Αποστολέας Θέμα: Αεροπλάνα Painkit και Decals....  (Αναγνώστηκε 2722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasser

• Scale 1/144
  • *
Αεροπλάνα Painkit και Decals....
« στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:39:30 μμ »
Γεια σας,
Ονομάζομαι Κώστας, είμαι νέο μέλος και αποφάσισα να γράψω εδώ μήπως και μπορέσω να πάρω κάποιες πληροφορίες.
Η παρέα σας και η θεματολογία σας μου άρεσε και μάλλον θα τα λέμε συχνά μια και μας ενώνει η ίδια "τρέλα"..!!!

Ασχολούμαι με flight simulator πολλά χρόνια. Με μοντελισμό σχεδόν καθόλου μέχρι σήμερα.
Μαζεύω αεροπλάνα σε κλίμακες αλλά μόνον τα συγκεκριμένα μοντέλα με τα οποία έχω ταξιδέψει ο ίδιος.
Δεν μπορώ να βρω έτοιμα κάποιους από τους τύπους αεροσκαφών που έχω ταξιδέψει οπότερ πρέπει να τα βάψω ο ίδιος.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος
--που μπορώ να βρώ αεροσκάφη painkit, ή αν δεν υπάρχουνε άσπρα αεροσκάφη που μπορώ να βρώ κάποια μοντέλα έστω και με άλλα decals απο αυτά που ψάχνω.
--που μπορώ να βρω decals διαφόρων αεροσκαφών.

Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
Απ: Αεροπλάνα Painkit και Decals....
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:39:56 πμ »
για σηματα AEGEAN 1/44 . nazca_decals.com

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:48:04 πμ »
Eαν κατάλαβα σωστά, δεν σε ενδιαφερουν τα συναρμολογούμενα μοντέλα πολιτικών αεροσκαφών, που απαρτίζονται απο πολλά κομματια που συγκολλούνται μεταξύ τους και μετά βάφονται, αλλά τα πιό απλοποιημένα που επονομάζονται "push fit"
ψάξε εδώ  :arrow: http://www.aviationmegastore.com/push-fit-models/cat/?shopid=LM4c9d1a67929f4644008b13554a&parent_id=182
σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείς και πάρα πολλές χαλκομανίες εταιριών (ελάχιστα ελληνικά όμως). Υπόψη οτι τα μεταφορικά τους είναι τσιμπημένα.

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:00:58 πμ »
Καλησπερα και καλωσορισες Κωστα.

Καλυτερα να μας ελεγες και ποιους τυπους αεροσκαφων ψαχνεις θα ηταν ποιο ευκολο για ολους να σου πουμε αν γνωριζουμε κατι.  ::icon_thumright::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 02:41:38 πμ »
Eαν κατάλαβα σωστά, δεν σε ενδιαφερουν τα συναρμολογούμενα μοντέλα πολιτικών αεροσκαφών, που απαρτίζονται απο πολλά κομματια που συγκολλούνται μεταξύ τους και μετά βάφονται, αλλά τα πιό απλοποιημένα που επονομάζονται "push fit"
ψάξε εδώ  :arrow: http://www.aviationmegastore.com/push-fit-models/cat/?shopid=LM4c9d1a67929f4644008b13554a&parent_id=182
σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείς και πάρα πολλές χαλκομανίες εταιριών (ελάχιστα ελληνικά όμως). Υπόψη οτι τα μεταφορικά τους είναι τσιμπημένα.

επειδή δεν μπορώ να βρω κάποια έτοιμα μοντέλα, επειδή δηλαδή δεν υπάρχουν όλοι οι τύποι αεροσκαφών και εταιρειών που ταξίδεψα σε έτοιμα μοντέλα, ψάχνω και συναρμολογούμενα κυρίων άσπρα που μπορώ να τα βάψω και να κολήσω χαλκομανίες των εταιρειών που θέλω

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 02:50:16 πμ »
Καλησπερα και καλωσορισες Κωστα.

Καλυτερα να μας ελεγες και ποιους τυπους αεροσκαφων ψαχνεις θα ηταν ποιο ευκολο για ολους να σου πουμε αν γνωριζουμε κατι.  ::icon_thumright::

Boeing717 olympic
A300 olympic
Boeing737-200 Air Cyprus παλιά χρώματα
BAeRJ72/100 Swiss
A320 Alitalia
Boeing757 Skybuss, παλιά υπύρχε στην ελλάδα μια τέτοια ιδιωτική εταιρεία για κάποιο καιρό

Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ τους παραπάνω τύπους των αεροσκαφών και τις χαλκομανίες ξεχωριστά, ας μου πει.
Δεν με ενοχλεί αν βρούμε για παράδειγμα ένα Β737-200 με κάποιες χαλκομανίες (decals) που δεν με ενδιαφέρουνε, και βρούμε τις χαλκομανίες που με ενδιαφέρουνε κάπου ξεχωριστά.
Όλα αυτά σε μια αξιόλογη κλίμακα π.χ. 1/144

Τα υπόλοιπα μοντέλα και εταιρείες που πέταξα τα έχω βρει έτοιμα.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:50:39 μμ »
Στην 1/144 :
Boeing 717  :arrow: Δεν υπάρχει
A300  :arrow: Υπαρχει το Α300Β από την airfix
Boeing737-200  :arrow: Θα επανακυκλοφορήσει από την airfix
BAeRJ72/100 Swiss  :arrow: Yπαρχει το RJ85 από την Revell και εχω δει μετατροπή του σε RJ100
A320  :arrow: Yπαρχει σε REVELL
Boeing757  :arrow: από minicraft υπάρχει το -200 και νομίζω οτι υπήρχε και το -400
Κανένα από τα παραπανω δεν διατίθεται με τις χαλκομανίες των εταιριών που θέλεις.
Καταστηματα για να κοιτάξεις μοντέλα και χαλκομανίες
www.aviationmegastore.com
www.hannants.co.uk
Για χαλκομανίες και μόνο (αν και για ολυμπιακή θα παιδευτείς)
http://www.nazca-decals.com/
http://www.jbot.ca/aircraft.shtml
για μοντέλα και μόνο
www.kingkit.co.uk

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:25:43 μμ »
Σε ότι αφορά το 717:

Δυστυχώς, ένα ΟΑ 717 της HERPA σε 1/500 που βρήκα δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα. Αν σε ενδιέφερε και είχες κάποιο γνωστό να σε εξυπηρετήσει στο εξωτερικό, ή αν μπορούσες να το βρεις αλλού...

Επίσης μπορείς να πάρεις το DC-9 της AIRFIX στην 1/144 και να χρησιμοποιήσεις το κιτ μετατροπής της OzMods.

Τα παραπάνω, μεταξύ πολλών άλλων από το ebay.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σαββίδης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:36:06 μμ »
Καλημέρα Κώστα,

Boeing 717-200 ρητίνης στήν 1/144 εδώ http://www.airline-hobby.com/shop/index.cfm?action=ViewDetails&ItemID=6580 

Χωρίς χαλκομανίες, τιμή 40$ + μεταφορικά.  ::salut::

Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας

Tags: