0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λίγο μου φαντάζει ξέροντας από πριν την δουλειά που έχεις ρίξει και το ψάξιμο....!
Mια απορια παιδια..Αυτα τα συρματοσχοινα ή οτι τελος παντων ειναι, που τεμνουν χιαστι την πανω με την κατω πτερυγα φτιαχνονται απο πλαστικο και βαφονται μαυρα?Την γνωμη σας παρακαλω για να σιγουρευτω..
Αφού τα είπαμε στη σελ.4 τι ρωτάς πάλι????
Φιλε αρχιτεκτονα,(Τασο ειπαμε? ),οχι δεν εχω τριψει κατι ιδιαιτερα..Να μια σκαναρισμενη φωτο απο Πετρακη που δειχνει καταπονημενες τις πτερυγες..Καποιες αποριες παιδια..Αυτα τα συρματοσχοινα-αν τα λεω σωστα -πως να τα φτιαξω στο δικο μου μοντελο?Με τί υλικο δηλαδη? Το πλαστικο της Χασε ειναι εκτος ρεαλισμου.. Και το τελευταίο..Εδω σκαναρα μια φωτο οπου εχουν ανοιχτει καποια πανελ για ανασυρση του Πετρακη.Σωστα?Το εσωτερικο του δεν δειχνει ναχει νευρωση..
Παναγιώτη απίθανη δουειά φίλε και στον Πετράκη!!! Τι σε προβλημάτισε στο wash? Μήπως θα έπρεπε να ειναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο λόγω άμμου και αρμυρας? Μια σκέψη κάνω!!!Γιάννης
Πάρα πολύ καλός ο Πετράκης! Επιτέλους λίγο υδροπλάνο γιατί είχαμε πήξει με την (μ)παράγκα, αν και την έκανες εξαιρετικότατη.ΥΓ Αυτός με το δρεπάνι είναι ο φίλος μου ο Ταρζάν?