Αποστολέας Θέμα: Dragons Tales ή αλλιώς Ιστορίες για Δρακούλους.......  (Αναγνώστηκε 2417 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Απ: Dragons Tales ή αλλιώς Ιστορίες για Δρακούλους.......
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 10:27:04 πμ »
Τα πολλα λογια ειναι περιττα σε τετοιες περιπτωσεις μιας και η εννοια του καλλιτεχνη εχει αναλυθει διεξοδικα σε αλλο τοπικ και πιστευω οτι επαξια πρεπει να φερεις κι εσυ τον τιτλο!!!
Τα συγχαρητηρια μου για την πανεμορφη δουλεια σου!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αψογος!!!
Υ.Γ.θα ηθελα καποια φορα να μας δειξεις σε step by step ενα επομενο εξισου λεπτομερες project! :wink:
Ειδικα σε αυτο το φορουμ που ελαχιστοι εχουμε γνωση και εμπειρια στο sculpting,θα ηταν ιδανικο να δουμε τα διαφορα εργαλεια και υλικα που χρησιμοποιεις!!
 ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 11:24:32 πμ »
 ::arrowred::Αmen σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,όπως το εχω ξαναπεί φίλε τουλάχιστον για αυτά που φτιάχνω εγώ τα πράγματα είναι πιό ευκολα από όσο φαίνονται.Βασικά προέχει η έμνευση...μετά προσπαθείς να βρεις τρόπους να κάνεις έργο αυτό που σκέφτηκες.
Στην προκείμένη περίπτωση η έμνευση ήταν μια φιγούρα φίλου του club.Σε ευχαριστώ και πάλι.

::arrowred::Galvert φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την παρατηρησή σου.Μαλλον έχεις απόλυτο δίκιο .Με τα κέρατα και τα αγκάθια μεγάλωσε πολύ το κεφάλι.

::arrowred::Kap φίλε μου ,ευχαριστώ.

::arrowred::Φίλε dedale σε ευχαριστώ πολύ ,τα λόγια σου πραγματικά με κολακευουν,αν και λίγο υπερβολικά....ευχαρίστως να σας παραθέσω οτι μπορώ.Κάποια στιγμή θα σας δείξω σε αυτό το ποστ κάποιες φώτο από το δράκο σε αρχικά στάδια.Τα σχολιά σου πραγματικά με τιμούν.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:08:18 μμ »
 ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 08:49:16 πμ »
Εγώ τώρα αυτό, πώς το έχασα????? ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Σταμάτη φίλε μου, είσαι από αυτούς που πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα!!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 09:59:05 μμ »
Φίλε nouihl σε ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Ισως και να έχεις δίκιο για το λαιμό....θα δούμε και στο βάψιμο τι τελικά σκάλισα,ελπίζω να μην τον παιδέψω.
Οσο για το αν έχουμε δει Δράκο,σίγουρα έχουμε δει υπάρχουν παντού.Από γοτθικές εκκλησίες σε αγάλματα και βιτρό μέχρι και σε κινέζικα βάζα.
Χιλιάδες θρύλοι υπάρχουν σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου.Και σε πολιτισμούς που ποτέ δεν ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους...οι περιγραφές τους όμως συμπίπτουν διαβολικά........τυχαίο;Δε νομίζω.........!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Tags: