Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα σας λογια κ τις συμβουλες σας:

svyatoslav:Ευχαριστω φιλε, οντως τα φορτωματα παιζουν μεγαλο ρολο στα αρματα του D.A.K. αφου στις πιο πολλες φωτο εμφανιζονται φορτωμενα σαν...μουλαρια οποτε θα προσπαθησω να δειξω την δεουσα προσοχη.

::arrowred::Χατζηδημητριου Δ:Ευχαριστω πολυ.Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω κ τα panzer ειναι ο ορισμος του κλασσικου.

::arrowred::Νικος Κυπραιος:Να σαι καλα Νικο,μπορει να δοκιμασουμε πολλα ρουχα στην ζωη μας αλλα παντα στα τζιν επιστρεφουμε :mrgreen:Πραγματι προσπαθησα να δωσω μια εικονα μαχιμοτητας αφου υπαρχει η σκεψη να το ενταξω σε καποιο διοραμα ή βινιετα,θα δουμε...

leon g:Ευχαριστω φιλε.Λεγοντας πιο οξυ εννοεις με πιο εντονο χρωμα (πιο σκουρο γκρι ή καποιο σκουρο καφε) ή σε μεγαλυτερη πυκνοτητα κ σε ολες τις ακμες;Φοβαμαι αν το παρακανω με τις φθορες μηπως απο μαχιμο γινει...σαραβαλο :lol:Μηπως θα ειναι υπερβολικο

:

DIM57:Μαζι με τον φιλο leon g με προβληματισατε βρε παιδια,του εχω κανει ηδη στεγνο εστω κ ελαφρυ κ ενα βασικο γδαρσιμο στις ακμες,αν επιμεινω μηπως το παρακανω; :roll:Ευχαριστω.

giorgos800:Σ ευχαριστω φιλε,ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο;

Να ειστε ολοι καλα φιλοι μου