Είσαι απίστευτος! Να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου μόνο με τεχνοκρατικής φύσης θέματα.
Όντως το νούμερο "39" θα πρέπει να σβηστεί και οι έλικες είναι τετράφυλλες. Η διαμόρφωση αντιστοιχεί μόνο στο 2056 και στο 2055 που χάθηκε στην Εύβοια στις 23-7-2007. Τον αφρό του κύματος τον πέτυχες μια χαρά, φαίνεται να πηγαίνει (αν και οι φωτογραφίες δε με βοηθάνε πολύ) προς τη μεριά του ανέμου γιατί πάντοτε το υδροπλάνο θέλει να τον έχει κόντρα τον άνεμο.
Σε ότι αφορά τη στάση του αεροπλάνου κατά την υδροληψία, επειδή στις φωτογραφίες του μοντέλου δεν είναι εύκολο να το καταλάβω το ιδανικό είναι να έχει 6 μοίρες άνοδο όπως περίπου στο παρακάτω link.
http://koti.welho.com/msolanak/FIREFIGHTERS/target16.html
Επίσης η υδροληψία γίνεται με τα flaps στις 15 μοίρες ενώ η αποθαλάσσωση από στάση με τα flaps στις 10 μοίρες, έχω την αίσθηση ότι τα έχεις πιο κάτω. Επίσης τα απόνερα είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στο σκάφος, πρόσεξε τις φωτογραφίες στο link
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1466
Κατά τα άλλα είναι πολύ εντυπωσιακό, συγχαρητήρια! 
Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις πληροφορίες που μου δίνεις... Θα με βοηθήσουν πάρα πολύ στην συνέχεια του μοντέλου.
Για την διαμόρφωση που λες... ΠΟΛΥ σωστή η παρατήρηση σου, και έγινε και απο έναν άλλον συνάδελφο εδώ μέσα..., είμαι σε φάση να την κάνω αυτή την αλλαγή. Αναμένω χαλκομανίες απο έναν φίλο.
Τώρα... το θέμα με τις έλικες. Απλά είχα δοκιμάσει και τύπωσα και τρίφυλλες και τετράφυλλες, και οι δεύτερες δεν φαινόντουσαν τόσο καλά.... Έβγαινε πολύ σκούρο, και στην πραγματικότητα, με βάση φωτογραφικό υλικό, δεν φαίνεται να είναι τόσο σκούρες κατά την περιστροφή τους. Γι' αυτό και τύπωσα τις τρίφυλλες, που αφήνουν ένα κενό.
Σε κάθε περίπτωση θα κάνω δοκιμές εκτύπωσης με τόνους πιο εξασθενημένους.
Και πάμε στο τελευταίο...

Όσο για τα flaps πάρα πολύ καλή η πληροφορία σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την αλλαγή στην παρούσα φάση γιατί τα έχω κολλήσει στην θέση που είναι. ΑΛΛΑ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ, αν γνωρίζεις σε πόσες μοίρες είναι κατά την προσγείωση. Γιατί φτιάχνω άλλο ένα.

Όσο για την στάση του αεροπλάνου, θα την αλλάξω μιας και δεν είναι κολλημένο στην βάση το μοντέλο. Οπότε έχω την επιλογή μετακίνησης μπροστά ή πίσω.
Σύντομα θα αναρτήσω και νέες φωτογραφίες, μετά τις μετατροπές.
Σας ευχαριστώ πολύ!