Σε μια κουβέντα που ειχα ένα σαββάτο με τον κ. Λαρόζα. μου ήρθε μια ιδεά.
πως μπορούμε να αδειάσουμε το SILAIR-15C χωρίς να αναγκαστούμε να ανοίξουμε το συμπιεστή.
η ιδεα μου ηρθε με ενα καθετήρα που ειχα την τυχη να δω.
λοιπον τα υλικά που χρειάζεστε είναι ένα καθετήρας και μια συριγκα.

1. Καθετηρα απλος Nelaton 10αρης ανδρικος

2. συριγκα συτισης 50-60ml
αυτά τα υλικά πάνω απο 2 ευρω δεν κάνουν με τιποτα. εγω τα αγορασα 1EUR. τα βρισκετε ή σε φαρμακειο (πιθανως να σας τον παισουν) ή σε μαγαζι με αναλωσιμα ιατρικά υλικα.
λοιπον παραθέτω φωτο και video
τα υλικα.

η εκτελεση σε βιντεο....
http://www.youtube.com/user/MODELCLUBGRΕυχαριστώ τον VIPER που ανεβασε το βιντεακι
τελικά το αποτέλεσμα. αδειασε κατα 95% πιθανολογω...οσο και να το εγειρα το τζαμακι που εχει στα πλαγια δεν εδειξε ενδειξη παραμένοντος λαδιου.
450ml εβγαλε όλα και ολα....δεν ειχε αλλο.

παραθέτω φωτο απο τις διαφορες του λαδιου που ειχα μεσα και του λαδιου που ειναι ολοκαινουργιο.

απλά το όποιο σαββάτο ανέβω απανω θα παω τα υλικά στον κ. Λαρόζα για να τα εχει να τα δείτε και εσεις.
απλες συμβουλές προς ναυτιλωμένους.
τον καθετήρα τον εβαλα και στην μπροστινή τρυπα οταν σταμάτισε να μπορεί να τραβήξει απο στην πισω.
προς το τελειωμα τα τελευεταία 100-150ml χρειαστηκε να γείρω προς τα πίσω το κομπρεσερ ωστε να πάρω και την υπολοιπόμενη ποσότητα η οποια δεν εβγαινε όπως έιναι καθισμένο.
όπως είδατε πολυ καλα... ειχα μεσα στο κομπρεσερ 450 γιατι οταν εβαλα πηρε πολυ παραπάνω για να γεμισει και αυτο λογο του δοσομετρητή που εχει το μπουκαλι.
τα λάδια τα ειχα πανω απο μια 7ετια μεσα και το ειχα λειτουργήσει αρκετες φορες ή για να καθαρίσω τον υπολογιστη μου...ή να βαψω.
θεωρω απο την συγκριση που σας εκανα με την ποιότητα του λαδιου του καινουργιου και του παλαιου δεν τιθεται συγκριση δειχνει δουλεμένο και παλαιο το λαδι που βρισκεται μεσα.
μια καλη κίνηση ώστε να ανανεώσετε το λαδι στο silair-15c χωρις να πιανουν ιδιαίτερα τα χερια σας σε ξεκοιλιασματα μηχανισμων και να εχετε προβληματα του στυλ "που να πηγαινει αραγε αυτη η βίδα.
ελπιζω να σας ικανοποιεί το βιντεάκι.... καλυτερο η ψηφιακή δεν περνει.....αλλιως ζωντανή επίδειξη στο μαγαζι του κ. Λαρόζα φυσικά με την συγκατάθεση του.... αλλωστε την δουλεια του κανει...δεν λεει να τον ζαλιζουμε.
ελπίζω να σας βοηθάει το βίντεο αρκετα.
καλη συνεχεια.