Αποστολέας Θέμα: Υπόστρωμα  (Αναγνώστηκε 1797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill 60

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΝΗΣΟΣ ΛΕΡΟΣ
Υπόστρωμα
« στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:26:00 πμ »
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους χομπιστες μικρους και μεγαλους.Το θεμα μου ειναι τι υποστρωμα πρεπει να παρω για Μ και C γραμμες MARKLIN και σε τι παχος?Ο παγκος ειναι ετοιμος ,συνολικο μηκος γραμμων περιπου 18-20 μετρα με παρακαμπτηριους και νεκρες και επεται συνεχεια.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

ΛΕΡΟΣ  1/09/2010
                                                                    BILL 60

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
Απ: ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:07:41 μμ »
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους χομπιστες μικρους και μεγαλους.Το θεμα μου ειναι τι υποστρωμα πρεπει να παρω για Μ και C γραμμες MARKLIN και σε τι παχος?

Καλό Φθινόπωρο!

Επειδή οι τύποι M & C της συγκεκριμένης εταιρείας αφορούν μόνο αυτήν, θα σου το απλοποιήσω λέγοντας ότι , εάν η γραμμή δεν έχει υπόστρωμα βάζεις φελλό 4-6 χιλιοστά.
4 χιλ. εάν είναι κάποια περιφερειακή γραμμή χαμηλών ταχυτήτων η HOe και 6 χιλ στις κύριες γραμμές.
Στην επισκευαστική ζώνη των μηχανών, συνήθως οι γραμμές είναι ισοϋψείς με το έδαφος.

Εάν η γραμμή έχει ballast της Maerklin, τότε απλώς το βάφεις στο χρώμα του σκύρου και το παλαιώνεις.

Καλό μήνα,

Jimmy.k

Αποσυνδεδεμένος bill 60

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:38:14 μμ »
jimmy,καλησπερα,και ευχαριστω για την πληροφορια,ποτε μπορω να σε ενοχλησω τηλεφωνικως?

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:45:00 μμ »
Σίγουρα όχι τις ώρες που δουλεύεις εσύ.... :lol: :lol:

Φιλιά στο νησάκι μας....

Αποσυνδεδεμένος bill 60

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:53:15 μμ »
ο καιρος αλλαξε λιγο εδω,φθινοπωριασε βλεπεις,οσο για τις ωρες που ειμαι στην εργασια δεν εχω προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος ppantos

• Scale 1/48
  • *
    • My channel
Απ: Υπόστρωμα
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 03:27:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος bill 60

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 02, 2011, 04:17:20 πμ »
Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους του τραινου και καλη χρονια,μετα απο μια μεγαλη απουσια απο το Forum,επανερχομαι και θελω ναρωτησω αν υπαρχουν φιλοι που ασχολουνται με marklin και εχουν γραμμες Μ και δεν τις χρησιμοποιουν πλεον λογω της C,θελω καποιες γραμμες οπως τις 5106,5206,5200,5214 ηλεκτρικο κλειδι και καποια κοψιματα,κλπ.jimmy καλημερα ,οι ωρες που βρισκομαι εδω ειναι οι γνωστες και σημερα ειναι πρωτη μερα μετα απο 3 μηνες διακοπες.Περιμενω μηνυματα η τηλ. στο 6982608637 απο τις 23.00-14.00.Απο μακετα ειμαι στην συνθεσι σχεδιου μηκους 3μ και 2,20 πλ.με μια μελλοντικη επεκτασι 4μ μηκος και 0,40 πλ.

Την Καλημερα μου σε ολους
                                                                                                               bill 60

Αποσυνδεδεμένος zevgolis

• Scale 1/144
  • *
    • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2011, 10:25:01 πμ »
Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους του τραινου και καλη χρονια,μετα απο μια μεγαλη απουσια απο το Forum,επανερχομαι και θελω ναρωτησω αν υπαρχουν φιλοι που ασχολουνται με marklin και εχουν γραμμες Μ και δεν τις χρησιμοποιουν πλεον λογω της C,θελω καποιες γραμμες οπως τις 5106,5206,5200,5214 ηλεκτρικο κλειδι και καποια κοψιματα,κλπ.jimmy καλημερα ,οι ωρες που βρισκομαι εδω ειναι οι γνωστες και σημερα ειναι πρωτη μερα μετα απο 3 μηνες διακοπες.Περιμενω μηνυματα η τηλ. στο 6982608637 απο τις 23.00-14.00.Απο μακετα ειμαι στην συνθεσι σχεδιου μηκους 3μ και 2,20 πλ.με μια μελλοντικη επεκτασι 4μ μηκος και 0,40 πλ.

Την Καλημερα μου σε ολους
                                                                                                               bill 60

καλημέρα καλώς επανήλθες από τις διακοπές σου που κακώς ... τις διέκοψες.... Σχετικά με αυτά που ζητάς, ρίξε μαι ματιά εδώ http://www.modeltrain.gr/files/Maerklin_C.pdf

Tags: