Αποστολέας Θέμα: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!  (Αναγνώστηκε 18994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Οι φωτο μιλουν απο μονες τους...καποιοι κανουν σοβαρη δουλεια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ::arrowred:: http://www.palisfoundation.com/index.php/el/2011-09-07-18-23-36/2011-09-07-19-30-00
ΟΧΗΜΑΤΑ ::arrowred:: http://www.palisfoundation.com/index.php/el/2011-09-07-18-23-36/2011-09-07-19-09-10

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
Από τις παραπάνω φωτό που ανέβασε ο Λάμπρος, κάποιες δείχνουν α/φη που ΗΔΗ είναι εδώ και οι άλλες αυτά για τα οποία γίνονται συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο, ή έχουν "κλείσει" να έρθουν...

Είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που θα πρέπει να τη στηρίξουμε με την παρουσία μας όταν έρθει η ώρα..  :)

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
Επιτέλους να και  κάτι  θετικό  σε αυτόν τον τόπο  ::flag-greece::.Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες αυτής  της  υπέροχης για τα Ελληνικά δεδομένα ιδέας που γίνεται πράξη.  Από μια ματιά που έριξα στις φωτό κατάλαβα ότι οι παράγοντες αυτού του εγχειρήματος είναι ,(ας μου επιτραπεί) πολύ μερακλήδες .Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ !!                 
Και βέβαια , θα πρέπει να  στηρίξουμε τους παράγοντες αυτού του εγχειρήματος με την παρουσία μας. ::salut::
Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος amyntas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κοζάνη
  • modelclub.gr
Τί λέτε ρε παιδιά?Γίνονται αυτά τα πράγμα στην Ελλάδα?Έχω πάθει πλάκα κυριολεκτικά.Πολλα μπράβο και από εμένα!!!!Πού όμως βρίσκεται ακριβώς?

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
 :shock:   ::eusa_clap::
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Έχω πάθει την πλάκα μου :!:
Δώστε ρε παιδιά περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο αυτό...
Πότε θα ανοίξει, πού βρίσκεται, πότε θα πάμε :?:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Αξιέπαινος ο κ.Πάλλης για αυτήν την πρωτοβουλία του για αυτό το απίθανο μουσείο του.Γιατί αν περιμέναμε από τους <<κρατικούς προδότες τεμπελχανάδες ζήτω που σωθήκαμε.
Να κανονιστεί να το επισκευτούμε  σύσσωμοι όλοι παιδιά.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Το Μουσείο θα είναι επισκέψιμο από το κοινό, ασφαλώς μετά την επίσημη τελετή των εγκαινίων του που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Δεν είναι πλάκα πιστεύω, ε;

Καταπληκτική πρωτοβουλία!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Σερφάροντας στην ιστοσελίδα τους έχω πάθει την πλάκα μου με τα εκθέματα.
Μόνη παρατήρηση ότι είναι λιγάκι στριμωγμένα, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη φωτογράφισή τους.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
ΜΠΡΑΒΟ!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έχει μέχρι και F-84G!!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image

Έχει μέχρι και F-84G!!!
Ξέρουν οι άνθρωποι του Μουσείου ότι "εδώ μέσα" υπάρχουν κάποιοι με το αρχείο και τις γνώσεις τους θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν σε θέματα ακρίβειας χρωματισμών κλπ

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Aθήνα
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα με την σειρά μου για την ιδιαίτερα ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αυτή ιδιωτική πρωτοβουλία! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

η στηριξη του ολου εγχειρηματος απο εμας με οποιοδηποτε τροπο ειναι δεδομενη!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
Aξιέπαινη προσπάθεια ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Οι εγκαταστάσεις είναι στο Κορωπί αν δεν έχω παρατηρήσει λάθος, στη Λ. Μαρκοπούλου στο ύψος του προαστιακού, φαίνεται από την Αττική Οδό.
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος Natter

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • Modelclub.gr
Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς που είχαν αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία και έδειξαν τέτοιο μεράκι. Από όσα είδα, το ελληνικό αυτό Μουσείο είναι εφάμιλο των ιδιωτικών μουσείων της Γερμανίας.
Αξίζει κάε στήριξη, όχι μόνον από εμάς, αλλά και από το κράτος. Ανυπομονώ να το επισκευθώ.
Ευχαριστώ θερμά και τον Viper που μας το κοινοποίησε, προσωπικά δεν γνώριζα την ύπαρξή του.
Στους συντελεστές του Μουσείου εύχομαι κάθε επιτυχία και, προπάντων, να βρουν μιμητές!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος f 16 fighting falcon

• in thrust we trust..
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: athens
  • in thrust we trust
πολυ  αξιεπαινη η πρωτοβουλια του ιδιωτη να φτιαξει τετοιο μουσειο , πρπει να του απονεμηθει ο σιδηρους σταυρος μετα φυλων δρυος ξιφων και αδαμαντων. ας ελπισουμε οτι θα δουμε και κανενα εξωτικο φοκε  βουλφ 190  :mrgreen:, αληθεια που βρισκεται το μουσειο? λετε να γινονται και ιδιωτικο αιρ σοου? :lol: 8)

• Scale 1/48
  • *
Έχει μέχρι και F-84G!!!

Είναι της Αεροπορίας της Σερβίας, από την οποία έχει έρθει και το ORAO και αναμένεται το GALEB

Ξέρουν οι άνθρωποι του Μουσείου ότι "εδώ μέσα" υπάρχουν κάποιοι με το αρχείο και τις γνώσεις τους θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν σε θέματα ακρίβειας χρωματισμών κλπ

Το ξέρουν πολύ καλά και, ήδη, συνάδελφοι από το φορουμ έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Οι εγκαταστάσεις είναι στο Κορωπί αν δεν έχω παρατηρήσει λάθος, στη Λ. Μαρκοπούλου στο ύψος του προαστιακού, φαίνεται από την Αττική Οδό.

Μάλλον εκεί είναι.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Thodoris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Negative, Ghostrider, the pattern is full
Μπράβο για την πρωτοβουλία  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
Υπέροχη είδηση :D.
Πολλά συγχαρητήρια στους ιδρυτές αυτού του υπέροχου ιστορικού μουσείου ::eusa_clap::.
Ανυπομονούμε για περισσότερες λεπτομέρειες έναρξής του :wink:.
Καλή επιτυχία ::icon_thumright::.   
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
Από Παιανία, παίρνεις τη Λ. Μαρκοπούλου (κάνεις αριστερά στη Φιατ στη διασταύρωση που συνεχίζει ευθεία η Λ. Λαυρίου και ξεκινά η Μαρκοπούλου) στα 3-4 χλμ η Λ. Μαρκοπούλου προχωρά παράλληλα με την Αττική Οδό, μετά από κανα 2 χλμ στο δεξί χέρι βρίσκεις το μουσείο (έχει 3 σημαίες, 2 ελληνικές και μία του μουσείου).

Από Αττική Οδό, έξοδος 20 "Κορωπί-Αεροδρόμιο'', ακολουθείς την πινακίδα για Κορωπί. Στο 1ο φανάρι (νομίζω το 1ο είναι, για σίγουρα τσεκάρεις αν υπάρχει πινακίδα να στρίψεις για Μαρκόπουλο αριστερά), κάνεις δεξιά και μπαίνεις στη Λ. Μαρκοπούλου. Περνάς τη γέφυρα του προαστιακού, κινείσαι παράλληλα με Αττική Οδό και περίπου στα 1000 μέτρα αριστερά θα δεις την είσοδο ::salut::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Εύχομαι να ανοίξει σύντομα το μουσείο.
Μας "έκοψαν" τις παρελάσεις, τουλάχιστον να πάμε σε αυτό το μουσείο για να ξεχαρμανιάσουμε :!:
 :mrgreen:

Tags: