Αποστολέας Θέμα: Κομπρεσέρ & Αερογράφος  (Αναγνώστηκε 32340 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2005, 01:12:24 μμ »
και γω μες στο κλαμπ μαγκιτες......ετσι για να γινουμε πολλες ...... :D  :D  :D  :D δεχεστε χαμουτζηδες?
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2005, 03:44:15 μμ »
Βάστα αρχηγέ... Και 'γώ χαμομήτης είμαι... Τι πρόβλημα να έχουν δεν κατάλαβα; :roll:  :roll:  Ίσα-ίσα αυτοί που κοιτάνε από κάτω προς τα πάνω, έχουν καλύτερη θέα... :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 12:41:10 πμ »
Παράθεση από: Brutalos
Το έψαξα λίγο παραπάνω χθές και σήμερα, παρουσιάζει τις φουσκάλες σε μεγάλη πίεση... σε μικρή πίεση (κάτω των 25psi) δεν βγάζει ούτε μία και βάφει αβίαστα... φλάτζα είναι αυτό, η κακή μόνωση των μεταλλικών μερών του? Ο Λαρόζας που το κοίταξε μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα η φλάτζα...  :roll:  :roll:

για ρώτα τον Δημήτρη, έτσι εύκολα "καίγονται" οι Ταϊβανέζικες φλάτζες ??
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 01:09:55 πμ »
Το θέμα με τις φουσκάλες κύριε Καλφάκη με τρώει ακόμη, έχω πάει 2 φορές τον αερογράφο και ακούω σε κάθε επίσκεψη τα ίδια, είναι θέμα λύπανσης... όντως αυτό είναι , ή τρελάθηκα και βλέπω φουσκάλες και στον ξύπνιο μου!?!?  :lol:
Ανδρέας Αποστολόπουλος

• Scale 1/48
  • *
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 01:08:26 μμ »
Υπολόγιζε ταχυδρομικά έξοδα αποστολής να κυμαίνονται γύρω στα 15 με 16 ευρώ. Οπότε ένα μοντέλο σαν το F-16 σε 1:32 θα σου κοστίσει σύνολο 60 ευρώ, πως σου ακούγεται?? Όλα αυτα από το online website της www.Greatmodels.com, τσέκαρε το!

ΚΑΛΑ τα παραμύθια, αλλά το site που λες, έχει επίσημη τιμή $ 109 και προσφορά στα 81,70. Βάλε ταχυδρομικά, βάλε ΦΠΑ, βάλε δασμούς και δώσε μου την πρόσθεση να δω πως έβγαλες εσύ τα 60 Ευρώ.
Και μην μου πεις ότι δεν μετράς το ΦΠΑ, γιατί εάν το κλέβει από το Ελληνικό κράτος ο Mail-order-ας δεν πρέπει να με υποχρεώσεις να γίνω και εγώ ή όποιος καταστηματάρχης κλέφτης και αυτός για να μην με πεις αγιογδύτη, όπως αξιοπρεπέστατα με είπες πιο πάνω !
Παλικάρια, ποια η αγοραστική σας δύναμη στην Ελλάδα, ποιο το κόστος λειτουργίας των καταστημάτων, πόσα μοντέλα πουλάνε τον μήνα, τι φόρους πληρώνουνε, τι ενοίκια, τι μισθούς και μετά κάνετε συγκρίσεις τιμών και μετά βγάλετε συμπεράσματα.
Ο τύπος ο greatmodels, έχει δώσει ποτέ λεφτά στη IMPS Ελλάδας για τον διαγωνισμό της ?
Είναι καιρός να τον ρωτήσετε, γιατί πρέπει να σας έχει υποχρέωση.

Ζείς σε μια ακριβή χώρα φίλε μου, και είναι ακριβή γιατί το δημόσιο χρήμα το κλέβουνε οι μεγαλοκομπιναδόροι και οι ... μην πώ τώρα.
Αυτούς φτήσε. Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις και βρίσκεις εύκολα να κατηγορείς τα καταστήματα.
Κατανοητό και αυτό, το δέχομαι.
φιλικά
Κ.Κ.
STARFIGHTER

• Scale 1/48
  • *
Re: badger-200 for ever!!!
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 01:29:01 μμ »
Παράθεση από: zimmerman
παιδια μην τρελενεστε......
ενας badger-200 με xf μυτη και ξεμπερδεψατε....
φτηνος αξιοπιστος με φτηνα ανταλακτικα......
αν θελετε διπλης εεε badger 150 μονο απο εξωτερικο γιατι εδω ειναι αγιογδυτες!!!!!!150ρης full extra!!!!!!!komple με 3!κεφαλες βελονες
λαστιχο τελειο!μονο 120ευρω με ταχυδρομικα...
καλυνυχτα σας!
εχω πιαστει κοροιδο με τους τοπικους αρχοντες του μονελισμου και τους εχω γραμμενους στους παλιους μου αερογραφους!!!

φίλε μου αγαπητέ,
δεν είμαι τοπικός άρχοντας, Κόπανος είμαι.
Γιατί κάθομαι στην κωλο-ψωρο-κώστενα όπως και εσύ.
Ο Badger 150-PK έχει επίσημη τιμή $ 149,90.
Στην Ελλάδα έχει 199,00 και τιμή λογική, αν βάλεις μεταφορικά, δασμούς και ΦΠΑ. Το κόστος των ανταλλακτικών που σε περιμένει όποτε τα χρειαστείς, η φιλική εξυπηρέτηση στις απορίες σου, το αναμένω φώς στο μαγαζί για να βλέπει όταν ρωτάς και ο κλιματισμός για να μην ιδρώνεις, είναι τζάμπα και χάρισμά σου.
Αν ο Αμερικάνος στην Νέα Ορλεάνη πχ. το πουλάει μόνον $ 79,95, είναι γιατί εκεί είναι άλλη πραγματικότητα, και μην συγκρίνεις πράγματα ασύγκριτα γιατί το λιγότερο που γίνεσαι είναι να είσαι πολύ άδικος .
.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 04:14:30 μμ »
Παράθεση
(π.χ. το F-16 C/J της Academy σε 1:32 κάνει μόνο 45ευρό στο εξωτερικό

Μιλάω για το κιτ της Academy....

Παράθεση
ΚΑΛΑ τα παραμύθια, αλλά το site που λες, έχει επίσημη τιμή $ 109 και προσφορά στα 81,70. Βάλε ταχυδρομικά, βάλε ΦΠΑ, βάλε δασμούς και δώσε μου την πρόσθεση να δω πως έβγαλες εσύ τα 60 Ευρώ.

Που είδατε εσείς να γράφω Tamiya, γιατί προφανώς για το κιτ της Tamiya αναφέρεστε μιας και αυτό εισάγετε ή μήπως κάνω λάθος??

Το κατάστημα Greatmodels έχει το συγκεκριμένο κιτ στην τιμή των 90€ περίπου, με ταχυδρομικά που είναι 36€ η τιμή φτάνει στα 126€, κάτι που προφανώς δεν παρουσιάζει πλεονέκτημα για την αγορά του. Μήπως θα έπρεπε να διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενα των μελών του φόρουμ?? Λέω ΜΗΠΩΣ.
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 06:32:56 μμ »
Παράθεση

Παράθεση

Που είδατε εσείς να γράφω Tamiya, γιατί προφανώς για το κιτ της Tamiya αναφέρεστε μιας και αυτό εισάγετε ή μήπως κάνω λάθος??

Το κατάστημα Greatmodels έχει το συγκεκριμένο κιτ στην τιμή των 90 περίπου, με ταχυδρομικά που είναι 36 η τιμή φτάνει στα 126, κάτι που προφανώς δεν παρουσιάζει πλεονέκτημα για την αγορά του. Μήπως θα έπρεπε να διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενα των μελών του φόρουμ?? Λέω ΜΗΠΩΣ.

Aπο χθες το βραδυ βλεπω αλλα δεν μιλαω. Καλο ειναι να σταματησει λιγο αυτο το σκηνικο του κυνηγιου τιμων κ πιος ειναι καλυτερος απο τον αλλο.Ολοι ειμαστε εδω να βοηθησει ο ενας τον αλλο.Δεν ειναι αναγκη να τρωγομαστε μεταξυ μας. Οποιος βλεπει κατι, το προτεινει αλλα καλο ειναι να μην το επιβαλει.  :)

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 06:39:02 μμ »
Να χαρω τους μη μετεχοντες στην διαμορφωση της θλιβερης ελληνικης μοντελιςτικης πραγματικοτιτας! :wink:

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
Re: badger-200 for ever!!!
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 11:05:35 μμ »
. Το κόστος των ανταλλακτικών που σε περιμένει όποτε τα χρειαστείς, η φιλική εξυπηρέτηση στις απορίες σου, το αναμένω φώς στο μαγαζί για να βλέπει όταν ρωτάς και ο κλιματισμός για να μην ιδρώνεις, είναι τζάμπα και χάρισμά σου

Αγαπητε κ.ΚΑΛΦΑΚΗ,
ισως οι χαρακτηρισμοι μου οντως να ειναι αδικοι γιατι για να εχω τα πιο πανω
που λετε νιος ειμουν και γερασα μεσα στο καταστημα σας ...
όμως καμμια φορα η οργη και ο θυμος για μερικους ¨΄ επαγγελματιες΄΄που μπροστα στα ματια σου σε κοροιδευουν, σε κανουν να βαζεις και πολλους που δε φταινε στο ιδιο σακουλι....
το ιντερνετ ειναι μια πραγματικοτητα...και μεσα απο αυτην την πραγματικοτητα
εμεις οι σκληρα εργαζομενοι που εχουμε την ευτυχια να εχουμε ενα τοσο δημιουργικο χομπυ επωφελουμαστε .........τι να κανουμε εσεις εχετε σαν στοχο το καλως εννοουμενο κερδος και μεις πως να συνεχισουμε να κανουμε το χομπι με το  λιγοτερο δυνατο κοστος....
Γιώργος Παπανικολάου

• Scale 1/48
  • *
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 08:59:55 μμ »
Παράθεση από: vagos
Παράθεση

Παράθεση

Το κατάστημα Greatmodels έχει το συγκεκριμένο κιτ στην τιμή των 90 περίπου, με ταχυδρομικά που είναι 36 η τιμή φτάνει στα 126, κάτι που προφανώς δεν παρουσιάζει πλεονέκτημα για την αγορά του. Μήπως θα έπρεπε να διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενα των μελών του φόρουμ?? Λέω ΜΗΠΩΣ.

Aπο χθες το βραδυ βλεπω αλλα δεν μιλαω. Καλο ειναι να σταματησει λιγο αυτο το σκηνικο του κυνηγιου τιμων κ πιος ειναι καλυτερος απο τον αλλο.Ολοι ειμαστε εδω να βοηθησει ο ενας τον αλλο.Δεν ειναι αναγκη να τρωγομαστε μεταξυ μας. Οποιος βλεπει κατι, το προτεινει αλλα καλο ειναι να μην το επιβαλει.  :)

Μην τρελαθούμε, για το κιτ της ACADEMY απαντώ, που πουλάει ο Λαρόζας και οχι της ΤΑΜΙΥΑ που πουλάω εγώ.
Μην σας φανεί παράξενο που υπερασπίστηκα προϊόν του Λαρόζα, την αλήθεια αναζητούμε.
γεια χαρά
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 09:59:19 μμ »
Επειδή η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει πλέον στο συγκεκριμένο site, από κάποιο άλλο οnline κατάστημα το σύνολο διαμορφώνεται ως εξής:

Order Item(s) Sub-Total : EUR 55.61  
Shipping Cost : EUR 30.91  

Payment Sum : EUR 86.52

86.52 ευρώ τελική τιμή με έξοδα αποστολής σε Ελλάδα, και το τονίζω οι δασμοί είναι ανύπαρκτοι σε απλές παραγγελίες.
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
ok
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 10:07:57 μμ »
Apo to www.luckymodel.com to sigkekrimeno montello ego to agorasa mazi me polla alla. Epeidi kapoioi prospathoun na diastreblosoun tin pragmatikotita anafero oti :
plirosa MONO osa elege to site. Oute F.P.A oute dasmous oute xartosima oute grigorosima oute kai alles aidies pou graftikan. Oti elege to site...7-8 meres meta tin paraggelia mou...itan sto spiti mou me xilino exoteriko kouti kai mesa to montello den eixe oute gratzounia. To sigkekrimeno site apo osa exo brei einai makran to fthinotero.....autes tis meres kai me tin isotimia dolariou/euro toso xamili -dustuxos- to 1/32 ACADEMY F-16CG erxete stin ellada sta xeria sas se 7-8 meres stin timi ton 79 euro.
Auta pros sosti enimerosi  O L O N ....

Ps se kapoio allo topic tou forum edo       http://www.modelclub.gr/viewtopic.php?t=33  
anaferthike sto prosopo mou -kai ston VIPER- oti isos na ekprosopoume imeterous !!!!  
H apantisi einai apli kai sintomi. Ton mono imetero pou ekprosopo -toulaxiston ego- einai i tsepi mou. kai tha kano ta panta gia na pliroso oso ginete ligotera gia kati pou thelo na agoraso. opos pisteuo kai oloi mas.
Alloste otan pas se ena minimarket na agoraseis ena proion kai to briskeis 150 euro kai sto supermarket
to briskeis 79
tote i epilogi diki sou
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος Rambo

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 10:46:11 μμ »
επειδη μου αρεσει να κανω το δικηγορο του διαβολου
να προσθεσω κατι

οι προσφορες ειναι οι λεγομενοι "κραχτες"
μεσω αυτων τραβαει καποιος επαγγελματιες πελατες
και καλο ειναι εμεις οι πελατες να τις εκμεταλευομαστε.

συγκεκριμενα ειμαι σιγουρος οτι το lucky model το επεξε
γιατι σου λεει μαζι με την προσφορα θα μου παρει και κατι αλλο
ενα πινελο ενα χρωμα ενα κοφτη η οτι αλλο τελος παντων
ωστε να βγει κέρδος.

απο περιεργεια κοιταξα τιμη στο συγκεκριμενο site για ενα
F-4E 1/48 HASEGAWA που ετυχε να αγορασω πριν 2 εβδομαδες
απο τον Καλφακη

λοιπον οπως λεει εδω
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=HSG%2007208
μαζι με τα μεταφορικα θα μου ερθει 38,42 δολαρια
στο καλφακη οπως προανεφερα το αγορασα 32 ευρω και εχω
κατα τυχη κρατησει και την αποδειξη
οποτε μαλλον δε με εγδυσε ο εγχωριος εμπορος!

ο καθενας μπορει να ψωνιζει απ οπου θελει χωρις να δινει λογο
στον αλλο και το κυριοτερο να μην τον κατακρινει
the devil lies in the details

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 10:51:07 μμ »
Παράθεση από: Nikos
επειδη μου αρεσει να κανω το δικηγορο του διαβολου
να προσθεσω κατι

οι προσφορες ειναι οι λεγομενοι "κραχτες"
μεσω αυτων τραβαει καποιος επαγγελματιες πελατες
και καλο ειναι εμεις οι πελατες να τις εκμεταλευομαστε.

συγκεκριμενα ειμαι σιγουρος οτι το lucky model το επεξε
γιατι σου λεει μαζι με την προσφορα θα μου παρει και κατι αλλο
ενα πινελο ενα χρωμα ενα κοφτη η οτι αλλο τελος παντων
ωστε να βγει κέρδος.

απο περιεργεια κοιταξα τιμη στο συγκεκριμενο site για ενα
F-4E 1/48 HASEGAWA που ετυχε να αγορασω πριν 2 εβδομαδες
απο τον Καλφακη

λοιπον οπως λεει εδω
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=HSG%2007208
μαζι με τα μεταφορικα θα μου ερθει 38,42 δολαρια
στο καλφακη οπως προανεφερα το αγορασα 32 ευρω και εχω
κατα τυχη κρατησει και την αποδειξη
οποτε μαλλον δε με εγδυσε ο εγχωριος εμπορος!

ο καθενας μπορει να ψωνιζει απ οπου θελει χωρις να δινει λογο
στον αλλο και το κυριοτερο να μην τον κατακρινει

exeis apolita dikio...alla den mporoume na poume antitheti apopsi re file niko kai giname xafnika "imeteroi" kapoion ???
anyway...ego apoxoro apo auto to thema...de nomizo na xanaasxolitho.

Ps ta 38,42 dollaria einai 31,8 euro.... www.xe.com    
ara den isxuei auto pou les gia kraxtis montella klp klp giati ego psonizo sxedon 2 xronia apo auto....
Anyway
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος antwnis

• Scale 1/144
  • *
    • http://clubs.pathfinder.gr/sattv
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 19, 2005, 05:24:31 μμ »
Ψάχνοντας να αγοράσω αερογράφο ,μου έδωσε ένας φίλος , καινούργιο μέσα στο κουτί του έναν Grapho Teck model AB732 Double Action ,ξερει κανεις κατι για τον συγκεκριμένο αερογράφο.
Κάνοντας μια δοκιμή χθες πάντως πάνω στο Tiger που φτιάχνω ,έμεινα έκπληκτος.
Σημασία είναι,να  είναι καλός ,η , τι να προσέξω ,εάν κάποιος ξέρει κάτι θα με βοηθήσει πολύ.

