Αποστολέας Θέμα: Leopard 2A6 Winter Camo  (Αναγνώστηκε 6108 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Leopard 2A6 Winter Camo
« στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 06:52:39 μμ »
Επειδή όλο αυτόν τον καιρό θαύμαζα τις δουλειές των φίλων αρματάδων και τις τεχνικές τους, είπα να δοκιμάσω κι εγώ...

Το κιτ είναι το γνωστό της Revell στην 1/35. Εύκολη συναρμολόγηση, απλές οδηγίες και πάμε παρακάτω...

Θέλω να φτιάξω αυτή την παραλλαγή:

Οι απορίες μου είναι οι εξής, κάθε βοήθεια και ιδέα ευπρόσδεκτη:

1. Υπάρχει πραγματικά αυτή η παραλλαγή και αν ναι έχει κανείς περισσότερες φωτογραφίες;

2. Τι χρώματα χρησιμοποιώ; Κωδικούς σε Humbrol. Σκέφτομαι τα 75, 80 πράσινα, 160 καφέ και άσπρο 34.

3. Με τι σειρά βάφω; Αστάρι, άσπρο, και από ανοιχτό σε σκούρο, ή το βασικό πράσινο της παραλλαγής και μετά "χτίζω" πάνω του;

4. Να το βρωμίσω ή να το κάνω παρελασάτο;

5. Να βάλω βάρος μέσα στο άρμα για να κάθεται καλύτερα;

Έχω κάνει την συναρμολόγηση, οι ερπύστριες δεν είναι κολλημένες, μένουν κάτι ψιλικοκό και θέλω να διαβάσω και περισσότερο το άρμα...

Σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα....  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
Απ: Leopard 2A6 Winter Camo
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:38:24 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συγχαρητήρια για το θέμα ::fahr09::
Για την παραλλαγή δες εδώ: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?139218-Tank-leopard-2&p=4807269&viewfull=1#post4807269
και εδώ: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?139218-Tank-leopard-2&p=5120014&viewfull=1#post5120014
αν και είναι ολλανδικά (τουλάχιστον το πρώτο). Προσπάθησε να βρεις το βιβλίο της concord για τα Leopard 2. Αν θυμάμαι καλά έχει φωτογραφίες με αυτή την παραλλαγή.
Για το χρώμα βρες ποια είναι τα αντίστοιχα των xf-67/68/69 της tamiya.
Νομίζω ότι βάφονται με άρπρο πρόχειρα κατά την διάρκεια ασκήσεων οπότε καλύτερα να είναι βρώμικο.
Βάρος λογικά δεν χρειάζεται.
Καλή συνέχεια!
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:56:56 μμ »
Στράτο ευχαριστώ... Πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, ειδικά αυτές με τους άσπρους κετσέδες τυλιγμένους γύρω από το πυροβόλο... ::icon_thumright::

Τώρα για την μετατροπή των χρωμάτων θα χρειαστώ βοήθεια, μιας και χρησιμοποιώ τους πίνακες είτε από το σάιτ της Humbrol ή από το σάιτ της Ipms Stockholm και δεν τους έχει , μέχρι το 61 φτάνει... :roll: :roll:

Αυτό που έχω παρατηρήσει έιναι ότι οι ερπύστριες του μοντέλου, από βινύλιο αν δεν απατώμαι, δεν τανύονται (τεντώνουν) σωστά... Ειδικά μπροστά φαίνεται ότι είναι αρκετά λάσκα...

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:15:44 μμ »
Για τις ερπύστριες κόντινε τες όσο χρειάζεται κόβοντας μερικά πέδιλα.
Την τομή κάλυψέ την με τις ποδιές.
Η Dragon δίνει τα 1735-1710-1749 της Model Master στο δικό της Leopard 2 στην 1/72. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά.

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:22:37 μμ »
Η Dragon δίνει τα 1735-1710-1749 της Model Master στο δικό της Leopard 2 στην 1/72. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά.
Η Italeri αντίστοιχα δίνει τα 1711-1701-1749 για την τρίχρωμη ΝΑΤΟ(στο Leopard 1 στην 1/35) ::dontknow::

Συνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:33:23 μμ »
ενδιαφερουσα παραλλαγη πας να του κανεις,μπραβο!!
προσωπικα θα το προτιμουσα με αρκετες σχετικα φθορες περισσοτερο στο ασπρο μερος της παραλλαγης(κιτρινισμα,ξεφτισμα κτλ)..
με μετρο ομως γιατι το αρμα ειναι αρκετα νεο σε υπηρεσια και δεν ξερω ποσο εχει προλαβει να φθαρει!ενα φωτογραφικο αρχειο θα μας εσωνε πιστευω!!
τελος παντων,καλη συνεχεια,αναμενουμε με ενδιαφερον ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:35:18 μμ »
Κοίτα να δεις που με κάνουνε να γράφω σε αρματικό θέμα :shock:
ʼντε χαλάλι σου Νικόλα :wink:

Το 1735 δεν πολυταιριάζει με τις φωτο, πάει προς το αμμώδες (υπερβολικά ανοιχτό και κίτρινο)
Το 1701 πιο σωστό φαίνεται, και πιθανόν το Humbrol 160 ακόμα καλύτερο.

Το 1711 είναι olive drab, καλύτερο νομίζω το 1710 ή αντίστοιχα το Humbrol 116.

Μαύρο το αφήνω στην κρίση σου.
Αρματάδες βαράτε με αλύπητα, ελπίζω να βοήθησα λίγο :mrgreen:

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:55:38 μμ »
Γιάννη να ξέρεις ότι το εκτιμώ ιδιαίτερα... :) :) ::salut::

Έχει σίγουρα μαύρο η παραλλαγή ρε παιδιά; :? :? Και η Ρέβελ τρίχρωμη, μαύρο , πράσινο και καφέ την δίνει αλλά στις φωτογραφίες μου φαίνεται τετράχρωμη και όχι μάυρο αλλά πολύ σκούρο πράσινο, όπως το 75 της humbrol, http://www.humbrol.com/paints/all-paints/aa0833-75-bronze-green-14ml-matt-enamel-tinlet/?searchguid=201098184930&resultspage= . Εαν είναι μαύρο θα βάλω το 85...

Το πιο ανοιχτό πράσινο, εσωτερικά των εδαφιαίων τροχών, μου μοιάζει με 116 http://www.humbrol.com/paints/all-paints/aa1287-116-us-dark-green-14ml-matt-enamel-tinlet/?searchguid=201098185052&resultspage= και το ακόμα πιο ανοιχτό με το 80 http://www.humbrol.com/paints/all-paints/aa0881-80-grass-green-14ml-matt-enamel-tinlet/?searchguid=201098185148&resultspage=

Για καφέ έχω και αυτό που λένε οι οδηγίες, το 84 της Ρέβελ και μάλλον θα βάλω αυτό...

Πάντως συμφωνούμε όλοι στο άσπρο...

Για την σειρά βαψίματος τι λέτε; Αστάρι θα παίξει σίγουρα γιατί έχει αρκετά στοκαρίσματα και με το πράσινο δεν βλέπω πως στρώνουν οι ενώσεις.

:roll: :roll: :? :?

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:00:58 μμ »
Ε μην αγχώνεσαι για το μαυράκι... λίγο scale effect, λίγο ξεθώριασμα, ένα πολύ σκούρο γκρι μια χαρά κάνει :oops:
Σειρά βαψίματος? Ε πρώτα τα ύφαλα και τα πλαϊνά, μετά την ίσαλο, μετά κατάστρωμα και μετά υπερκατασκευές εεεεεεχμ δεν κατέχω, να πουν οι αρματάδες... ::salut::
Qui tangit frangatur

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:04:09 μμ »
Το λευκο βαφεται απο πανω, (whitewash) για ασκησεις οπως ηδη ειπωθηκε στις Βορειες χωρες,με τη ληξη επανερχονται συνηθως στην προτερη κατασταση. Παντως κατα τη διαρκεια των ασκησεων μιλαμε για τρελη λασπη. Το εν λογω αρμα υπηρετει στο Κοσσοβο. Σε αντιθεση με των ασκησεων, αυτα βαφονται ''κανονικα'' λογω μεγαλης διαρκειας που πρεπει να εχει το χρωμα, λογω του οτι δε βαφονται για ασκηση (για λιγες μερες), αλλα για να βγαλουν τους χειμερινους μηνες. Η αποχρωση ειναι πολυ σχεικη καθως τα χρωματα πολυ πιθανον να προερχονται ακομα και απο ντοπιους προμηθευτες. Παντως παρελασατο αν μου επιτρεπεις,κατα την αποψη μου στο Κοσσοβο, η στην ασκηση λιγο χλωμο..... (κατα την  αποψη μου παντα). Καλη συνεχεια.  ::icon_thumright::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:12:07 μμ »
ʼρα πρέπει να επιλέξω...

Αν είναι για άσκηση, οπότε έχει και τους άσπρους κετσέδες γύρω από το πυροβόλο, βάφω από πάνω.... Χμμμ ..Έχω ένα καταπληκτικό λάδι για αυτή την δουλειά...

ʼμα πάω για Γερμανική Δύναμη Κοσσόβου, βάφω καλά το άσπρο... Οπότε πρώτα όλο άσπρο και μετά τα άλλα... Αλλά δεν έχει κετσέδες...

Θα δούμε....  ::noidea::  ::fahr09:: ::Help2:: ::helpsos::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:17:48 μμ »
θα συμφωνησω με τον indy για τα χρωματα
χρειαζεται λιγο "ανεση" οσον αφορα την ακριβεια των χρωματων,στα αρματα γιατι κατι ο ηλιος κατι η σκονη κατι οι πετρουλες κατι γενικα οι φθορες
που υφισταται ενα οχημα σκαρφαλωνοντας σε βουνα και λαγκαδια διαφοροποιουν τα χρωματα ειτε πολυ ειτε λιγο
ποσο μαλον οταν εισαι υποχρεωμενος να κανεις μοντελλιστικο weathering(μπανια λαδιου,φιλτρα,στεγνα πινελα,σκονες,τσιπινκ)οτι και να βαλεις αλλο θα βγει στο τελος
εκτος αν προκειται για μουσιακη εκδοχη με κετσεδες η χωρις :mrgreen:
καλη συνεχεια ::salut::

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:19:02 μμ »
Για μενα ΑΣΚΗΣΗ...ΑΣΚΗΣΗ...ΑΣΚΗΣΗ, εχει πιο πολλες δυνατοτητες....... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:27:04 μμ »
...
Έχει σίγουρα μαύρο η παραλλαγή ρε παιδιά; :? :? Και η Ρέβελ τρίχρωμη, μαύρο , πράσινο και καφέ την δίνει αλλά στις φωτογραφίες μου φαίνεται τετράχρωμη και όχι μάυρο αλλά πολύ σκούρο πράσινο, όπως το 75 της humbrol,
...
Το μαύρο είναι στην ουσία πολύ σκούρο γκρι. Η παραλλαγή είναι τρίχρωμη  :wink:
Για την σειρά του βαψίματος μπορείς να το βάψεις όλο με μαύρο (και να έχεις έτοιμες και τις σκιάσεις) και μετά το πράσινο και το καφέ (ένα σχετικά ελαφρύ χέρι και μετά κάνε τα φωτίσματα στο κέντρο).

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:54:26 μμ »
Όντως μετά από μελέτη κι άλλων φωτό και των δικών σας απόψεων κατέληξα ότι η παραλλαγή είναι τρίχρωμη.

Πάμε λοιπόν για μαύρο (ανθρακί ίσως) πράσινο και καφέ...

Λέω να φτιάξω μια βάση όλο χιόνι και να παίζει επάνω το άρμα, ένας γυμνός θάμνος (μόνο κλαδιά) και τα ίχνη από τις ερπύστριες λασπωμένα πάνω στο ρηχό χιόνι...

Παραλλαγή Κόσσοβο, χωρίς κετσέδες (επιφυλάσσομαι), πρώτα κάτασπρο το άρμα και μετά παραλλαγή...

Οι ερπύστριες θα έχουν μαζέψει λίγο χιόνι, ίσα ίσα για να λερωθούν λίγο... Το άρμα σχετικά καθαρό, με το άσπρο ελαφρά λερωμένο από λάσπες, όπως και η κοιλιά του άρματος...

Πώς σας φαίνεται;

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:02:46 μμ »
Μια χαρα, μονο που το ασπρο βαφεται "εξτρα" απο πανω απο την αρχικη παραλλαγη. Οσο για τα διχτυα παραλλαγης στο πυροβολο, δε χρησιμοποιουνται παρα μονο σε ασκησεις και επιχειρησεις. Επισης η πιεση που ασκει στο εδαφος το LEO 2 παρα το μεγαλο του βαρος ειναι μικρη, αρα μην κανεις τα χναρια του παρα πολυ εντονα.  ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:10:06 μμ »
Το κατάλαβα για το άσπρο αλλά άμα δεν το βάψω πρώτα άσπρο θα μου φύγει ο τάκος να το περάσω από πάνω από τα σκούρα της παραλλαγής...

Για βάθος σκέφτομαι γύρω στα δύο χιλιοστά να έιναι τα ίχνη, σε λεπτό στρώμα χιονιού... Δηλαδή πρώτα χώμα και μετά στρώμα από χιόνι πάχους 2-3 χιλιοστά, τα ίχνη ελαφρια πάνω στην λάσπη και το χιόνι σκαμμένο από τις ερπύστριες...

Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές, όποιος θέλει να προτείνει κάτι άλλο είμαι όλος αυτιά... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:14:56 πμ »
::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συγχαρητήρια για το θέμα ::fahr09::
Προσπάθησε να βρεις το βιβλίο της concord για τα Leopard 2. Αν θυμάμαι καλά έχει φωτογραφίες με αυτή την παραλλαγή.
Για το χρώμα βρες ποια είναι τα αντίστοιχα των xf-67/68/69 της tamiya.
Νομίζω ότι βάφονται με άρπρο πρόχειρα κατά την διάρκεια ασκήσεων οπότε καλύτερα να είναι βρώμικο.
Βάρος λογικά δεν χρειάζεται.
Καλή συνέχεια!

Δες και στο http://www.primeportal.net
Πριν από πολλά χρόνια η ΠΤΗΣΗ είχα αφιέρωμα για την εκπαίδευση στα γερμανικά Leo2 (σε κάποιο πεδίο που χρησιμοποιούσε ο Αμερικάνικος στρατός). Εκεί είχε πολλά αιλουροειδή βαμμένα πρόχειρα με λευκή παραλλαγή (όπως η φωτογραφία που μας έδειξες) και μέσα στη λασπουριά ::icon_thumright::
Για τα χρώματα, της ΤΑΜΙΥΑ είναι πολύ καλά, οπότε όπως σου προτείνει και ο Στράτος βρες τις αντιστοιχίες τους
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:18:31 πμ »
Το κατάλαβα για το άσπρο αλλά άμα δεν το βάψω πρώτα άσπρο θα μου φύγει ο τάκος να το περάσω από πάνω από τα σκούρα της παραλλαγής...

Ετσι βάφονται και στα πραγματικά οι λευκές παραλλαγές, με υδατοδιαλυτό χρώμα πάνω από την αρχική παραλλαγή, για να φεύγει εύκολα μόλις περάσει ο χειμώνας. Τι μένει λοιπόν...πολύ μπίχλα στο άσπρο
Ψυχή βαθιά!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:52:38 μμ »
Κώστα ευχαριστώ, τόσο για το λινκ, όσο και για τις συμβουλές...

Φωτογραφία:

Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και να ψεκάσω το άσπρο πάνω από την αρχική παραλλαγή... Ένα χέρι αρχικά και μετά θα ψεκάζω προς το εσωτερικό των άσπρων κυλίδων οπότε και το χρώμα θα γίνεται πιο άσπρο όσο πλησιάζει στο εσωτερικό της κυλίδας...  :?

Θα επικεντρωθώ λίγο στο βάψιμο της ερπύστριας. :evil: :evil:
Απ' ότι καταλαβαίνω στην ερπύστρια υπάρχουν τρεις χρωματικές επιφάνειες.
 :arrow: Το λαστιχένιο πέδηλο, που φθείρεται και ανοίγει το χρώμα του σιγά σιγά. Αυτά θα γίνουν ανθρακι/μάυρο κάρβουνου και θα πέσουν μετά οι φθορές (άλλη ιστορία αυτή, όταν έρθει η ώρα θα δούμε)
 :arrow: Εσωτερικά, το τμήμα που έρχεται σε επαφή με τους εδαφιαίους, οπότε και τρίβεται και δεν σκουριάζει αλλά μοιάζει με τις ράγες του σιδηροδρόμου, μεταλλικό και γυαλιστερό. Σκέφτομαι ξανοιγμένο 53 έναμελ με 11, δηλαδή ένα ενδιάμεσο μεταλλικό χρώμα και σατινέ βερνίκι από πάνω.
 :arrow: Το υπόλοιπο από τους "κρίκους" το οποίο αρχικά είναι χάλυβας με την υφή από το καλούπι (πορώδες υλικό με μεταλλική σκούρα όψη) αλλά με την συνεχή κίνηση και τριβή πάνω στους κινητήριους/οδοντωτούς τροχούς γίνεται όλο και πιο ανοιχτό/γυαλισμένο μέταλλο, το οποίο στα σημεία που δεν τρίβονται γίνεται οξειδωμένο/λασπωμένο/ ταλαιπωρημένο. Αυτό θα βαφτεί αρχικά μεταλλικό ανοιχτό, μετά θα γίνει στεγνό πινέλο στις επιφάνειες τριβής και λερώματα/σκονίσματα/οξειδώσεις στο υπόλοιπο..

Παρατηρησα όμως ότι αρχικά όλο το πέδηλο είναι βαμμένο με το πράσινο της παραλλαγής, και ότι αυτό φέυγει σιγά σιγά. ʼρα μάλλον θα πρέπει να βάψω πρώτα πράσινη όλη την ερπύστρια, μετά τα μάυρα πέδηλα και μετά να πέσουν στεγνά πινέλα, σκόνες, σκουριές, λάσπες, άμμοι κλπ μπινελίκια... Καλά ναύκληρο δεν έχουν στο στρατό :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Το συμπέρασμά μου λοιπόν είναι ότι καλύτερα να φτιάξω κανά ξύλινο κατάστρωμα...  :roll: :roll:  :lol: :lol:

Για σκουριές θα παίξει σκόνη αγιογραφίας... Για λάσπες και άμμους καθαρή άμμος στο blender ή τριμμένη φρυγανιά...

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:51 μμ »
Στη φώτο που ποστάρεις, το λευκό είναι πολύ πρόχειρα βαμμένο με πινέλο (μπαντανόβουρτσα μάλλον :mrgreen:) με τρεξίματα του χρώματος, κλπ. Συνήθως οι ερπύστριες έτσι είναι, κάποιο καφέ για βασικό, "σπασμένο" μαύρο τα λάστιχα και γυαλισμένες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τροχούς. Στη συνέχεια, και ανάλογα με την περίοδο και το έδαφος που θέλεις να αναπαραστήσεις, παίζεις με σκόνισμα, λάσπες κλπ

Πάντως, συνήθως οι ερπύστριες δεν βάφονται με οποιοδήποτε χρώμα της παραλλαγής, εκτός αν ο βαφέας είναι...μερακλής :mrgreen: :mrgreen:
Ψυχή βαθιά!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 12:15:55 μμ »
Μετά από πολύ καιρό εδέησα κι αστάρωσα...

Ερωτήσεις - απορίες:

Εδώ στην πλαϊνή θωράκιση, είναι δύο μισά πάνω και κάτω, άρα αφήνω την γραμμή ή είναι ένα κομμάτι οπότε στοκοτρίβω;

Τα wegman έχουν μαύρο καπάκι με αλυσιδάκι ή όχι;

αυτό τι είναι; Τηλέμετρο;

Τα καλάθια πίσω στον πύργο δεν έχουν σίτα αλλά λαμαρίνα συγκολλημένη με τρύπες. Ξέρει κανείς αν θα βρω πουθενά φωτοχαραγμένο φύλλο ή κάτι αντίστοιχο να τα φτιάξω; Χρειάζομαι και για το Pzh 2000 ένα κομμάτι.

Στα πλαϊνά του πήγματος τα ντουλάπια έχουν κάποια προεξοχή τριγύρω ή απλά για να βγουν πιο εύκολα τα κομμάτια τα έκανε ξεχωριστά η Ρέβελ; Με άλλα λόγια, το ντουλάπι είναι πρόσωπο με το πλαϊνο κι επομένως στοκοτρίβω;

Επίσης έχει κανείς κάποιο μπούσουλα για το που υπάρχουν αντιολισθητικά πάνω στο πήγμα και τον πύργο;

Edit: τα wegman  τα βρήκα σε φωτογραφία...  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 12:24:33 μμ »
 1. Στοκοτρίβεις μιας και είναι "ενα" κομμάτι και οχι 2 "μισά"
 2. Για χρώμα στο καπάκι δεν ξέρω αλλά έχουν αλυσιδίτσα
 3. Οπτικό που ευθυγραμίζει την βολή σύμφωνα με αντίστοιχο σημάδι επάνω στην κάνη μετά απο πυράκτωση λόγω βολών
 4. eduard ή aber
 5. Ολα είναι "πρόσωπο"
  ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 12:27:07 μμ »
Ευχαριστώ Παναγιώτη... Προχωράω σε μπετά και σοβάδες... Έχω να ρίξω πολύ τρίψιμο, είναι και παλιά κατασκευή... Δεν μασάμε όμως... θα βρω ευκαιρία να δω τι θα κάνω με τα αντιολισθητικά...  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 12:37:47 μμ »
Εχω φώτο και για τις αντιολισθιτικές απλά ψάχνω στο photobucket να τις βρώ  :wink:

Tags: