Ευχαριστώ αδέρφια για τα καλά σχόλια και αναφέρω μικρή πρόοδο εργασιών λόγο περιορισμένου ελευθέρου χρόνου χθες βράδυ
Τα καλουπωμένα αντίγραφα έφτασαν τα 7 και συνεχίζουμε...
Με την περισσευούμενη ρητίνη από το μικροσκοπικό καλούπι των boogies έφτιαξα και δυο κομμάτια, από τα 6-7 που θα χρειαστούν, αργών μαζί με το έδαφος σε λαστιχένιο καλούπι που είχα φτιάξει παλιά από κομμάτι του Flatcar της Kora models.
@ 117tacan
2215 μπουλόνια μόνο η μηχανή (2715 μπουλόνια συνολικά)+ μισό κιλό ρητίνη + 10 φύλλα πλαστικού + 5 κιτ (2 αντιαεροπορικά, μια κατιούσα και 2 πύργοι από Τ34) = Παράνοια!!!!!!!!

@Pz-Panos
Έχω υλικό να φάνε και οι κότες χάρη στον Αντώνη (RHO Steel) που μου έστειλε ένα βιβλίο για Ρώσικα τεθωρακισμένα τρένα ΒΠΠ. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρων.

@Corto
Υπομονή υπάρχει πολύ χρόνος δεν υπάρχει!!!
Είναι απίστευτα πρωτότυπο μιας και δεν κυκλοφορεί από πουθενά απλά πρέπει να τελειώσω τα καλουπώματα για να αρχίσει να δείχνει γιατί ακόμα είναι σε κομμάτια και μάλιστα πολλά κομμάτια!!!

@5leptos
ʼντε βαφτιστήρι μου όταν τελειώσεις και εσύ να σου δώσω το επόμενο project σου που θα είναι οπωσδήποτε scratch!!!