Nικόλα σε ευχαριστώ πολύ,Σταμάτης. :mrgreen
Ενα μικρό update με τις εργασίες,ολα είναι Dry fit και μάλλον θα βαφτούν όλα τα επιμέρους κομμάτια και μετά θα κολληθούν.
Εννοόντας τα κομμάτια της γέφυρας ,των φουγάρων ,το πίσω ιστίο με την υπερκατασκευή του.Το καθε ένα αποτελειται από πολλά μικρότερα.
Πύργοι: κολλήθηκε με τη βοήθεια υγρής κόλλας,μεμβράνη φαγητού για να σπάσει η τυποποίηση των μουσαμάδων των πυροβόλων που η εταιρεία τα έδινε όλα ιδια.

Το τι ακριβώς έκανα θα φανεί στο βάψιμο.
Γεφυρα και ιστός ραντάρ:Το ρανταρ κατασκευάστικε από κομμάτια ρέλιων και μήκη πλαστικού evergreen.Eπίσης αντικαταστάθηκαν κάποια κομμάτια πλαστικού με μεταλικά
μήκη χαλκού.Η κατασκευή έγινε πιό στιβαρή και θα βοηθήσει οταν μπουν τα διάφορα ιστιά σύρματα και καλώδια των ιστών.

Επόμενο κομμάτι.Ο πίσω ιστός με το σύστημα του γερανού:Από τα σχέδια που είχα του πραγματικού μου φάνηκε πολύ διαφορετικός αυτός που δίνει η Tamiya.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω και με λίγο ποιητική αδεία προχώρησα στην αναβαθμησή του.Βαση των δικών μου σχεδίων του πλοίου που έχω ο ιστός ήταν κάπως έτσι.

Εφτιαξα λοιπόν άλλα δυο ενισχυτικά του ιστού,φαίνονται καθαρά από το άσπρο πλαστικό,έκανα τρεις τρυπες στο καθένα καθως και στα κομμάτια που έδινε η Ταμίγια.
Από ΤΖΠ sprue εφτιαξα τα διάφορα στηρίγματα αυτών των ενισχυτικών και πρόσθεσα σκάλες και ρέλια.Και διάφορα άλλα μικρά που μάλλον είναι φωτα θέσης.
Και τέλος τελείωσα το κομμάτι που είναι όλα τα λεφτα.Τα φουγάρα:

Οτι βλέπω σε φωτο και σχέδια θα προσπαθήσω να τα βάλω......Το καράβι όπως πάντα θα μπεί σε θάλασσα ,ήρεμη.....θα επιχειρήσω να την αναπαραστήσω σε χαρτί ακουαρέλας,μετά από τις καλές φωτο του φίλου μου Indy που βρήκε στο διαδύκτιο από κάποιο μοντέλο.Η περιοδικότητα του ανάγλυφου του χαρτιού είναι πολυ ρεαλιστική και με το κατάλληλο βάψιμο μπορεί να βγει μια πολύ ωραία θάλασσα......είδομεν.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας................................πυρετωδώς συνεχίζεται.