Αποστολέας Θέμα: Αντε ξανά από την αρχή...  (Αναγνώστηκε 1245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
Αντε ξανά από την αρχή...
« στις: Ιουλίου 03, 2010, 09:02:00 μμ »
Γεια σας φίλη μου έχουμε καιρό να τα πούμε εκεί που είπαμε ότι θα βγάλουμε το μικρόβιο από πάνω μας και θα κάνουμε λίγο οικονομία και αφού πουλήσαμε τα λίγα τραίνα που είχαμε μας έπιασε πάλι μανία να ξαναπάρουμε ξανά από την αρχή αυτό θα πι αρρώστια  το έχει πάθει κανείς από εσάς.....

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
Απ: Αντε ξανά από την αρχή...
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 07, 2010, 11:04:37 μμ »
Παιδια κησπερα και παλι οποσ σασ ειπα εχο πουλισι τα marklin που ειχα και τορα παλι απο την αρχη ξαναπερνο τα τραινα μου διαβαζο για dcc μηχανεσ κτλ δεν ξερο παρα πολλα απο τα λιγα που καταλαβα τα dcc τεριαζουν μεταξι τουσ κιασ ειναι απο διαφορετικεσ ετεριεσ διλαδι δυο διαφορετικές εταιρίες  να τρέξουν στη ίδια γραμμή και αν ναι με τη τηλεχειριστήριο της χειρίζεσαι με της μιας εταιρίας ι το κάθε τραίνο έχει το δικοτου και γενικά τη εταιρίες να κοιτάξω γιατί δεν  ξέρω πολλά όπως είπα

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 07, 2010, 11:08:06 μμ »
Συγγνώμη για τα ορθογραφικά Πάνο στην βιασύνη......

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 07, 2010, 11:24:29 μμ »
 Καλώς τον και πάλι ,δεν πειράζει για τα ορθογραφικά εξάλου κανείς δεν είναι τέλειος. ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Railway

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 11, 2010, 11:03:13 πμ »
Το DCC ειναι ενα διεθνες προτυπο, ωστε καθε εταιρια που εχει DCC να ειναι συμβατη με αλλες.Αρα ολες οι μηχανες που ειναι DCC μπορουν να τρεξουν μαζι και με οποιοδηποτε χειριστηριο DCC οποιαδηποτε εταιριας.
Εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι, να διαλεξεις ποιο χειριστηριο σου αρεσει καθως υπαρχουν αρκετα στην αγορα και να παρεις το συστημα αυτης της εταιριας.
Βεβαια λογο της πληθωρας συστηματων υπαρχουν και διαφορετικες τιμες κοστους αγορας. Αναλογα με τις απαιτησεις σου θα δωσεις και αναλογα χρηματα.

Αποσυνδεδεμένος Railway

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 12, 2010, 05:08:13 μμ »
Φιλε JIMIS-25 μην εξαπτεσε  ::salut::
Ειναι εποχη για μπανακια  :D
Αν εχεις κατι αλλο να ρωτησεις με την πρωτη ευκαιρια θα σου απαντησω, αν ξερω φυσικα την απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 12, 2010, 09:36:21 μμ »
Ok παιδιά sorry αν παραφέρθηκα λίγο απλά ξέρεις αγχώθηκα πάλι τη να πρώτο αγοράσω ξανά γιατί ότι είχα το πούλησα

Tags: