Αποστολέας Θέμα: HUEY 174th Assault Helicopter Company 1/72  (Αναγνώστηκε 8056 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
HUEY 174th Assault Helicopter Company 1/72
« στις: Ιουλίου 25, 2010, 11:33:18 πμ »
   Φίλοι μου καλημέρα σας.

Μέρες τώρα έχουμε ασχοληθεί αρκετά με τα πραγματικά χρώματα των ελικοπτέρων heuy, αλλά κυρίως με το πως αυτά καταντούν με την πάροδο του χρόνου και την συνεχή χρήση του ελικοπτέρου. Ευτυχώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουμε την τύχη να έχουμε σύμμαχο μας εντός του φόρουμ το μελος dsamba ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να απαντήσει (τεκμηριωμένα) την οποιαδήποτε σχετική ερώτηση.Την σχετική συζήτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ................

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15676.0.html

Εκμεταλευόμενος λοιπόν κι εγώ την παραπάνω συζήτηση,αποφάσισα να ξαναπιάσω το ελικοπτεράκι της italeri στην 1/72 που είχα αρχίσει πριν από πολύ καιρό,αλλά είχα παρατήσει μισοφτιαγμένο (κατά την γνωστή,κακή μου συνήθεια  :evil: ). Το μοντέλο είχε βαφτεί από παλιά σκούρο πράσινο με τα πίσω πτερύγια κόκκινα, όπως τα έδιναν οι οδηγίες του κιτ. Επίσης είχαν κολληθεί και όλες οι χαλκομανίες εκτός από την......οδοντοστοιχία. :shock:Από αυτό το σημείο ξανάρχισα πρόσφατα,προσπαθώντας να συμμαζέψω όσο μπορώ την κατάσταση.
Ψάχνοντας το διαδίκτυο βρήκα την σελίδα με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την μονάδα που πέταγε τα ελικόπτερα με αυτόν τον διάκοσμο και εσείς μπορείτε να την δείτε εδώ..........

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.aircav.com/huey/uhgal05/uh1-009.jpg&imgrefurl=http://www.aircav.com/huey/uhgal05/uh1-009.html&usg=__IMF3gJarT2phYwxHyKBQasMrgAA=&h=260&w=416&sz=46&hl=el&start=1&sig2=p09QrvL4c0wS9ADGG1g63g&itbs=1&tbnid=6RSRBXbypEKroM:&tbnh=78&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dshark%2Bteeth%2Bheuy%26hl%3Del%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&ei=pu9LTKO2IcKRjAe8tqnYDA

Κι έτσι μπήκα στην διαδικασία των φθορών χρησιμοποιώντας κυρίως τις πληροφορίες του Δημήτρη, θεωρώντας,αυθαίρετα βέβαια, πως κάπως ανάλογα θα φθείρονταν και τα ελικόπτερα που πέταγαν στο Βιετνάμ.
Έτσι λοιπόν άρχισα χρησιμοποιώντας panzer gray άτσαλα πάνω στο πράσινο. Το αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω. Μετά θα προχωρήσω με ένα πιό ανοιχτό γκρι και μετά με δύο πράσινα,ενώ ειδική περιποίηση θα χρειαστούν η περιοχή του κινητήρα,αλλά και το στροφείο. Το μέλλον θα δείξει αν το σκέφτομαι σωστά.................

Αφιερωμένο στον Δημήτρη dsamba μιάς κι αυτός είναι ο αίτιος της επανεκκίνησης του μοντέλου και καλές διακοπές σε όσους............πάτε.

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
Απ: HEUY 174th Assault Helicopter Company 1/72
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 25, 2010, 10:03:33 μμ »
Ετσι λοιπόν Νικόλα, Bell UH-1B θέλαμε να κανουμε...!

Οι φθορές φαίνονται ωραίες και τις έχεις δουλέψει καλά. Κατά τη γνώμη μου τα πριτσίνα είναι εκτός κλίμακας... Με κόκκινο στα πτερύγια ανόδου-καθόδου είχαν έρθει και μερικά UH-1H το 1969.

Ευχαριστώ για την αφιέρωση  :oops: και με αγωνία περιμένω την συνέχεια. Δεν φεύγω ακόμη, αρά σε αναμονή της προόδου!

Καλό βράδυ

::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Ktiniatros

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 07, 2010, 02:24:39 μμ »
Μπράβο Νικόλα πολύ ωραίο φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • NH-90 TGRA
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 30, 2010, 03:04:11 μμ »
Καλό μεσημέρι και Καλό Φθινόπωρο...

Νικόλα, νομίζω οτι τελείωσαν οι διακοπές ( :mrgreen:) και είμαι σε αναμονή των επόμενων φωτογραφιών του σχεδόν τελειωμένου μοντέλο σου...

Καλή συνέχεια...!  ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:06:20 μμ »
Καλό μεσημέρι και Καλό Φθινόπωρο...

Νικόλα, νομίζω οτι τελείωσαν οι διακοπές ( :mrgreen:) και είμαι σε αναμονή των επόμενων φωτογραφιών του σχεδόν τελειωμένου μοντέλο σου...

Καλή συνέχεια...!  ::salut::

Σχετικά με τις διακοπές καλά νομίζεις πως τελειώσανε καθώς ουδέποτε άρχισαν  :mrgreen: :mrgreen:

Σχετικά με το "πεπέτο" πρέπει να σου πως με έχουν "κάψει" οι φωτογραφίες του στροφείου που μου έστειλες,καθώς δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα που βγάζω. Εκτός αυτού το μόνο που πρέπει να γίνει είναι μιά διόρθωση στο στόμα του καρχαρία και βάψιμο με κόκκινο και λευκό καθώς οι δύο χαλκομανίες που το αποτελούν δεν εφάπτονται σωστά στο ρύγχος......... :(

Μέχρι να το φτιάξω σωστά θα πρέπει να αρκεστείς στο ανάλογο μοντέλο που παρουσιάζει ο φίλος μου ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • NH-90 TGRA
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:36:22 μμ »
Ελήφθει.

Απο τις φωτο το Huey είναι τύπου UH-1C αν δεν κάνω λάθος. Θεωρητικά η χορδή του στροφείου είναι πιο μεγάλη απο αυτή που δίνει η Italeri όπως επίσης και το κάθετο σταθερό (μόνο με βελτιωτικό --> Cobra) μπορεί να διορθωθεί.

Τα πηδάλια ανόδου καθόδου είναι επίσης πιο φαρδιά απο το UH-1B, το καλούπι του οποίου χρησιμοποιεί η Italeri και για το UH-1C. Μετά πάει ο κούκος αηδόνι...

Καλή συνέχεια, περιμένω  ::salut::

ΥΓ Διακοπές και εγω με μια βδομάδα στο σπίτι την έβγαλα... :mrgreen:

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 30, 2010, 06:31:47 μμ »

Απο τις φωτο το Huey είναι τύπου UH-1C αν δεν κάνω λάθος. Θεωρητικά η χορδή του στροφείου είναι πιο μεγάλη απο αυτή που δίνει η Italeri όπως επίσης και το κάθετο σταθερό (μόνο με βελτιωτικό --> Cobra) μπορεί να διορθωθεί.

Τα πηδάλια ανόδου καθόδου είναι επίσης πιο φαρδιά απο το UH-1B, το καλούπι του οποίου χρησιμοποιεί η Italeri και για το UH-1C. Μετά πάει ο κούκος αηδόνι...

Θα σε παρακαλούσα να πας να.......ξαπλώσεις και να προσπαθήσεις να δεις ένα άλλο όνειρο............ :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 04:13:59 μμ »
  To heuy έμεινε υπομονετικά να περιμένει την συνέχειά του η οποία τελικά δώθηκε σε δύο δόσεις........
  Μετά το πρώτο panzer grey συνέχισα τις φθορές με ένα ανοιχτότερο γκρι και με τον ίδιο τρόπο (εφαρμογή του γκρι με ψιλό πινελάκι και μετά "κατέβασμα" με ένα φαρδύ πινέλο νοτισμένο σε διαλυτικό).
  Το αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Τώρα πρέπει να συνεχίσω με μιά ενοποίηση των χρωμάτων και μετά με το βασικό πράσινο επιλεκτικά σε κάποια σημεία.Τα πέδιλα δεν τα έχω πειράξει καθόλου ακόμα καθώς εκεί σκέφτομαι να πάω κυρίως σε μεταλικές φθορές. Παρόμοια δουλειά έχει γίνει και στις πλαινές πόρτες,που θα τοποθετηθούν στο τέλος.

Ξέχασα να βγάλω μιά φωτογραφία από μπροστά γά να δείτε τον φαφούτη καρχαρία..... :mrgreen:

Συνεχίζεται με τα στροφεία.....

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:16:10 μμ »
Πολυ ωραιο! Εχεις σκεφτει να το συμπεριλαβεις σε καποιο διοραμα? Σε ενα παρομοιο προβλημα που ειχα κι εγω με τα δοντια του καρχαρια,ειχα κοψει λευκη χαλκομανια και εφτιαξα δοντι απο την αρχη.
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:33:14 μμ »
Πάρα πολύ όμορφο.
Καλή συνέχεια!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:39:44 μμ »
Τελείωνε γιατί η έκθεση πλησιάζει.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:46:35 μμ »
Νικόλα πολύ όμορφο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αντε βάλε και την προπέλα να τελειώνουμε. ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • NH-90 TGRA
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 09:24:00 πμ »
Νικόλα πολύ όμορφες οι φθορές, πας πολύ καλά  ::icon_thumright::

Στα πέδιλα να σκεφτείς οτι υπήρχε επίσης λάσπη και χώμα λόγω του περιβάλλοντος που δραστηριοποιούταν

::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:57:51 μμ »
   Ευχαριστώ γιά τα καλά σας λόγια

Σε ενα παρομοιο προβλημα που ειχα κι εγω με τα δοντια του καρχαρια,ειχα κοψει λευκη χαλκομανια και εφτιαξα δοντι απο την αρχη.

Αν είχε κι άλλος πρόβλημα,μάλλον τελικά η οδοντοστοιχία είναι προβληματική. Πάντως εύκολα διορθώνεται. Εγώ τα έβαψα.

Βγήκαν κιόλας οι ημερομηνίες γιά το 2012  :roll: :roll: :roll:  Μπράβο οργάνωση η IPMS.............. :)

Αντε βάλε και την προπέλα να τελειώνουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού ξεπετάγεσαι μόλις "μυριστείς" προπέλα (οποιουδήποτε είδους και διαμετρήματος)........ :lol: :lol:

Νικόλα πολύ όμορφες οι φθορές, πας πολύ καλά

Στα πέδιλα να σκεφτείς οτι υπήρχε επίσης λάσπη και χώμα λόγω του περιβάλλοντος που δραστηριοποιούταν

Δεν ξεχνώ....... :roll: :roll:   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 03:19:19 μμ »
  Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει πού μπορώ να βρω δύο πιλότους (εποχής Βιετνάμ φυσικά) γιά αυτό το ελικόπτερο ?

Ίσως επίσης κάποιος να έχει περισευόμενους από κάποιο άλλο κιτ. :roll:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:02:18 μμ »
  Μιά ενδιαφέρουσα σειρά φωτογραφιών των ελικοπτέρων της 174ης.  Παρατηρήστε την καφέ φθορά του πάνω μέρους της καμπίνας στο 1.54. Κι εγώ τώρα την παρατήτησα.  :mrgreen:
Επίσης την ράβδο υποστήριξης των φορέων οπλισμού. Μοιάζει με λύση ανάγκης και πατέντα της στιγμής.  :roll:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 07, 2011, 11:59:36 πμ »
   Φίλοι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Ελπίζω όσοι τολμήσετε να απογειώσετε αετό να τα καταφέρετε και να μην χρειαστεί αποπάγωση καλούμπας προ της απογειώσεως....... :lol:

Μιας κι εγώ δεν θα πετάξω αετό,έκανα λίγη δουλίτσα σε μερικά μοντέλα που ....εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Το ελικοπτεράκι προχωράει ευχάριστα και ιδού ολίγη πρόοδος.

Προσέξτε τον...φαφούτη καρχαρία (του λείπουν δύο δόντια  :? ) καθώς και τις αρχικές γκρι φθορές. Αργότερα θα χρησιμοποιήσω και φθορές με κάποια καφέ χρώματα προσπαθώντας να αποδώσω φθορές όπως αυτές που φαίνονται στα βίντεο σε προηγούμενα μηνύματα.
Κάποιες μικροζημιές που προκλήθηκαν από την κυανοακρυλική κόλλα,θα διορθωθούν κι αυτές.
Το βάψιμο των στροφείων είναι μια ωραία πρόκληση,ακολουθώντας τις φωτογραφίες που έχει στείλει ο φίλος dsamba σε διάφορα τόπικ για το συγκεκριμένο ελικόπτερο.

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες και σχολιάστε ελεύθερα.

Και προχωράμε.....

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 07, 2011, 12:41:44 μμ »
Νίκο επίτρεψε μου να κάνω κάποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις.

- Η χαλκομανία του καρχαρία δεν έχει κάτσει καλά με αποτέλεσμα να μη δείχνει ρεαλιστικό. Μήπως να την έβγαζες και με υπομονή να το έβαφες με το χέρι;
- Το σκαλοπάτι μεταξύ πλαινών και πίσω πατώματος θα έπρεπε να υπάρχει;
- Έτσι όπως φαίνεται τοποθετημένος ο πίνακας οργάνων, μάλλον δεν θα μπει έυκολα το μπροστινό τζάμι.
- Το ακροφύσιο του κινητήρα μπορείς να το τρίψεις εσωτερικά έτσι ώστε να γίνει λεπτότερο.

Καλή συνέχεια φίλε...  ::salut::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 07, 2011, 01:13:54 μμ »
Νίκο επίτρεψε μου να κάνω κάποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις.

- Η χαλκομανία του καρχαρία δεν έχει κάτσει καλά με αποτέλεσμα να μη δείχνει ρεαλιστικό. Μήπως να την έβγαζες και με υπομονή να το έβαφες με το χέρι;
- Το σκαλοπάτι μεταξύ πλαινών και πίσω πατώματος θα έπρεπε να υπάρχει;
- Έτσι όπως φαίνεται τοποθετημένος ο πίνακας οργάνων, μάλλον δεν θα μπει έυκολα το μπροστινό τζάμι.
- Το ακροφύσιο του κινητήρα μπορείς να το τρίψεις εσωτερικά έτσι ώστε να γίνει λεπτότερο.

Καλή συνέχεια φίλε...  ::salut::

Φίλε Γιώργη σ' ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Σου απαντώ.......

Η χαλκομανία έχει κάτσει αρκετά καλά σε σχέση με τα νάζια που έκανε στην αρχή. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι τεράστιες σε σχέση με το πραγματικό. Να φανταστείς πως το σκαλοπατάκι που κάνει εμπρός αριστερά μετά το δεύτερο δόντι, το είδα κι εγώ στις φωτογραφίες.Με γυμνό μάτι είναι αόρατο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θεωρώ αδιανόητο για μένα να βγάλω την χαλκομανία,πολύ δε περισσότερο να την ξαναβάψω από την αρχή.
 Υπάρχει ένα σκαλοπάτι εκεί στο πάτωμα και μπορείς να το δεις στο βίντεο γύρω στο 1.50. Φυσικά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο έχει βγει στο μοντέλο,άρα υπάρχει όντως κακοτεχνία,αλλά δοκιμάζοντας τώρα να δω αν διορθώνεται δεν τα κατάφερα. Στοκάρισμα και τρίψιμο τώρα σ' αυτό το σημείο, μάλλον δεν θα μου επιτρέψουν να τελειώσω αυτό το μοντέλο.......ποτέ.
 Το τζάμι μπαίνει σίγουρα,έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Δεν ανησυχώ.
 Για το ακροφύσιο έχεις δίκιο. Θα δω τί μπορώ να κάνω.Οπτικά πάντως στο μοντέλο δεν δείχνει άσχημο. Πάντως μια.....δίαιτα μάλλον την χρειάζεται.......

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • NH-90 TGRA
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 07, 2011, 02:47:42 μμ »
Νικόλα καλά προχωράς. Βέβαια κατά τη γνώμη μου κάποια πριτσίνια είναι λίγο "μεγάλα" για την κλίμακα.

Γι'αυτό άλλωστε κάποιες εταιρίες δεν τα βάζουν πλέον σε αυτή την κλίμακα.

Αναμένουμε  την συνέχεια ωστε το UH-1C να ζωντανέψει.

::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 07, 2011, 08:35:10 μμ »
    Προχωράει σιγά σιγά. Αυτή την φορά χρησιμοποιώντας σκιές μπεζ και ανοιχτό γκρι.

Η εμφύτευση του δοντιού του καρχαρία δεν έγινε ακόμα γιατί ως γνωστόν "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει".

Το σκαλοπάτι μεταξύ καμπίνας και ατράκτου,όντως είναι μεγάλο,αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε τον τρόπο ούτε και την διάθεση να το διορθώσω  :oops:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ::arrowred::

Το τριήμερο τελείωσε. Μαζί τελείωσε και η ελπίδα να ολοκληρωθεί το μοντελάκι......

Ελπίζω η δήλωση που έγινε στο παρελθόν να μην αποδειχθεί προφητική........

Βγήκαν κιόλας οι ημερομηνίες γιά το 2012  :roll: :roll: :roll:  Μπράβο οργάνωση η IPMS.............. :)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 09, 2011, 01:11:12 μμ »
  Δηλαδή,άμα τελειώσουμε τις φθορές με στεγνά πινέλα, λάδια,ξύδια και άλλα ζουμιά......σκόνες βάζουμε  :?: :?: :?: :?: :?:

Κι αν ναι........τί σκόνες   :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Τα διαφανή,θέλουν κι αυτά σκόνισμα  :?: :?: :?:

Τα πέδιλα θέλουν λάσπη  :?: :?: :?:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 09, 2011, 01:33:34 μμ »
Αν είναι να έχεις ένα ελικόπτερο πλάι στα αεροσκάφη, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι Χιούι. ʼρα να ένας καλός λόγος να το τελειώσεις!

Ζόρικο θέμα, ωραίο φαίνεται! Καλά τελειώματα!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 09, 2011, 06:08:24 μμ »
Πολυ ομορφο μεχρι στιγμης!
Καλα τελειωματα!Θα βγει σουπερ! :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 12, 2011, 02:55:44 μμ »
  Όλα δείχνουν πως το heuy θα ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου. Καλό αυτό,αν υπολογίσουμε πως πρέπει να ολοκληρωθούν καμιά δεκαριά ακόμα που είναι στα "σκαριά".

Σήμερα έπεσαν λίγες φθορές ακόμα,επιλεκτικά σκούρο πράσινο και καφέ.Έγινε λίγη δουλειά στα πέδιλα και τα όπλα,ολοκληρώθηκαν και τα στροφεία και περιμένω να στεγνώσουν για να τοποθετηθούν.Αργότερα σήμερα θα μπει και το περίφημο....δόντι που λείπει από τα σαγόνια.
Προσέξτε πως η επιγραφή "United states army" έχει σχεδόν εξαφανιστεί από την άτρακτο,κάτι που απ' ότι είδα συνέβαινε και στα αληθινά. 

Οι πόρτες κολλήθηκαν σε διαφορετική θέση.Τα τζάμια και τα στροφεία θα σκονιστούν στο τέλος.

Δείτε το τελευταίο (ελπίζω) σετ φωτογραφιών,πριν την ολοκλήρωση του ξεδοντιάρη καρχαρία.

Συνεχίζεται........

Tags: