Kαλησπερα!
Αρχιζω με το 'λιφτινγκ' στις πανινες επιφανειες του μοντελου μετα απο προσεκτικο μασκαρισμα..Ηθελα να φαινεται εντονα η διαφορα των σατινε κ ματ επιφανειων του Πετρακη..Προσωπικα το αποτελεσμα με ικανοποιει περισσοτερο απο την αρχικη προσπαθεια..Στο φωτογραφειο λοιπον για καποια 'close-ups'..

Σε οτι αφορα το εδαφος, εκτος των αλλων, ηθελα να αποδωσω οσο μπορουσα τις πατημασιες των στρατιωτων καθως κ αυτη την ψιλη γραμμη που αποτελειται απο φυκια

: που εχω παρατηρησει σε παρα πολλες φωτογραφιες απο το ιντερνετ..

Ατλακολ λοιπον,σοδα και λιγο 'microbaloons', τοποθετηση κατα σειρα ξερων φοινικοφυλλων,κορμων/μεγαλων κλαδιων,καλυβας, προβλητας, γρασιδιου,ξυλινης επιφανειες με κινητηρα κλπ,(σαν να χρειαζεται ενα αντισκηνο εδω μου φαινεται

) και καποιων αλλων φυτων/αναπτυσσομενων φοινικων...

Ο μπελας θα ειναι να καθαρισω το εσωτερικο της καλυβας απο τα πολλα κομματια γρασιδιου που εχουν εισχωρησει παντου..

Επισης το σκεφτομαι πολυ αν ενα πολυ ανοιχτο καφε ή γκρι θαταν καλυτερο για wash στο κατασπρο της αμμου..Να το αφησω ετσι δεν μου φαινεται σωστο λογω κλιμακας βεβαια..

Στο δε θεμα του νερου που θα αναδειξει ή 'σκοτωσει',(ελπιζω οχι

), το διοραμα, αναθαρρησα καπως αφου στο 3ο λεπτο στρωμα του 'realistic water' και μετα απο
3 ωρες, οσο ηταν ακομα υγρο,αλλα αρκετα πυκνορρευστο, μπορεσα να κανω καποια σχεδιακια ελαφριου κυματισμου..Για πρωτη αποπειρα δεν ηταν ασχημα...Φανταζομαι το
modeling paste που εχω να με βοηθησει να κανω καποια ελαχιστα μικρα κυματακια που θα σκανε στην ακρη του νερου...