Καλησπέρα σε όλους.
Είχα ασχοληθεί με τον μοντελισμό πολλάαααα χρόνια πριν, τη δεκαετία του '80, ενώ τα είχα παρατήσει μετά που παντρέυτηκα.
Δούλευα και βάρδιες στο αεροδρόμιο, ήρθε στον κόσμο και ο γιος μου, οπότε που χρόνος για μοντελισμό. ʼρχισα λοιπόν να ασχολούμαι με το Flight Simulator και τις online πτήσεις.
Κάπου κοντά στα περασμένα Χριστούγεννα όμως βαρέθηκα να σπαταλάω το χρόνο μου για να προσπαθώ να κάνω τα διάφορα προγράμματα του FS να δουλέψουν. Και από την άλλη
του κάθισε ξαφνικά του γιου μου ότι μπορεί να του αρέσει ο μοντελισμός.
Να μην τα πολυλογώ μου άναψε πάλι τη φλογίτσα που είχα για το χόμπι αυτό κ' έτσι ξανάστησα το εργαστήριο μου από την αρχή, αυτή τη φορά όμως κάνοντας δώρο στον εαυτό μου και ένα entry-level αερογράφο και συμπιεστή. Ίσως την καλύτερη αγορά μέχρι στιγμής. Ο γιος μου δεν έχει ασχοληθεί ακόμα σοβαρά, αλλά δεν τον πιέζω. Όταν του έρθει πιστεύω θα ασχοληθεί.
Μέχρι στιγμής έχω ολοκληρώσει μόνο ένα άρμα που χρειάζεται weathering, το πρώτο μου μάλιστα γιατί παλιότερα μόνο με αεροπλάνα ασχολούμουν, ενώ κοντεύω να τελειώσω ένα Α319, ένα Β738 (είμαι ολίγον της πολιτικής αεροπορίας), ενώ περιμένουν στη σειρά Β744, Β763, Β787 (τι ολίγον, ΠΟΛΥ της πολιτικής αεροπορίας!), BF109, Tornado, ένα UBoat, ένα ακόμα άρμα και ένα Republic Destroyer του Star Wars.
Νομίζω όμως ότι άρχισα την πολυλογία.
Θα τα πούμε εντός θεμάτων. Σίγουρα θα βρω πολλά να ρωτήσω.
Καλώς σας βρήκα.
Γιώργος