0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία η συλλογή από τους Κουρσάρους! Υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις και κανένα πορτογαλικό ή/και ταϋλανδεζικο;
Λάμπρο θαμπώθηκα από τους Κουρσάρους, δεν υπάρχουν περεταίρω λόγια, τα είπαν όλα οι συνάδελφοι παραπάνω.Πολύ ωραίες δουλειές φιλαράκι. Μπράβο και από εμένα.
Φανταστική και μπόλικη δουλειά. Ξεχωρίζω τα επετιακά, μιας και απο τα 'απλά' χορτάσταμε εδώ. Ειδικά το de storm και ο τίγρης σπέρνει.
Ου ρε ξεφτίλα, άκου εκεί spray!!!!! Μήπως τελικά και όλα τα προηγούμενα τα έχεις κάνει με spray και μας τα πουλάς για πινελάτα;;;;; Ωραία δουλειά Λάμπρο. Μου θυμισες το μοναδικό μου Α-7, της Airfix, 72άρι και που το είχα βάψει US Navy High Vis, VA-146. Πωωωω τι είχα τραβήξει με το άσπρο... Μετά έφαγε ένα reset και έγινει κάτι μεταξύ -Ε και -Η. Καλά τελειώματα! Μαθιός
Απο τα πιο ομορφα Α-7Ε για μενα η συγκεκριμενη παραλλαγη..τωρα οσο για τα πινελα-σπρει και συναφη, απλα πρεπει να αποφασισεις να παρεις αερογραφο και να συμβιβαστεις οτι θα σου παρει καποιο χρονο,εστω και περισσοτερο απο οσο νομιζεις αλλα θα τον μαθεις. Και το πινελο εκανες καποιο χρονο να το μαθεις. Το κοστος ειναι παγιο.
Πολυ ωραιο φιλε! Ζηλευω... λεω να φτιαξω κι εγω κατι τετοιο...