Antwnis
Στο Δρόμο Του Θεού!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 20, 2005, 11:47:51 μμ »
Ψυχραιμία.
Ολοι έχετε δίκιο. όποιος έχει τρόπο να ψωνίζει από e-shops ας το κάνει (υπάρχουν πάντα και οι γνωστοί κίνδυνοι του internet. μιλώ ως παθών). όποιος θέλει την κουβεντούλα και τα άλλα (πχ να ξεμείνεις από βερνίκι ή κάτι άλλο παρασκευή βράδυ και την ...τρίτη να έχεις έκθεση !!!) ας ψωνίζει από τα μαγαζιά.
Αντί να ασχολείστε με αυτά, δεν γράφετε (όλοι όσοι ασχολειστε με τους ψευτοκαβγάδες)  κάποιο άρθρο με καθαρά μοντελιστικό ενδιαφέρον - και προτότυπο ή προχωρημένο βρε αδερφέ - για να μαθαίνουμε όλοι. πάνω από 20 χρόνια (στην κυριολεξία !!) βλέπω και ακούω καβγάδες στην μικρή ελληνική μοντελιστική κοινότητα που δεν μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω.
make models not war.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος antwnis

• Scale 1/144
  • *
    • http://clubs.pathfinder.gr/sattv
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 20, 2005, 11:52:22 μμ »
Παράθεση από: antwnis
Ψάχνοντας να αγοράσω αερογράφο ,μου έδωσε ένας φίλος , καινούργιο μέσα στο κουτί του έναν Grapho Teck model AB732 Double Action ,ξερει κανεις κατι για τον συγκεκριμένο αερογράφο.
Κάνοντας μια δοκιμή χθες πάντως πάνω στο Tiger που φτιάχνω ,έμεινα έκπληκτος.
Σημασία είναι,να  είναι καλός ,η , τι να προσέξω ,εάν κάποιος ξέρει κάτι θα με βοηθήσει πολύ.

Antwnis
Στο Δρόμο Του Θεού!!

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 08:12:21 μμ »
Σιγά σιγά θα πρέπει να αγοράσω και γω ένα αερογράφο τώρα με τις γιορτές είναι ευκαιρία..(θα μαζέψουμε κάνα φράγκο από θείες, γιαγιάδες κλπ :lol: )..
να είναι αρκετά καλός (τα λεφτα θα τα μαζέψω σιγά σιγά- να μην τα κλάψω αργότερα βέβαια), διπλής, με λεπτή δέσμη και κατα προτείμηση όχι bottom feed (αλλά δε θα τραλαθούμε κι όλλας αν είναι)... :lol:
Προτάσεις???

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 08:23:10 μμ »
Προσωπική επιλογή μου αν έπερνα ένα καινούργιο αερογράφο, θα ήταν μεταξύ Iwata και Badger, τα μοντέλα HP-SB+ και 100XF (μπορείς να πάρεις και το πακέτο με τα 3 διαφορετικά μεγέθη μπεκ) αντίστοιχα. Ο μεν Iwata κυμαίνεται στα 300ευρώ (μιλάω για μέση τιμή) ενώ ο δε Badger γύρω στα 150ευρώ, ίσως και παραπάνω.

Κομπρεσέρ έχεις??
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 08:29:26 μμ »
Κομπρεσέρ δεν έχω αλλα θα δω μήπως φτιάξω κάτω στην κρητη που θα πάω, έχω θείο που ασχολείται με τέτοιες κατασκευές...αλλιώς θα πάρω από αθήνα... :wink:

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 08:59:51 μμ »
Ο Aztek που έχει ο  Brett Green στο τόπικ http://www.modelclub.gr/viewtopic.php?t=639&highlight=
τι λέει?? πρέπει να είναι πολύ καλός...από τιμή?

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 09:09:04 μμ »
Είναι ένας με αερογράφος με 5(?!) διαφορετικές κεφαλές? Ίσως λιγότερες, ίσως περισσότερες, εμένα προσωπικά με αφήνει παντελώς αδιάφορο, μιας και πρόκειται για ένα αερογράφο με πλαστικά μέρη και με αρκετά άβολο σχέδιο για τα χέρια μου. Προσωπική πάντα άποψη.
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 14, 2005, 09:20:09 μμ »
μιας που είπες πλαστικο δες και αυτό...
http://www.testors.com/catalog_item.asp?itemNbr=1637
ρωτάω για τα χαρακτηριστικά του...αν τον θεωρείτε καλό... :wink:

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
Κομπρεσέρ & Αερογράφος
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 21, 2005, 09:08:18 μμ »
antwnis!Ο ΑΒ 732 ειναι αξιοπιστος και θα σε βοηθησει αρκετα.Δεν ειναι οτι καλυτερο για εναμελ χρωματα και θα σου σπασει λιγο τα νευρα στο καθαρισμα. καλο θα ειναι να αποφευγεις τα αποτομα τραβηγματα της σκανδαλης την ωρα που ψεκαζεις γιατι  το χρωμα εχει την ταση να <φτηνει>Ισως να φταιει το οτι ειναι ΒΑΡΙΤΗΤΑΣ
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Tags: