Ευχαριστώ για τα σχόλια όλους.
Πολύ όμορφο το σύνολο Φιλ 
Αν και ξέρω για του... κουφού την πόρτα
, θα κάνω μια παρατήρηση: Τα συρματοπλέγματα είναι άθικτα (όσον αφορά το σχήμα). Πιστέυω, πως κάνα δυό τρυπούλες και κάνα στράβωμα θα "έδιναν" 

ΜΦΧ
Μάνο ευχαριστώ, για την πρότασή σου όμως...(αν και προφανώς το συρματόπλεγμα όπως το περιγράφεις θα έδινε μεγαλύτερο/περισσότερο ενδιαφέρον), σκοπός μου είναι ν΄ αναδείξω το Tilly και όχι τις δυνατότητές στις φθορές, αν έχω κάποιες...

Το ότι το έκανα σκουριασμένο για μένα αρκεί για να δέσει κάπως με τον τοίχο που η υγρασίες του έκαναν φθορές. Η πόρτα επίσης έχει λίγες φθορές...βρίσκεται εκεί λιγότερο χρόνο από τον τοίχο

Αυτά είναι τα ωραία. Τι μας έχεις για μετά?
Δύο παρατητήσεις μόνο. Το συρματόπλεγμα όπως ειπώθηκε βγάζει καινουργίλα και οι τρύπες του είναι μικρές στην κλίμακα για σπιτικούς φράχτες, ίσως για στρατόπεδα σύγχρονα να ταίριαζε καλύτερα. Η σιδερόπορτα ήθελε το κασαλίκι της, αυτές με τους χωνευτούς μεντεσέδες χωρίς κασαλίκι φτιάχνονταν συνήθως σε πέτρινες κατασκευές(πελέκια) 1,5 αιώνα πίσω, λέω εγώ τώρα
.
Οι πλέξη του συρματοπλέγματος όντως είναι λίγο εκτός κλίματος...αλλά αυτό είχα και δεν είναι καιρός για περισσότερα έξοδα.
Για το "κασαλίκι" ίσως έχεις δίκιο, δεν το έψαξα, οπότε ας πούμε ότι η σιδερόπορτα αντικατέστησε μία προηγούμενη κατασκευή και μπήκε σε προϋπάρχοντες μεντεσέδες

Ωραίος μεσιέ Φιλίπ. Το δεντράκι είναι φυσικό;

Ναύαρχε το δεντράκι είναι φυσικότατον!