέτοιες καταστάσεις και για εμάς λήγει εδώ. Το μήνυμα το στείλαμε, τώρα modelling και σκαλίζω ένα φιγουράκι μούρλια.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:36:26 πμ »
.......... τώρα modelling και σκαλίζω ένα φιγουράκι μούρλια.

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:40:45 πμ »
ʼκου Γιώργο, ξέρουμε εμείς οι "παλιοί" ότι άλλο το μπλα μπλα και άλλο η πράξη. Ότι και να σου πω δεν έχει καμία σχέση με το να κάτσουμε παρεούλα να βάψουμε. Κάτσε να οργανωθούμε σαν σύλλογος και θα βάφουμε παρέα. Οι πίτσες δικές μου, οι μπύρες δικές σου και τα χρώματα του συλλόγου.  :wink:

Το ξέρω Χρήστο. Όμως για εμάς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάφουμε δίπλα σας (λόγω απόστασης) οι όποιες πληροφορίες από τα φόρουμ είναι πολύτιμες. Μόλις μας δώθηκε η ευκαιρία να σας δούμε από κοντά, κάναμε τα έξοδα και ήρθαμε να σας δούμε. Εννοείται ότι αν μπορώ θα το ξανακάνω.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:56:26 πμ »
Αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Όταν κάποιος είναι απο επαρχία και Θεσσαλονίκη δέν μπορεί να κάνει ταξίδια και να σκορπάει λεφτά για αυτό είναι ΚΑΙ το φόρουμ. Βέβαια καλύτερα live αλλά για μάς είναι χόμπυ όχι επάγγελμα -άλλωστε εγώ πιστεύω τα πάντα εξάσκηση είναι και ο Γιώργος όπως και εγώ έχουμε βελτιωθεί πολύ- , κάντε κανα σεμινάριο προχωρημένο (όχι όπως γίνονται στα γρήγορα και τσαπατσούλικα) και στην επαρχία και είμαστε κοντά σας

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:01:19 πμ »
Πρόταση: Διοργανώστε κατα την περίοδο της έκθεσης της IPMS, που θα βρίσκονται μοντελιστές από επαρχία στην Αθήνα, (και γιατί όχι τα μέλη σας από τη Θεσσαλονίκη στην έκθεση του Πήγασου) σεμινάριο εντός ή εκτός του χώρου της έκθεσης.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:09:46 πμ »
τα τελευταία χρόνια υπήχαν ανελλιπώς σεμινάρια βαφής φιγούρας στις εκθέσεις του Πήγασου  από το Μπάμπη Στάθη και τον Χρήστο Παναγιώτου

φυσικά και όποιος άλλος προσφέρεται είναι καλοδεχούμενος

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:17:37 πμ »
με συγχωρείς πολύ αλλά του Παναγιώτου (βάψιμο προσώπου) άρχισε με 1 ώρα καθυστέρηση και του Στάθη (βάψιμο κόκκινου υφάσματος) άρχισε και τέλειωσε αμέσως και δέν θα γινόταν άν δεν επέμενα εγώ και κάποιος άλλος ...εξάλλου εγώ θέλω ένα σεμινάριο για φιγουράδες πρώτα (όχι αρματάδες ή αεροπλανάδες που κάποια στιγμή θα κάνουν φιγούρα) -χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά που ασχολούντε- και εξηγούμε: θέλω να δώ τα τελευταία φωτίσματα, τις τελευταίες σκιές, τα φίλτρα, ελεγχόμενα wash, παλαιώσεις ρούχων. Σε όλα αυτά βέβαια πειραματίζομαι μόνος μου αλλά κάποια φορά πρέπει να δειχτούν και στο κοινό (όχι μόνο περνάμε το βασικό και πώς βάφουμε με ακρυλικά)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:26:21 πμ »
η καθυστέρηση είχε να κάνει με τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων για την επίδειξη του ....κ. καθηγητού της σκόνης

δεν είναι δυνατό σε μια ώρα να καλυφθούν θέματα, από το βασικό μέχρι ........τα τελευταία φωτίσματα, τις τελευταίες σκιές, τα φίλτρα, ελεγχόμενα wash, παλαιώσεις ρούχων.

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:29:52 πμ »
έχουμε σπαμάρει το θέμα και δέν θα ξαναποστάρω....με αυτά που λές έρχεσαι στα λόγια μου ή κάνουμε σεμινάριο φιγούρας ή σεμινάριο σκονίσματος αρμάτων όχι όλα μαζί και δείχνουμε τα μισά (άρματα)

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 03:54:17 πμ »
νομιζω οτι η χθεσινη νυχτα ηταν μια απο τις πιο θλιβερες  για το χωρο του μοντελισμου.

Κωστας  

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:04:54 πμ »
Spoiler (hover to show)

Καλη επιτυχια στο νεο συλλογο ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου. ::salut::

::arrowred:: Ευχη ολων μας να κανετε αυτο που [desc=κλικ εδω]προτεινει λιγα post πιο πριν ο Getsa[/desc]

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Νέος σύλλογος ιστορικής μινιατούρας (τοποθέτηση IPMS Ελλάδος)
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 08:28:45 πμ »
Χθές άντεξα μεχρι τις 01.30 λόγω δουλειάς και δεν πρόλαβα τις εξελίξεις.
Τα γράφω τώρα λοιπόν αφού έχει προηγηθεί η παραίτηση του Κ.Κ. από την Κριτική Επιτροπή του 29ου Διαγωνισμού.
Εφόσον ο νέος "σύλλογος" αποφασίζει να τηρήσει τη συγκεκριμένη πολύ επιθετική "τακτική" , τόσο με τα γραφόμενα του εδώ όσο και σε πολλά πμ που έχουν ανταλλαχθεί όλο το βράδυ, θα απαντήσω με τον ίδιο επιθετικό τρόπο.
 :evil:
Σε ότι αφορά το "σύλλογο" και μέχρι να γίνει πραγματικός σύλλογος, με Καταστατικό εγκεκριμένο απο το Πρωτοδικείο, συγκεκριμένο σκοπό ύπαρξης, επίσημες επιδιώξεις, αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο κλπ. θα πάψουμε να ασχολούμαστε μαζί του. Μέχρι τότε, θα αντιμετωπίζεται  - καλοπροαίρετα πάντα αλλά σίγουρα όχι ισότιμα με τους άλλους επίσημους σλλόγους - ως άλλη μια παρέα μοντελιστών που κάνει το κέφι της για το καλό (υποθέτω και ελπίζω) του κοινού μας χόμπυ.
 :?
Η παρέα αυτή, με τη στάση που θα τηρήσει απο δω και πέρα, όχι μόνο ως προς την IPMS Ελλάδος ή/και την επερχόμενη 29η έκθεση/διαγωνισμό αλλά και τα μοντελιστικά πράγματα γενικότερα, θα πρέπει να αποδείξει πόσο "αθώες" και "καλοπροαίρετες" είναι οι προθέσεις που έχει αναφέρει μέχρι τώρα καθώς και ότι αυτές δεν κρύβουν προσωπικές αντιπάθειες ή/και επιδιώξεις, όπως ίσως φάνηκε κάποια στιγμή.
 :(
Σχετικά τώρα με την αντιπαλότητα που υπάρχει με το Star Club, νομίζω το πράγμα μιλά απο μόνο του και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.
Μαζεύτηκαν όλοι οι "πρώην Star Club", τα συμφώνησαν - δικαίωμα τους καθώς ευτυχώς συνεχίζουμε ακόμη να ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα - και θέλουν να ιδρύσουν ένα νέο συλλογο, ο οποίος στα δικά μου μάτια δείχνει απλά ως  "αντί- Star Club". Το αποδεικνύει και ο τίτλος που επέλεξαν καθώς και οι εμμονές που φαίνεται να έχουν με ότι έχει γίνει στο παρελθόν.
 :(
Αυτά για την ώρα.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:40:26 πμ »
Εγώ το μόνο που θα παρακαλέσω προς όλους, παλιούς και νέους, είναι να  μην συνεχισουν αυτη τη κοντρα. δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το MC η αρένα για τη τακτοποίηση παλιών και νέων λογαριασμών.

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, θελουμε να ανοίξουμε το φόρουμ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και να προλάβουμε να τελειώσουμε κανά μοντέλο. Οι μέρες περνάνε .

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση .

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:59:11 πμ »
Εγώ το μόνο που θα παρακαλέσω προς όλους, παλιούς και νέους, είναι να  μην συνεχισουν αυτη τη κοντρα. δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το MC η αρένα για τη τακτοποίηση παλιών και νέων λογαριασμών.

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, θελουμε να ανοίξουμε το φόρουμ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και να προλάβουμε να τελειώσουμε κανά μοντέλο. Οι μέρες περνάνε .

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση .

ελήφθη
τέλος απο μένα
ετσι που παμε θα πάει στράφι το ...pre-registration  :shock:
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:50:19 πμ »
Επειδη γινετε ενας ψιλοχαμος θα ηθελα να πω οτι με την δηλωση μου να γινω μελος του συλλογου δεν σημαινει οτι περνω θεση για τα "γεγονοτα" και οτι ουτε προκειτε να παρω.

Και αυτο γιατι δεν ξερω τι εχει προηγηθει και ουτε με ενδιαφερει διοτι δεν εχει απολυτος καμια σχεση με τον μοντελισμο.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος snik

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:51:10 μμ »

Επειδη γινετε ενας ψιλοχαμος θα ηθελα να πω οτι με την δηλωση μου να γινω μελος του συλλογου δεν σημαινει οτι περνω θεση για τα "γεγονοτα" και οτι ουτε προκειτε να παρω.

Και αυτο γιατι δεν ξερω τι εχει προηγηθει και ουτε με ενδιαφερει διοτι δεν εχει απολυτος καμια σχεση με τον μοντελισμο.. ::salut::
  Ναι και εγω με την σειρα μου αναφερω οτι με την ενγραφη μου στον συλογο δεν περνω θεση στα γεγονοτα! Hobby ειναι οχι πεδιο μαχης! :wink:
''Love is the only force capable of transforming an enemy into a friend''

Αποσυνδεδεμένος 8ANOS

• Scale 1/144
  • *
    • http://i28.photobucket.com/albums/c224/theodoros/STARCLUB2_zpse4acdf33.gif
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:15:24 μμ »
Θα ήθελα να γνωρίζω αν οι απόψεις του Δημήτρη Βρεττού, Νίκου Ακουμιανάκη, Βασίλη Βαφόπουλου, Νίκου Θεοτόκη, Νίκου Ασσάνη, Γιάννη Λάλη, Alain De Bussche, Ανδρέα Παναγόπουλου, Στέλιου Δεμηρά,  Χρήστου Σταματόπουλου, Τάκη Μάμαλη, Νίκου Συρρή, Γιάννη Παπουλάκου και Κώστα Ροδόπουλου, ταυτίζονται με αυτές του προέδρου τους περί διεφθαρμένων και Τουρκόσπορων...

Θάνος Βασιλικός
ΘΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:43:07 μμ »
Σαν νεο μελος του Star club διαβαζω καπιοα ποστα τα οποια με εξοργιζουν  :evil: :evil: ποιος ειναι αραγες ο διευθαρμενος συλλογος....αν και βρισκομαι στην Ροδο ξερω καπιοα πραγματα για την πιατσα στην Αθηνα αλλα δεν μπωρο να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση στο star club  εφοσον θελατε να διμηουργισεται ενα συλλογο καλος το κανατε ασχολιθιτε με αυτον και παρατιστε το σταρ Ή εκτος και αν το κανεται σκοπιμα δελοντας να διμηουργισεται καταστασεις και να γινεται αντιλιπτη .....   αα και κατι ακομα ποσα ειναι τα ενεργα μελη του συλλογου σας εννοω ποσοι βαφουν ακομοι ......  Μιχαλης Σαββακης   ::salut::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:58:27 μμ »
Ξαναλέω,δεν είναι αρένα εδώ.

Σας παρακαλώ όλους.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:28:21 μμ »
Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος, όποιος συνεχίσει τα σχόλια παρακαλώ την διοίκηση του MC να κλειδώσει το θέμα.

Tags: