Αποστολέας Θέμα: Willy''s.....σκουπιδιαρα!  (Αναγνώστηκε 6957 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Willy''s.....σκουπιδιαρα!
« στις: Ιουλίου 14, 2010, 05:22:13 μμ »
Μετα απο παρα πολυ καιρο απουσιας,ειπα να σας δειξω με τι ασχολουμαι...
Μεταξυ 3 μεγαλυτερων προτζεκτ που βρισκονται αυτη την στιγμη στον παγκο,στα διαλειμματα δλδ και για να σπαει η μονοτονια,καταπιανομαι με μικροτερα κομματια οπως αυτο!
Οι φωτογραφιες που αναψαν τα καρβουνα και ..φυσικα ψηθηκα αμεσως, ειναι οι κατωθι
Οχι,πειτε μου κι εσεις...εχω αδικο?? ::icon_antegeia::
(Οσο κι αν προσπαθησα δεν εχω βρει αλλες,ουτε καν λεπτομερειες και για αυτες,οπως τοπο,χρονο,μοναδα κλπ :(...)

Το εχω παραδεχτει πλεον και στον εαυτο μου οτι δεν μπορω να ασχοληθω ξανα με mainstream θεμα,οποτε ψαχνω να αναγνωρισω και επισημα την ειδικοτητα στα κουλα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θυμα ενα Ιταλερενιο τζιπακι(λυπηθηκα να σφαξω το Ταμιγια...εμεις δεν τα εχουμε ντανες οπως καποιοι αλλοι...βεβαιως βεβαιως ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:)
το οποιο μετα απο διαφορα ατυχηματα ::bioliicon:: σε καπω,αξονα..τροχους κλπ(η δυχρωμια δεν ειναι εικαστικη παρεμβαση! ::glossa::)...κατεληξα στο παρακατω ελαφρως  ::glossa:: βελτιωμενο προτζεκτακι!
Σημειωση:δεν ειναι κολλημενο ακομα στην τελικη του θεση γι'αυτο και το ολο λειτουργικο του θεματος.Με την βαση θα ερθει και η σωτηρια! :wink:

Για αρχη...η τζιπουρα..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο κουβας...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και τα δυο παρεουλα...

Πριν το ασταρωμα ειναι να προστεθουν και οι ιμαντες προσδεσης των εργαλειων(και κανα-δυο κοκοψονια που παρατηρησα μολις τωρα.. :?) και φυσικα τα φορτωματα που ακομα ειναι στο σταδιο..."φτιαχνω πρωτα και μετα αποφασιζω αν θα το βαλω" ::glossa::(η εν λογω τεχνικη αναπτυσεται χρονια τωρα αφου τιποτα δεν παει χαμενο και καποια στιγμη ολο και καπου θα τρουπωσει!)
Βελτιωτικα για το willy's...γιοκ,οποτε οτι ΡΕ υπαρχει,ειναι απο το spare box και τωρα αναμενω καποια σηματακια για να συνεχιστει...
Βαψιματα,λακ,λαδια,αλατια,μυδια,ξυδια,....δια ελπιζω λειαν συντoμως!!
Spoiler (hover to show)
Ελπιζω να σας αρεσει και ο,τι θελει το κατιτις του,τωρα ειναι η ωρα να μου το επισημανετε,μπας και εχω κανει καμια χοντραδα παλι!! :D
Αυτααα......
Τασος
 ::salut::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Απ: Willy''s.....σκουπιδιαρα!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 14, 2010, 05:31:31 μμ »
Ωραιότατο σκρατσαρισμα και αποτέλεσμα!!! Τα καθίσματα πως τα βελτίωσες; Φαίνονται πολύ όμορφα.

Καλή συνεχεια!
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 14, 2010, 05:42:30 μμ »
 :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τάσο, θεϊκό!!!!
Μπράβο και ελπίζω να το δούμε τελειωμένο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 14, 2010, 05:59:39 μμ »
Τάσο ,πολύ όμορφη και πρωτότυπη κατασκευή.Μάλλον θα ήταν κάποιο από τα πάμπολλα πειραματικά Willys που δεν προχώρησαν.
Μια παρατήρηση:το ράουλο απ'όπου περνούσε το συρματόσχοινο που ανεβοκατεβάζει τον κάδο,μήπως θα έπρεπε να είναι κολλημένο κάθετο και όχι οριζόντιο?
Ετσι μου φαίνεται να είναι στη φωτό.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 14, 2010, 06:28:42 μμ »
Α! ρε Τάσο, α! ρε Τάσο...αυτό μόνο σου λέω.  :lol:

Όσο για το ράουλο που λέει ο Mastoras, αυτό πρέπει να μην ήταν σταθερό, ώστε να είναι πάντα σε ευθεία  με το συρματόσχοινο.
Προφανώς, έτσι που το έχεις βάλει, θα βάλεις τον κάδο ανασηκωμένο, όπως το δείχνεις στη φωτό κάτω από τη φράση "και τα δύο παρεούλα".

Πάντως το όλο σκεύασμα είναι καταπληκτικό, μπράβο Τάσο...και καλή συνέχεια.  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 14, 2010, 06:38:34 μμ »
εξαιρετικο κομματι καλη επυτιχια ::icon_thumright::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 14, 2010, 07:03:44 μμ »
Α ρε Τασο με τα ωραία σου...... αυτό ειναι...τρομερή ιδεα και το εχεις προχωρήσει παρα πολυ. ::icon_thumright::
και ηρθε η στιγμη των ερρωτησεων
1. το κάθισμα με τι είναι στρωμένο και φαίνεται τόσο ωραίο...ειδικά οταν βαφτεί θα ειναι τέλειο.
2. το κουτί εχεις βαλει μεταλικές επιφάνειες..... α. ποιος ο λογος ::glossa::
                                                               β. σκεφτεσαι να κανεις λακούβες :wink:
3. εκει που ακουμπάει ο κάδος πως το έκανες ας το πουμε σαγρε - ραβδωσεις. :?:
4. θα τοποθετήσεις σκουπίδια μεσα...????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ανυπομωνω την συνεχεια... μου ανοιξες την ορεξη.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 14, 2010, 07:15:21 μμ »

ανυπομωνω την συνεχεια... μου ανοιξες την ορεξη.

Νομίζω πως είναι απομίμηση ξύλου, έτσι Τάσο;
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 14, 2010, 08:22:57 μμ »
Αναστας εισαι Αστερη.Πιο εξοτικο θεμα δεν διαλεξες ::salut::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 14, 2010, 08:38:06 μμ »
Χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε κυριοι και ευχαριστω ταμαλα  :mrgreen:για τα σχολια!!! ::thanx:: ::thanx::

Όσο για το ράουλο που λέει ο Mastoras, αυτό πρέπει να μην ήταν σταθερό, ώστε να είναι πάντα σε ευθεία  με το συρματόσχοινο.
Προφανώς, έτσι που το έχεις βάλει, θα βάλεις τον κάδο ανασηκωμένο, όπως το δείχνεις στη φωτό κάτω από τη φράση "και τα δύο παρεούλα".

Ετσι ακριβως Φιλιπ ::icon_thumright::!Το κολλησα λιγο πριν παρω την φωτο γιατι συνεχεια κουνιοταν ::danseuse::!Και δυστυχως το κολλησα λιγο ψηλοτερα απο οσο επρεπε.. :evil:

Spoiler (hover to show)

Νομίζω πως είναι απομίμηση ξύλου, έτσι Τάσο;

Γιεπ! ::icon_thumright::
Αυτη την εντυπωση δινει σε μεγενθυση η φωτο και μου φαινεται και λογικο αν σκεφτει κανεις οτι ηταν field modification και το οτι τα περισσοτερα φορτηγα(χαρακτηριστικο στα Ρωσσικα) ειχαν ξυλινη βαση εκει που ακουμπουσε η καροτσα!Ως προς το "πως"...all time classic κοπιδακι και παρε να εχεις γρατζουνια να με θυμασαι!! :mrgreen:

Μαστορακο,μαλλον δεν "το εχω" αυτο που μου λες.... :roll:
Μιλας για την τροχαλια του καδου?
Η τροχαλια και το σταθερο δεσιμο στο "Π" ειναι παραλληλα και ετσι φαινεται οτι πηγαινει και το σκοινι στον καδο...παραλληλα..αρα.. ::mpr::στο'πα...δεν "το'χω" :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Μια προβα τζενεραλε με προχειρα πιασμενο το σκοινι,για να βρουμε τον μπουσουλα... :roll:

Click to see the original size.

Για το καθισμα,ηταν περισσοτερο πειραμμα το θεμα,που θα δειξει με το βαψιμο..
Χρησιμοποιησα αυτοκολλητη ιατρικη ταινια που εχει πολυ αραιη πλεξη,αρκετα λεπτη(σχεδον διαφανη)αλλα ανθεκτικη και μια υφη σαν βαμβακι..ακολουθει φωτο γιατι απο μαρκα κλπ δεν εχω ιδεα...
Στην ιδια φωτο εβαλα και τον πρωτο καδο που φτιαχτηκε απο πλαστικο αλλα ειχε μεγαλη ταση επαναφορας(ντε και καλα να ισιωνει :lol:) οποτε και δεν κρατουσε το σχημα..
Στην δευτερη προσπαθεια εφτιαξα εναν οδηγο για να μπορεσω να λυγισω ομοιομορφα τα "νευρα" του καδου διατομη "Τ" αλλα και το φυλλο αλουμινιου που φτιαχτηκε.Δεν ειναι επενδυμενος με αλουμινιο,ειναι απο αλουμινιο που κραταει το σχημα! ::icon_thumright::

