Αποστολέας Θέμα: F-104G ΤΙΓΡΗΣ ESCI....1/48  (Αναγνώστηκε 1346 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
F-104G ΤΙΓΡΗΣ ESCI....1/48
« στις: Ιουλίου 03, 2010, 07:47:59 μμ »
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι παλιο....ποοοοολυυυυυυυυυ παλιο.... ξεκηνισε σαν κανονικο 104 με βιετναμ μεχρι που ειδα τον τιγρη....τοτε αμεσως φορνετ σακουλα κλπ κλπ....το κιτρινακι ειναι χαμπρολ γυαλιστερο(βεβαια τωρα κοντευει να γινει ματ....) οι δε ριγες ειναι μαρκαδορος ταμιγια....το δε κεφαλι του τιγρη....μηπως σας θυμηζει τιποτα....?????? ναι ναι ειναι απο φαντομ(τελικα παντου θα το βρεις αυτο το α/φος?) ολο δουλεμενο στο χερι οπως επισεις κ υα ελληνοφωνα πτοειδοποιιτικα.... βεβαια δεν ειναι σαν τα σημερινα αλλα εχει τις βελτειωσεις του σε κοκπιτ  φωλεες εξαγωγη με τον παλιο τροπο.....τωρα γιατι το εβαλα? λογο φορτου εργασιας τωρα πλεον το μοντελιζειν εστι δυσκολο....οποτε δειτε κατι απο τα παλια...πολυ παλια...(τοσο οσο ειναι κ ο πραγματικος τιγρης....)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος southman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Kalamata
Απ: F-104G ΤΙΓΡΗΣ ESCI....1/48
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 03, 2010, 09:37:04 μμ »
Mπραβο φιλαρακο, πολυ καλος ο τιγρης!

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 03, 2010, 10:23:07 μμ »
Πολύ καλός ο ''Τίγρης'' σου Ορέστη  ::icon_thumright:: Εγώ ακόμα δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω έναν ''Αστρομαχητή'' της ΠΑ,οπότε ο δικός σου αν και παλιός,μου κάνει''αίσθηση'' ένα πράγμα  :wink:  ::eusa_clap:: ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 04, 2010, 02:39:49 πμ »
Ορεστη ομορφη δουλεια αλλα φαινονται οι πινελιες ατο μαυρο χρωμα!
Παρε εναν αερογραφο να δεις την υγεια σου!

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 04, 2010, 11:33:14 πμ »
Ορεστη ομορφη δουλεια αλλα φαινονται οι πινελιες ατο μαυρο χρωμα!
Παρε εναν αερογραφο να δεις την υγεια σου!

::icon_thumright::

περι εχω...το κιτρινο ειναι με αερογραφο...απλα το μοντελο ειναι τοσο παλιο ετσι.....(ντροπη μου βεβαια....)που το γυαλιστερο εχει αρχισει να ματαρι..... φοβηθηκα το γυαλιστερο βερνικι το εναμελ μην κιτρινισι ....εντομεταξυ ολο ελεγα νεα περασω κανα 2 -3 χερια ακρυλικο...αλλα!!!!!!!!!!!!!!κ το μαυρο δεν ειναι πινελο....ειναι μαρκαδορος ταμιγια.....θελει τελειωμα καποια στιγμη..........ειπαμε....μουσιακο κ με συναισθηματικην αξια....

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 04, 2010, 03:06:51 μμ »
Ωραιος ο τιγρης. Και το κεφαλι καθησε μια χαρα.Αυτο που μαλλων λεει ο Περι... στο δεξι φτερο το μαυρο διχνει σαν να εχει φουσκωσει? Παντως μου εδωσες μια ιδεα. Ειμαστε πολλοι που λογω ελλειψης χρονου δεν μοντελαρουμε συχνα.Εχουμε ομως αρκετα φταγμενα. Δεν θα ηταν ωραιο να ανεβαζαμε καπου/καπως παλια μας μοντελα, ετσι για να βλεπουμε παλιες μας δουλειες, και να γινεται και καποια κουβεντουλα? Οι αρμοδιοι εχουν γνωμη? :idea: :idea:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 04, 2010, 03:21:42 μμ »
Πολύ ωραίο μοντέλο!!!
Παρά τα χρονάκια του,στέκεται μια χαρά!

Υ.Γ.Μιχάλη εννοείται πως μπορείτε να ανεβάσετε παλιά μοντέλα!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 04, 2010, 04:38:59 μμ »
Ωραιος ο τιγρης. Και το κεφαλι καθησε μια χαρα.Αυτο που μαλλων λεει ο Περι... στο δεξι φτερο το μαυρο διχνει σαν να εχει φουσκωσει? Παντως μου εδωσες μια ιδεα. Ειμαστε πολλοι που λογω ελλειψης χρονου δεν μοντελαρουμε συχνα.Εχουμε ομως αρκετα φταγμενα. Δεν θα ηταν ωραιο να ανεβαζαμε καπου/καπως παλια μας μοντελα, ετσι για να βλεπουμε παλιες μας δουλειες, και να γινεται και καποια κουβεντουλα? Οι αρμοδιοι εχουν γνωμη? :idea: :idea:

k οι παλιες δουλειες δικες μας δεν ειναι? ασε που εχουν κ συναισθηματικη αξια....αλλα χρονια αλλη νοοτροπια κατασκευης αγνα υλικα....οχι δεν εχει φουσκωσει τιποτα....εχει ματαρει το χρωμα απο τα πολλα χρονια κ ελλειψη προστατευτικου βερνικιου....ισως αυτη την εβδομαδα το περσω ακρυλικο βερνικη επιπλων.....να δω κ αποτελεσματα....

Tags: