Αποστολέας Θέμα: Γνώμες για τον Badger Renegade  (Αναγνώστηκε 1264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Γνώμες για τον Badger Renegade
« στις: Αυγούστου 02, 2010, 09:09:05 πμ »
Παιδιά καλημέρα, επειδή κατά καιρούς, πολλούς έχω ακούσει που ψάχνονται για αερογράφο και να ρωτάνε, είπα να ανοίξω αυτό το τόπικ ώστε οι γνώστες περί του αντικειμένου, να σχολιάσουν τον συγκεκριμένο αερογράφο, μιας και δεν αναφέρονται πολλά για αυτόν στο φορουμ. Ακόμα καλύτερα δε, εφόσον κάποιο μέλος τον έχει να μας γράψει τις εντυπώσεις του. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ένα από τα ατού του είναι τα πάμφθηνα ανταλλακτικά του, γεγονός που τον καθιστά και πολύ καλό παίκτη ανάμεσα σοτυς υπόλοιπους. Τώρα για τα υπόλοιπα καλά ή κακά του, αυτό το αφήνω στους υπόλοιπους που γνωρίζουν.
Τώρα για το ποιος είναι δέστε εδώ  http://www.renegadeairbrushseries.com/

Φιλικά, Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Γνώμες για τον Badger Renegade
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 02, 2010, 09:14:47 πμ »
Πολυ ωραιο εργαλειο.Ειδικα ο Velocity που εχει το πιο μικρο μπεκ απο τους 3 ειναι απο τουε καλυτερους που υπαρχουν για λεπτοδουλειες και ειναι και πολυ καλα ζυγισμενος.Η τιμη του δε ειναι λογικοτατη για την ποιοτητα του.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 02, 2010, 09:17:42 πμ »
Αυτό λένε και τα διάφορα reviews που κυκλοφορούνε στο νετ Δημήτρη. Όμως δεν έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο μπεκ, 0.21?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 02, 2010, 09:18:41 πμ »
Αυτό λένε και τα διάφορα reviews που κυκλοφορούνε στο νετ Δημήτρη. Όμως δεν έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο μπεκ, 0.21?
Oχι,εχουν διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 02, 2010, 09:22:29 πμ »
Οκ, το είδα  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος promitheas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 06, 2010, 01:30:13 πμ »
 Εγω διαθέτω εναν renegade spirit , τον οποιο έφερα εξ αμερικής προ δύο μηνών. Διαθέτει και αυτός μπέκ 0,21
 και  η διαφορά του με τον velocity ειναι οτι έχει side feed .
        Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση του , καταφέρνει πολύ καλές ψιλές δέσμες.
Μόνο αξιοσημείωτο μειονέκτημα του θεωρώ την (σπογγώδη) αίσθηση που έχει η σκανδάλη , δέχεται αρκετά
περιθώρια βελτίωσης στο συνγκριμμένο θέμα. Συνιστάται  για λεπτομέριες ανεπιφύλακτα , στις μεγάλες επιφάνειες
δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά, κατι που είναι αναμενόμενο όμως γενικά για αερογράφους που παράγουν δέσμες τρίχας.
     Στην αντιστοιχία κόστος-απόδοση , τον τοποθετώ σε μία αξιοσέβαστη θέση.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 06, 2010, 10:16:59 πμ »
Εγώ τον αγόρασα πριν από κανένα δίμηνο. Με την επισήμανση ότι μόνο έμπειρος δεν είμαι στο θέμα αερογράφος, θα γράψω απλά τις εντυπώσεις μου:

Είναι ολος από μέταλλο. Το σύστημα μπεκ είναι ίδιο με του Sotar. Ακόμα και εγώ (παρότι πρωτάρης σχετικά), μπόρεσα να βγάλω πολύ λεπτή δέσμη. Είναι καλοζυγισμένος και τουλάχιστον στο δικό μου χεράκι  :mrgreen: ταίριαξε καλά. Καθαρίζεται πανεύκολα (καμία σχέση με τον παλιό μου Graphotech που θέλει... ένα μεροκάματο). Με τη σκανδάλη έχει όντως ένα θεματάκι - δίνει την αίσθηση ότι "κολλάει" σε κάποια σημεία. Αυτό λύθηκε με λίγο λιπαντικό στη διαδρομή και τις ενώσεις της.

Από όσα σχολίασαν φίλοι (πολύ έμπειροι και ικανοί στον αερογράφο=καμμία σχέση με εμένα), είναι πρακτικά μια φτηνή έκδοση του Sotar με αντίστοιχες όμως δυνατότητες.

Αν η γνώμη μου έχει κάποια σημασία, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

ΔΚ

Tags: badger