Για φθορα στον καδο δεν ξερω ακομα...θα δειξει.. :roll:
Στα υπολοιπα,η ιδεα ειναι ετοιμη,σκουπιδια-φυσικα,ορεξη-βεβαιως..οποτε ολα καλα!!
Αλλα λειπει η φιγουρα ακομα για να δεσει το κουρκουτι!..
Τασε,φυλαξε την ορεξη σου γιατι ερχονται κι αλλα! :mrgreen:
Και παλι ευχαριστω σας παιδες!! :wink:
Τασος
 ::salut::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 14, 2010, 09:31:12 μμ »
Μετά από πολύ καιρό επέστρεψες για να μας τρελάνεις.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 14, 2010, 09:47:45 μμ »
αν και ...σκουπιδιάρα  :( :( :(

ανυπομονώ να το δω τελειωμένο

ωραίες σκρατσιές ντόκτορα  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 14, 2010, 11:33:48 μμ »
Τάσο φίλε μου καταπληκτική κατασκευή με εξαιρετική λεπτομέρεια  ::eusa_clap:: Πολύ προτότυπο και "λουκουμάκι" θέμα  ::icon_thumright::
 Τώρα όσο αφορά την μετασκευή, αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν "πλοίο της αγάπης" αλλά  μετασκευή ανατροπής αδρανών υλικών (dumper) και παρήχθει κατα την επιχείρηση διέλευσης του Ρήνου........Νομίζω το είχα βρει πριν χρόνια σε άρθρο στο ιταλικό Mezzi  Corrazati.......Όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη θα το ψάξω  :wink:
Καλή συνέχεια  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 15, 2010, 12:42:52 πμ »
Μπράβο βρε Τάσο και μου είχαν λείψει οι κατασκευές σου...

Καλή συνέχεια !!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 15, 2010, 12:45:16 πμ »
Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις,δανείστηκα μια φωτό σου για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ.
Στην πρώτη φαίνεται η θέση που έχεις εσύ το ράουλο και στη δεύτερη η θέση που λέω εγώ:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 15, 2010, 12:54:37 πμ »
Τάσο χαίρομαι που επέστρεψες με μια λεπτομερή και εξεζητημένη κατασκευή!...καλή συνέχεια φίλε! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 15, 2010, 12:58:52 πμ »
Τασουλη,κανονισε απο τζιπ-σκουπιδιαρα να καταληξει τζιπ στην σκουπιδιαρα! :twisted: Θα σου βγαλω τα δοντια με ταναλια!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 15, 2010, 01:05:48 πμ »
Πολυ καλη δουλεια ως τωρα!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Πολλα μπραβο!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 15, 2010, 02:07:24 μμ »
Εντελώς κουλάδι θέμα!!!!!
Βάψιμο τώρα!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 15, 2010, 02:48:39 μμ »
Ωραίο θέμα Τάσο...και πολύ κουλό. Που πάτε και τα βρίσκετε ήθελα να 'ξερα :mrgreen:

Μήπως ο Κώστας έχει δίκιο για το θέμα με την τροχαλία; Μου φαίνεται πιο λογικό να είναι κάθετα με το έδαφος το ράουλο :?:
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 15, 2010, 02:52:15 μμ »
Και μάλιστα τώρα που παρατήρησα καλύτερα την ασπρόμαυρη φωτογραφία νομίζω ότι πάνω είναι το σταθερό τμήμα και από κάτω έρχεται το κινητό
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 15, 2010, 03:36:40 μμ »
Ρε γιατρέ όντως μας κούλανες με αυτό που παρουσίασες ,τι να πούμε τώρα.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 15, 2010, 04:55:34 μμ »
Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση ωρε παλικαρια!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Το θεμα με το ραουλο ειναι κατι που εβαλε κι εμενα σε πολλες σκεψεις.....
Και οι δυο τροποι τοποθετησης του-οριζοντια η καθετα-ειναι λειτουργικα ορθοι.
Στην θεση που το εχω τωρα-οριζοντια- ειναι κινητο κατα το καθετο επιπεδο, για να ακολουθει το σκοινι σε ολη την διαδρομη της κινησης του καδου.
Αν τοποθετηθει καθετα,θα ειναι σταθερο.(και σαφως πιο ευκολο στο να φτιαχτει :mrgreen:)
Ολα καλα μεχρι εδω.
Αν ηταν καθετο ομως,λογω της πολυ μικρης αποστασης του ραουλου με το "Π",θα φαινοταν στην δευτερη φωτο τα σκοινια  να συγκλινουν μεταξυ τους και να σχηματιζουν ενα Χ οσο πλησιαζαν στο ραουλο
Εδω ομως φαινεται οτι ειναι παραλληλα τα σκοινια πραγμα που οδηγει μονοδρομος στο οριζοντιο...
Αυτα στην θεωρια..
Στην πραξη ομως επιβαλεται να δω πως θα ειναι με αυτο που μου προτινατε..
Και ιδου...
Τα σκοινια στο περιπου....

απο το πλαι το Χ που ελεγα...

και εκει που ελεγα ολα καλα,το κοιταξα και απο μια γωνια κοντα σε αυτην της φωτο....

Spoiler (hover to show)

Χμμμμμ... :roll:
Δεν βαριεσαι μωρε αδερφε!!! ::glossa:: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα όσο αφορά την μετασκευή, αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν "πλοίο της αγάπης" αλλά  μετασκευή ανατροπής αδρανών υλικών (dumper)

Γιεπ..στο σαιτ που το βρηκα το ανεφερε ως mini dumper  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

......Όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη θα το ψάξω  :wink:
Καλή συνέχεια  ::icon_thumright::
Ποτε προβλεπεται αυτο? ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Οχι τπτ αλλο..να ξερω ποτε μπορω να το βαψω...μην μου πεταξεις καμια καινουργια φωτο και τρεχουμε και δεν φτανουμε!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Να'σαι καλα ρε Παναη που εισαι κι εσυ επιρρεπης στα κουλα και ξελασπωνουμε!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

::thanks_smilie:: again παιδες

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 15, 2010, 06:46:19 μμ »
Νομίζω ότι ο Τάσος έχει δίκιο για την οριζόντια τοποθέτηση του ράουλου μιας και όπως είπε τα σκοινιά μπορεί να φαίνονται το ένα κάτω από το άλλο (λόγο προοπτικής της φωτό του πραγματικού) είναι όμως παράλληλα

Αν και το έδειξε ήδη δείτε και εδώ!

[IMGt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/jeepA.jpg[/imgt] [IMGt]http://i3.photobucket.com/albums/y63/tvd1305/MODELCLUB/jeepB.jpg[/imgt]

Τάσο πολύ καλή δουλειά μέχρι εδώ... δεν θα σου πω τα κλασικά ότι περιμένω να το δω βαμμένο κλπ κλπ αλλά θα σου πω να μας δείξεις και τα άλλα WIP!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:08:42 μμ »
Ενα πολυ μικρο update στο θεματακι...(εχω την εντυπωση οτι μας κλεβουνε χρονο γιατι δεν τον βρισκω πουθενα... :( :()
Ξεκινησε η βαση...κατα τα γνωστα-αφρολεξ-ντυσιμο με ΦΠ-μοντελιστικος πηλος DAS-κολλημα με ατλακολ οι πετρες και πρωτο χερακι χωμα να δουμε που βαδιζουμε...

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Οι πετρες ειναι απο την σειρα street line της plus model το  paving stones-small granite
Δυσκολευτικα λιγακι στο "χτισιμο" τους διοτι επρεπε να ειναι η επιφανεια του DAS ακριβως το σχημα που ηθελα..
Και ενα heads up σε πιθανους ενδιαφερομενους
Υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα με το συγκεκριμενο σετ
Δεν ξερω απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο(δεν ειναι ρητινη,αλλα κατι σαν γυψος....του κwλου :evil:),αλλα δεν ειναι καθολου σκληρο σαν υλικο...με αποτελεσμα οταν επεσε ο υδαρης γυψος για να καλυψει τα κενα αναμεσα στους κυβους...εγινε ΟΛΟ ΛΑΣΠΗ!!!
Κοινως μουλιασε με συνεπεια να χαθουν ολες οι ακμες και γωνιες!! :evil:
Προς γνωση και συμμορφωση την επομενη φορα θα πορευθουμε διαφορετικα...
Ειναι στην διαδικασια επαναχαραξης και ελπιζω με την πρασιναδα και το χωμα που θα πεσει πανω τους να καλυφθει το προβλημα... :wink:
Οπου δεν σωζεται θα ξηλωθει και θα μπουν καινουργια... :evil: :evil:
Χωματακι...
Μετα απο πολυ κοπο βρηκα τροπο να κανω το σκασμενο εδαφος(μου ειχε γινει ψυχωση :roll:)

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Και μια δοκιμαστικη να δουμε που χρειαζεται περισσοτερο χτισιμο πριν βαφτει και πεσει η πρασιναδα...

Αυτα τα ολιγα προς το παρον
Αν δεν υπαρξουν αλλα πισωγυρισματα,ελπιζω οτι θα βρει τον δρομο του προς την εκθεση... :wink:

Tags: