Αποστολέας Θέμα: Eιμαι νεος στο χωρο! Τι κλιμακα να διαλεξω ?  (Αναγνώστηκε 825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim1971

• Scale 1/144
  • *
Eιμαι νεος στο χωρο! Τι κλιμακα να διαλεξω ?
« στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:20:04 μμ »
Καλησπερα παιδια , ειμαι νεος τι θα χρειαστω για τα βασικα ? και τι κλιμακα να διαλεξω ενδιαφερομαι για την αναπαρασταση μαχη στην Caen  μπορειτε να με βοηθησετε με την πειρα σας?
ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Απ: ειμαι νεος στο χωρο τι κλιμακα να διαλεξω ?
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:41:21 μμ »
Καλησπερα Τζιμη κ καλως ηρθες  ::salut:: ::salut::
Οσο για την κλιμακα που λες εξαρταται τι θες να φτιαξεις κ τι χωρο διαθετεις κ απο τα γκαφρα που εχεις βεβαιως βεβαιως.
Θα χρειαστεις πινελα, χρωματα, κολλες σε μπουκαλακι κ σωληναριο λεπτορευστες πιο χοντρες, στοκους υγρους κ σωληναριου, ντουκοχαρτα ψιλα χοντρα, κοφτακια, πενσακια, τσιμπιδες-λαβιδες,διαλυτικο χρωματος κ πολλα αλλα που θα τα παρεις σιγα σιγα καθως σε αυτο το χομπι συνεχως θα ανακαλυπτεις εργαλεια αρκει να εχεις φαντασια :wink: :wink:
Για περισοτερα για τη μαχη που λες θα σου πουν οι ειδικοι σε αυτα τα θεματα καθως εγω ειμαι αεροπλανακιας πιο πολυ :mrgreen: :mrgreen:
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
Απ: ειμαι νεος στο χωρο τι κλιμακα να διαλεξω ?
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 08, 2011, 08:29:59 πμ »
Στην 1/72 θα έρθεις...
Τα μοντέλα είναι σχετικά φτηνά, και δεν θα χρειαστείς λόγω κλίμακας να τρελαθείς με με τα προχωρημένα στάδια στην αρχή.
Τώρα οτιδήποτε άλλο, ρωτάς και σου απαντάμε φίλε αρματά...   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tags: