Kαλημέρα!
Ξέρω πως είμαι ανυπόμονος, και ότι δεν έχει νόημα να ξεκινάω thread για δουλειά που δεν έχω πιάσει ακόμα, αλλά χαρά είναι αυτή

Για αρχή, το kit είναι παλιό. Το είχα αγοράσει από το αμερικάνικο nex στην βάση στην Νάπολη το 1995, και μέχρι πρόσφατα ήταν παρατημένο παρέα με ένα He-111 (monogram 1/48) και ένα Β-36 (monogram 1/72), και ξαφνικά, 15 χρόνια μετά, χαζεύοντας στο net είδα ένα και το ξέθαψα. Αν και η παραγωγή του έφτασε τα 1500 κομμάτια, σαν μοντέλο είναι ένα σχετικά σπάνιο θέμα (όπως τα πιό πολλά αναγνωριστικά του πολέμου) και για μένα είναι κάτι που
Τα κομμάτια του kit (όλες οι φώτο είναι από websites)

Και κάποια upgrades, από lonestar models (αντιγραφή των κομματιών της cutting edge) και ο R-985 από vector. Όλα είναι σε order και τα περιμένω για να κάνω δουλειά.

Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για το paint scheme. Aπ΄όσο μπορώ να βρω, το USN, είχε 2 διαφορετικές βαφές την περίοδο του πολέμου, ένα όπως η πρώτη φώτο με soft edge τριχρωμία, και ένα στα χρώματα που έκανε το φανταστικό Corsair f4U o Γιάννης (zaxos345) εδώ πρόσφατα, και το οποία μου μοιάζει πιό όμορφο. Aν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω με μεγάλη χαρά να ακούσω!