Το πρώτο που έγραψα στο μήνυμά μου ήταν να μην το δούμε συναισθηματικά. Δεν είναι κακό,απλά στην περίπτωσή μας δεν μας βοηθάει. Θέλω να απαντήσω αν και το θέμα δεν με πολυενδιαφέρει,μόνο γιά να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το HAFy είναι το μοναδικό περιοδικό που προσέφερε δωρεάν
στους συνδρομητές του, λεύκωμα μοίρας που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο, αλλά και το μόνο που πλήρωσε από την τσέπη του για να εκδώσει λεύκωμα ειδικά για τους συνδρομητές του, στους οποίους το προσέφερε κατα αποκλειστικότητα και μάλιστα δωρεάν.
Αυτό φυσικά και συνέβει. Μέσα σ' αυτό το φόρουμ διαφημίστηκε και καταχειροκροτήθηκε.Το ίδιο συνέβει και γιά άλλα οφέλη που έδωσε το περιοδικό στα μέλη του φόρουμ,θυμάμαι και την ψηφοφορία γιά το ποιό εξώφυλλο θα παρουσίαζε το περιοδικό σε κάποιο τεύχος του.Το συγκεκριμένο περιοδικό πάντα είχε την αμέρηστη συμπαράσταση των μελών του modelcub και θεωρώ ότι συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης
Πάντως είναι το μόνο που σου λέει για επιστρφή χρημάτων αν δεν είσαι ικανοποιημένος. Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους και να εκφράσεις εκεί τα παράπονα σου;
Αυτή είναι άλλη ιστορία. Εδώ,στο modelclub πάντα σχολιάζουμε ελεύθερα τα καλά και τα κακά που συμβαίνουν στα μοντελιστικά μας δρώμενα.Όπως χειροκροτάγαμε τα καλά,έτσι τώρα σχολιάζουμε τα...παράξενα. Γράφω στο μήνυμά μου........
Καί πάντα ο καθένας αποφασίζει αν πληρώνει δίκαια ή άδικα γιά το οποιοδήποτε προιόν που αγοράζει. Κι ότι κι αν αποφασίζει είναι σωστό.Κανείς δεν κάνει κουμάντο στην τσέπη του άλλου. 
Από κει και πέρα ο καθένας διατηρεί τα δικαιώματά του....
Πάντως ρε παιδιά είμαστε άπαιχτος λαός. Σε αυτήν την κρίση κάποιος μειώνει τις τιμές (και ναι, και τις σελίδες) και γκρινιάζουμε και πάλι. 
Συγνώμη,αλλά αυτό που γράφεις είναι τελείως λάθος. Δεν μιλάμε γιά γκρίνια...Αλλά όταν αγοράζεις 1 κιλό μήλα με 1 ευρώ και την άλλη μέρα αγοράζεις μισό κιλό μήλα με μισό ευρώ, συγνώμη αλλά αυτό
δεν είναι μείωση τιμής σε καμιά χώρα του κόσμου και σε κανέναν λαό.
Αν ανέβαινε η τιμή του περιοδικού και παράλληλα και ο αριθμός των σελίδων θα υπήρχε γκρίνια ? Νομίζω πως όχι.
Τέλος. Την τελευταία παράγραφο δεν την κατάλαβα έτσι που την περιγράφεις.