0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά βγήκε καλούτσικο, αλλά από βαθμό δυσκολίας δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο
Λοιπόν......Στην δεύτερη φωτογραφία,έτσι που είδα στο πλάι τα γκρι τετραγωνάκια,νόμισα πως ήταν τα.......πλακάκια του εσωτερικού και μου φάνηκαν πολύ καθαρά. Το λάστιχο είναι κοντό. Πώς πλύνανε την "έξω" μεριά......... Το σφουγγαρι είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τον κουβά.... Γιατί δεν έχει πουθενά αφρούς ? Να κάτσεις να βάλεις......... Το έπλυνες νωρίς.... Μέχρι την έκθεση θα έχει ξαναβρωμίσει....
Υ.Γ.να σου προτινω κανα δυο πραγματακια ?-Επειδη ξενιζει λιγο (ισως μονο εμενα που ειμαι γεροπαραξενος ) η εισοδος του κτιριου(κοινως η πορτα που βαρεθηκες να φτιαξεις και μας κοτσαρες ρολο ),μηπως να εβαζες μια λαβη στο κατω μερος να μην τρωνε πορτα οι απ'οξω απο τους απο μεσα?Θεωρω οτι ειναι μια ευκολη/αναιμακτη προσθηκη που γινεται και σε αυτο το τελικο σταδιο .....Τάσε μου, το κτίριο καθώς και το ρολό πόρτα είναι από φωτό υπαρκτού αντίστοιχου κτιρίου σε Βρεταννικό αεροδρόμιαμα με την ίδια παραλλαγή, το χερουλάκι όμως θα το βάλω -λιγο παιχνιδισμα στα λελουδα,ισως με μερικα πιο ψηλα χορταρικα η με κανενα drybrush-ακι να σπασει λιγο η ομοιομορφια? -και τελος για να "δεσει" ακομα περισσοτερο το οχηματακι στην σκηνη,να εβαζες κανενα πανακι να κρεμεται ειτε στον προβολεα μπροστα η στον προφυλακτηρα.. Πανάκι κρέμεται ήδη στον πίσω προφυλακτήρα...ξέχασα να βγάλω φωτό, αλλά και ένα άλλο στεγνώνει στο βαρέλι και ενα wash-ακι με μαυρο στους τροχους(που στεγνωνουν παντα τελευταιοι).Η σε ολο τον τροχο η μονο στο κατω μερος του που μαζευει τα νερα το λαστιχο και η ζαντα...Όλοι οι τροχοί έχουν περαστεί μέχρι τη μέση με wet effects, δεν φαίνεται καλά στη φωτό, ίσως πρέπει να τους περάσω ακόμα ένα χεράκι...Αυτα,επειδη μονο και μονο γουσταρω να σε τσιτωνω με τα διοραματα σου!! Χαίρομαι που το ψάχνεις και με βοηθάς πάντα
Ο "μικρός" τα είπε όλα, Ε Π Ι Κ Ο Ν !!!Κι εγώ θα σου πω (κι επειδή ... you asked for it) ANTE Γ......... ΦΙΛΛΙΠΑ