Αποστολέας Θέμα: Η συντριβή (εμειναν απο καυσιμα)  (Αναγνώστηκε 1593 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

tzoudas

• Επισκέπτης
Η συντριβή (εμειναν απο καυσιμα)
« στις: Αυγούστου 15, 2010, 12:03:01 πμ »
Καλησπερα σε ολους και καλη αυριανη,αποφασισα μετα απο καιρο να τελειωσο,αυτο το διοραμα που ειχα αφησει εδω και καιρο στα σκαρια του.Ειναι σημερα η πρωτη επαφη μου  με αερογραφο (παρθενια) και εχω ριξει διαφορες αποχρωσεις στο εδαφος γιαυτο ολιγη επειηκια,ανεβαζω και φωτο,ολα τα κιτ ειναι της ΑΙΡ ΦΙΞ και η κλιμακα 1/72,αυτα προς το παρων προχωραο την δουλεια και τα ξαναλεμε.

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
Απ: Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ (εμειναν απο καυσιμα).
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 15, 2010, 04:03:22 πμ »
Αν επιτρέπεις, να κάνω μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το αεροπλάνο.
Όταν ένα αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση οι έλικες, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, λυγίζουν προς τα πίσω λόγω της φόρας που έχει το αεροπλάνο. Επίσης το μπεζ χρώμα της παραλλαγής φαίνεται αρκετά ανοικτό από οτι πρέπει να είναι.
Μπορείς επίσης να κάνεις μερικά παράθυρα λειψά ή ραγισμένα στο ρύγχος, λόγω της βίαιης πρόσκρουσης. Στα σπασίματα της πτέρυγας μάλλον θα προσθέσεις και εξτρά δουλειά αλλά θα ήταν ωραία να φαίνονται κάποιοι ραγισμένοι σωλήνες και ο σκελετός.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ (εμειναν απο καυσιμα).
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 15, 2010, 09:02:05 πμ »
Θα διαφωνήσω με τις έλικες, στράβωναν όλα τα πτερύγια όταν οι μηχανές ήταν εν λειτουργία, αν είχαν σβήσει από έλλειψη καυσίμων τότε στράβωναν, λίγο, μόνο τα πτερύγια που έβρισκαν στο έδαφος. Συμφωνώ όμως πως πρέπει να λυγίσουν προς τα πίσω.

Προσωπικά διαφωνώ με τη θέση του αεροσκάφους σε σχέση με τον πύργο ελέγχου, αν το ρύγχος του αεροσκάφους είναι παράλληλο με την πορεία συντριβής, τότε θα ειχε γκρεμίσει τον πύργο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

tzoudas

• Επισκέπτης
Απ: Η συντριβή (εμειναν απο καυσιμα)
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 16, 2010, 12:49:36 μμ »
Οι εργασιες για το αεροσκαφος προχωρησαν λιγο ανεβαζω μερικες φωτο.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Η συντριβή (εμειναν απο καυσιμα)
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:09:52 μμ »
Συμφωνώ κι εγώ με τους συνάδελφους παραπάνω.Δες εδώ μια δημιουργία του S. Paine που την αναλύει στο βιβλιο του "How to build dioramas". http://www.pacifichistory.net/public_html/MODELEERFILE/DIORAMAFILE/B17DIO.HTML  http://sheperdpaine.com/gallery/aircraft/index.htm  ---->"Β-17" & "The lady be good"
Μην βιάζεσαι σε ότι κάνεις και πήγαινε με το πάσο σου.Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Μην κυνηγάς την τελειότητα γιατί χάνεις την απόλαυση αλλά προσπάθησε να εξηγείς με τη λογική αυτά που απεικονίζεις.

Tags: