Αποστολέας Θέμα: 3D WWI << Βόρειος Ατλαντικός >>  (Αναγνώστηκε 1354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος brainmaster

• ΤΑΣΟΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • ΤΑΣΟΣ
3D WWI << Βόρειος Ατλαντικός >>
« στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 07:43:55 μμ »
Ξεκινωντας εχοντας στα χερια μου  ενα κουτι ξυλινο απο ποτα μου ηρθε αυτη η ιδεα...

Ενα πολεμικο πλοιο του WWI  βραδυ μεσα σε μια πολυ φουρτουνιασμενη θαλασσα καπου στο Βορειο Ατλαντικο φερνοντας το καραβι και το πληρωμα στα ορια του.Μαχωμενοι πλεον οχι με καποιο πολεμικο αλλα με τα πελωρια κυματα....

Το ξυλινο κουτι περαστηκε καποια χερια βερνικι και μπροστα τοποθετηθηκε ενα τζαμι Το λαθος μου ειναι οτι εκλεισε με τετοιο τροπο ωστε δεν ανοιγει για να διορθωσω σε ενα σημειο που ηθελα να βαψω αργοτερα

Η κατασκευη του πλοιου εγινε απο χαρτονι  και τα κανονια με γομα χωρις ιστορικα να αναφερετε σε καποιο γνωστο πλοιο της εποχης Η  κλιμακα οτι βγηκε..... αγνωστη Για να εχετε περιπου το μγεθος παρα πολυ πιο κατω απο 1/72 (δεν τα παω καλα με κλιμακες) .Η θαλασα εγινε απο σιλικονη Το βαψιμο ακουαρελες στο χαρτονι-καραβι και λαδια ζωγραφικης στο υπολοιπο

Το ολο θεμα το εκανα καθαρα για να χαλαρωσω και χωρις να δωσω πολυ λεπτομερια και την ακριβεια σε ολα Στα πρωτα σταδια αρκετες φορες ειχα ως βοηθο τον γιο  μου ( 8 χρ. τοτε)θελωντας να του περασω τις πρωτες του βασικες μοντελιστικες αρχες Οι ωρες που περασα απολαυστικες με τον γιο μου κανοντας να αναπολω παντοτε οποτε το βλεπω  τις ωραιες στιγμες που περασαμε Αυτο τελικα ειναι ο μοντελισμος ...η χαρα της δημιουργιας η κοπανα απο την καθημερινοτητα το δεσιμο με τους φιλους ή τον γιο σου και ας μην ειναι τελειο το αποτελεσμα

Πολυ δυσκολα να φωτογραφησω το ολο θεμα γιατι το τζαμι εκανε αντανακλασεις με αποτελεσμα  να αντικατροπτιζει διαφορα αντικειμενα απο απεναντι Χρησημοποιησα φλας για να μειωσω τις αντανακλασεισ με αποτελεσμα τα χρωματα να χανουν απ την πραγματικοτητα  Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα

Φωτο πριν μπει το τζαμι και το λουστρο στο ξυλο σε καποια αρχικα σταδια της κατασκευης

Εδω εχει μπει το βερνικι και το τζαμι στο πλαι τα διακοσμητικα στοιχεια (ναυτικες σημαιες) τα ειχε το κουτι απο την αρχη

ΤΑΣΟΣ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: 3D << Βόρειος Ατλαντικός >>
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 08:01:51 μμ »
Φιλε μου ειναι ενα πανεμορφο απο πολλες αποψεις ::icon_thumright::
μια ιδεα ειναι να βαλεις "μισο" καραβι

Αποσυνδεδεμένος brainmaster

• ΤΑΣΟΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • ΤΑΣΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 08:26:44 μμ »
Ευχαριστω το εχω κανει αυτο που λες σε αλλο πινακα
ΤΑΣΟΣ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 08:29:50 μμ »
Ευχαριστω το εχω κανει αυτο που λες σε αλλο πινακα

μονο αν το δω θα σε πιστεψω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
εν αναμονη λοιπον

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Απ: 3D WWI << Βόρειος Ατλαντικός >>
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:28:55 μμ »
Καταπληκτική προσπάθεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
Απ: 3D WWI << Βόρειος Ατλαντικός >>
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:10:25 μμ »
απλά υπέροχο... ::icon_thumright:: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::icon_thumright::

Tags: