Αποστολέας Θέμα: Pzkpw III Ausf G D.A.K.  (Αναγνώστηκε 7208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Pzkpw III Ausf G D.A.K.
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 09:08:33 μμ »
...λάθος που οι περισσότεροι το έχουμε κάνει  :lol:

Τώρα όμως ξέρεις ότι πρέπει να διπλοτσεκάρεις κάθε φορά...

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 12:02:26 πμ »
Σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες,ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτη η πατατα...
JAGDPANTHER:ευχαριστω για τα καλα σου λογια,δεν ειναι τοσο το λαθος,οσο οτι μου βγαινε ομορφο το μοντελακι κ ειχα ενθουσιαστει...Θα το κρατησω κ ισως επιχειρησω μια εγχειρηση κι αν αποτυχει θα παιξει AFV.

GIOMEF:Δυστυχως ειναι βαμενο με χρωματα ερημου κ σηματα της 5ης Ελαφρας κ δεν με παιρνει να το τοποθετησω σε αλλο μετωπο με λασπες,σ ευχαριστω φιλε μου...

giorgos800:τωρα που το ξανασκεφτομαι μετα απο θεραπεια με ηλεκτροσοκ κ ηρεμιστικα :) μαλλον θα το γλιτωσει το παραθυρο...αυριο θα προσπαθησω οπλισμενος με υπομονη κ υγρο θαρρος ::Alcooli5:: να τις ξεκολλησω κι αν γινει μπαχαλο θα παιξει after market,AFV κατα προτιμηση αφου οι fruil ειναι ακριβες!Σ ευχαριστω.

philio:Γηρασκω αει διδασκομενος και το κακο δεν ειναι οτι διδασκομαι αλλα το οτι γηρασκω! ::sofos11::

Να στε καλα ολοι...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 01:49:31 πμ »
Μετα απο υπερπροσπαθεια πολλων ωρων,νευρα κλωστες κ ατελειωτα καντηλια ::pop:: αποκατεστησα τις ερπυστριες στην κανονικη τους φορα αφου πρωτα τις ξεκολλησα προσεκτικα.Χρησιμοποιησα τα ανταλλακτικα πεδιλα που δινει η Dragon στο κιτ για να αντικαταστησω τα κατεστραμενα κ οσα κομματια αποκοληθηκαν ακεραια αξιοποιηθηκαν κ αυτα.Δυσκολη κ ψυχοφθορα διαδικασια που δεν την συνιστω σε κανεναν.Τωρα το αρμα εχει παει βαφειο για να αποκατασταθει πληρως.Εχω καβα για τα φοτωματα αυτο το θαυμασιο κιτ της Legend που μου προτεινε ο φιλος Jagdpanther:

το οποιο θα αξιοποιηθει καταλληλως.Το διλλημα μου αφορα την πισω σχαρα συγκρατησης εφοδιων-παρελκομενων που θελω παρα πολυ να την χρησιμοποιησω και ενω παρα πολλα ΙΙΙαρια στην Αφρικη την εφεραν,το συγγεκριμενο απ οτι καταλαβαινω αποτην μοναδικη φωτο που εχω,μαλλον δεν την ειχε:

βεβαια εχω ηδη ξεφυγει απο την εικονα του πραγματικου π.χ.φτερα και ισως αργοτερα απο την ληψη της φωτο να προσθεσαν την σχαρα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας φιλοι συνφορουμιτες γι αυτο... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 05:22:30 πμ »
Πιστευω να σε καλυπτει η φωτο 

Εγω οταν λεω κατι συνηθως το στηριζω με φωτο :wink:

[IMGt]http://i767.photobucket.com/albums/xx312/PravinosDimitris/PA210418.jpg[/IMGt]

Στην Αφρικη πραγματικα υπερφορτωναν τα οχηματα και τα αρματα γιατι ο ανεφοδιασμος ....ηταν να μην πω τι.
Περιμενω προοδο κατασκευων  :mrgreen:
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 06:09:22 πμ »
Μια χαρα,θα τοποθετηθει η σχαρα λοιπον και η αληθεια ειναι οτι ταιριαζει παρα πολυ στο ΙΙΙαρι κ του δινει αλλη εμφανιση :wink:Φιλε Jagdpanther φωτο απο την προοδο θα εχω σημερα ή αυριο.Σου εχω στειλει p.m. ελπιζω να το ελαβες,αν οχι πες μου να ξαναπροσπαθησω γιατι με την ρημαδα την τεχνολογια ειμαι λιγο... ::tanzen_009::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 04:34:51 μμ »
Kαλησπερα φιλοι μου.Τελειωσα βαψιματα-σκονισματα κατα 85% και μενουν μονο λεπτομερειες οπως οι θυριδες κ οι τροχοι που χρειαζονται μικροδιορθωσεις.Αποκαθιστω κ την βαση της κεραιας που επεσε θυμα αγαρμπου δαχτυλου κ ξεκιναω φορτωματα.Φωτο απο την προοδο κ φυσικα οι παρατηρησεις κ οι συμβουλες σας οπως παντα πολυτιμες! ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 06:39:44 μμ »
 ::eusa_pray::-Ειναι κανεις εδω,εδω,εδω,εδω,εδω,εδω,εδω,δω,δω....(ηχω)!Τι εγινε ρε παιδια;Πολυ μοναξια επεσε!Σε τοσο δυσθεωρητα μοντελιστικα επιπεδα εχω φτασει που ολοι νιωθουν δεος μπροστα στην δημιουργια μου και δεν σχολιαζει κανεις; ::sterb245::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 11:09:04 μμ »
Μπα, ειναι γερμανικο και δεν ειναι της μοδας  :mrgreen:

Φαινεται η καλη δουλεια που εχεις κανει, μια δυο λεπτομεριες ακομη για διορθωση  και με τα φορτωματα θα γινει σουπερ  :wink:

Προχωρα ακαθεκτος  ::good_job_smilie::

Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 12:19:39 πμ »
Kαταλαβα τα panzer δεν θα φορεθουν φετος.Anyway εμενα αυτα μου αρεσουν κι αυτα ξερω να δουλευω (οσο ξερω). :roll:Σ ευχαριστω φιλε Jagdpanther για τα καλα σου λογια κ το εκτιμω ιδιαιτερα.Θα προσπαθησω να διορθωσω οτι εκρεμοτητα υπαρχει κ να πεσουν τα φορτωματα γιατι ανυπομονω  ::eetsmakelijk::Εχει κ μια ρητινη αυτο το κιτ της Legend που δεν κοβεται ουτε με αλυσοπριονο αλλα ειναι παρα πολυ ωραιο κ εχει υλικο για να φορτωσω δυο αρματα για τα καλα.Καρασυμφερει.Να σαι καλα που μου το προτεινες ::salut::

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 08:06:06 μμ »
Ορμα ακαθεκτος στα φορτωματα και βαψε το ιδιο προσεκτικα οπως το αρμα για να εχεις ενα προσεγμενο συνολο. Αναμενω προοδο. καλη συνεχεια. Αξιεπαινη δουλεια ως τωρα ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 08:20:53 μμ »
Παράθεση
Μπα, ειναι γερμανικο και δεν ειναι της μοδας 

Παράθεση
Kαταλαβα τα panzer δεν θα φορεθουν φετος

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

To κλασικο ειναι παντα στη μοδα!
Ωραια δουλεια εχεις κανει  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 08:30:48 μμ »
Μπα, ειναι γερμανικο και δεν ειναι της μοδας  :mrgreen:
Ernst ας τους να λενε....τα panzer ειναι σαν τα τζιν....ειναι παντα στη μοδα 
 :mrgreen:Φιλε μου πολυ ωραια δουλεια,μαχιμο
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 08:54:08 μμ »
καλή δουλειά μέχρι εδώ
προσπάθησε να κανεις το τσίπινκ πιό οξύ αν θέλεις με ενα λεπτο πινελάκι στις ακμες κυρίως
καλή συνέχεια ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 09:00:32 μμ »
πολυ καλη προσπαθεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
αυτο που λεει ο λεον θα δειξει οντως πολυ ομορφο
(κατι σαν στεγνο πινελο αλλα βαφοντας με πολυ λεπτο πινελακι με σκουρα εως μαυρο χρωμα)
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 09:33:59 μμ »
Πολύ καλό φιλε Ernst. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 12:57:15 πμ »
Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα σας λογια κ τις συμβουλες σας:
 ::arrowred:: svyatoslav:Ευχαριστω φιλε, οντως τα φορτωματα παιζουν μεγαλο ρολο στα αρματα του D.A.K. αφου στις πιο πολλες φωτο εμφανιζονται φορτωμενα σαν...μουλαρια οποτε θα προσπαθησω να δειξω την δεουσα προσοχη. ::painting::
 ::arrowred::Χατζηδημητριου Δ:Ευχαριστω πολυ.Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω κ τα panzer ειναι ο ορισμος του κλασσικου. ::icon_thumright::
 ::arrowred::Νικος Κυπραιος:Να σαι καλα Νικο,μπορει να δοκιμασουμε πολλα ρουχα στην ζωη μας αλλα παντα στα τζιν επιστρεφουμε :mrgreen:Πραγματι προσπαθησα να δωσω μια εικονα μαχιμοτητας αφου υπαρχει η σκεψη να το ενταξω σε καποιο διοραμα ή βινιετα,θα δουμε...
 ::arrowred:: leon g:Ευχαριστω φιλε.Λεγοντας πιο οξυ εννοεις με πιο εντονο χρωμα (πιο σκουρο γκρι ή καποιο σκουρο καφε) ή σε μεγαλυτερη πυκνοτητα κ σε ολες τις ακμες;Φοβαμαι αν το παρακανω με τις φθορες μηπως απο μαχιμο γινει...σαραβαλο :lol:Μηπως θα ειναι υπερβολικο :?:
 ::arrowred::  DIM57:Μαζι με τον φιλο leon g με προβληματισατε βρε παιδια,του εχω κανει ηδη στεγνο εστω κ ελαφρυ κ ενα βασικο γδαρσιμο στις ακμες,αν επιμεινω μηπως το παρακανω; :roll:Ευχαριστω.
 ::arrowred::  giorgos800:Σ ευχαριστω φιλε,ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο; ::eetsmakelijk::

Να ειστε ολοι καλα φιλοι μου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 01:24:50 πμ »
Πολύ ωραία και "ατμοσφαιρική" δουλειά φίλε Ernst. Μόνο που το βλέπεις σε ταξιδεύει στην Αφρική.  ::icon_thumright::

Αυτό που προτείνουν ο leon και ο DIM είναι με ένα πολύ λεπτό πινέλο ή και με σφουγγαράκι ακόμα και με ένα σκούρο καφέ προς το μαύρο κατά τη γνώμη μου χρώμα, να προσπαθήσεις να αποδώσεις την ακόμα πιο έντονη φθορά - chipping, που υπήρχε σε κάποιες γωνίες ή σημεία που ταλαιπωριόντουσαν πολύ.  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 02:01:43 πμ »
Πολύ ωραία και "ατμοσφαιρική" δουλειά φίλε Ernst. Μόνο που το βλέπεις σε ταξιδεύει στην Αφρική.  ::icon_thumright::

Αυτό που προτείνουν ο leon και ο DIM είναι με ένα πολύ πινέλο ή και με σφουγγαράκι ακόμα και με ένα σκούρο καφέ προς το μαύρο κατά τη γνώμη μου χρώμα, να προσπαθήσεις να αποδώσεις την ακόμα πιο έντονη φθορά - chipping, που υπήρχε σε κάποιες γωνίες ή σημεία που ταλαιπωριόντουσαν πολύ.  :wink:

Το πιασα!Θα το δοκιμασω,ευχαριστω πολυ  :oops: πραγματικα εχει αξια να ακουει καποιος καλα λογια απο εσενα κ τα παιδια του forum ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 10:10:17 πμ »
::arrowred::  giorgos800:Σ ευχαριστω φιλε,ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο; ::eetsmakelijk::

....Κατι ετοιμαζω κι εγω. Εχω κι εγώ ενα ΙΙΙαράκι στα σκαριά αλλα ειναι σε πολυ πρόωρο σταδιο. Επιφυλασομαι παντως...
Πήξαμε βλεπεις στα ... ::fahr09::οργανα στου Σταλιν!!! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οι ..Ρωσοι ερχονται απο παντου στο Φορουμ  τωρα τελευταια  ::fahr09:: ::fahr09:: ::077devil:: ::077devil:: ::077devil:: ::077devil:: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 11:06:36 πμ »
.......ενιωσα την αναγκη να συνχαρω τον Ernst και παραλληλα να βοηθησω λιγο ....δεν ξερω αν προσεξε "καλα" κανενας ...αυτην την φωτογραφια του φιλτατου Ernst 

.......... ειναι καθαρα εμφανες οτι ο κινητηριος τροχος , το κατω μερος (σκαφος), το πυροβολο - ασπιδιο αυτου , κατω απο την θυριδα πυργου.... ειναι με το αρχικο panzergrey .... οποτε ...Ernst το σιπινkσου θα ειναι με "panzergrey" και μαλιστα μπολικο.... μην το φοβασε. 

Ernst ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 02:56:43 μμ »
 ::arrowred:: giorgos800:Αντε φιλε να δουμε καμια δουλεια σου κ να αντιταξουμε σθεναρη αμυνα εμεις οι panzerαδες απεναντι στην λαιλαπα της στεπας ::M249SAW::
 ::arrowred:: Κωστας Τσιγαριδας:Κωστα τωρα ανοιξες πληγη!Το συγγεκριμενο αρμα 114 της 5ης Ελαφρας μπορει να αποτελεσει θεμα για τεραστια συζητηση.Οι μοντελιστες στα διαφορα forum ανα τον κοσμο διαφωνουν ακομα κ για τον βασικο του χρωματισμο.Οι περισσοτερoι παντως το βαφουν μονοχρωμο desert yellow.Στο armorama καποιος το εβαψε παραλλαγη desrt yellow me λωριδες panzer grey ενω καπου αλλου ενας αλλος υποστηριζε πως ηταν ολο βαμμενο panzer grey κ το sand που φαινεται ειναι αποτελεσμα σκονης κ κακης ποιοτητας της φωτο  :!: Αλλοι υποστηριζουν πως οι αριθμοι δεν ηταν κοκκινοι αλλα απλα ειχαν λευκο περιγραμμα κ το εσωτερικο τους ηταν βαμενο στο χρωμα του υπολοιπου αρματος.Η Dragon δινει λανθασμενα τα εθνοσημα-σταυρους μονο με λευκο περιγραμμα ενω απο την φωτο ειναι φανερο πως το εσωτερικο τους ειναι μαυρο!Ακομα κ το πληρωμα αν παρατηρησεις φοραει μαυρα δικωχα ( τυπου καραβακια) της Ευρωπαικης στολης πραγμα μαλλον ασυνηθιστο για την περιοδο της Α πολιορκιας του Τομπρουκ ενω προκαλει εντυπωση η ολοκληρωτικη απωλεια του εμπροσθιου αριστερου φτερου (αν δεν δεχτηκε πληγμα απο Α/Τ τυφεκιο ή ναρκη πωσ στο καλο καταφερε να στουκαρει ο τυπος σε ολοκληρη ερημο;).Στο πισω μερος του σκαφους κ πανω στον φορτο υπαρχει κατι που μοιαζει με βρετανικο κρανος  :!: Χαμος!Εγω απο ολα τα ακραια δεδομενα κ εικασιες προσπαθησα να ακολουθησω την μεση οδο (κ την πιο λογικη).Εχεις δικιο για τα σημεια που υπεδειξες κ θα κανω καποιες διορθωσεις με panzer grey.Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 28, 2011, 01:33:53 πμ »
Τελος το ΙΙΙαρακι φιλοι μου.Βαφω και τοποθετω και τις φιγουρες τις επομενες μερες και ολοκληρωνεται απο καθε αποψη.Δυστυχως οι φωτο δεν μου βγηκαν και τοσο καλες... :evil:

Φυσικα τα σχολια και οι γνωμες σας ειναι κατι παραπανω απο καλοδεχουμενα... ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 28, 2011, 02:00:15 πμ »
Kι αλλες δυο-τρεις...

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 28, 2011, 12:24:59 μμ »
πολυ καλο το ολο συνολο.σκονισε μονο λιγο την εργαλειοθηκη πισω δεξια γιατι αυτο το καθαρο γκρι χτυπαει αμεσως στο ματι.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 28, 2011, 12:38:56 μμ »
πολυ ομορφο εντελως μαχιμο καλοσκονισμενο,τα αξεσουαρ καλοβαλμενα και δεμενα με το συνολο μπραβο φιλε

Tags: