labros87, σε κατανοώ , δε χρειάζεται να το αναλύεις, το φαντάστηκα

Mε έποιασε φαίνεται το επαναστατικό μου, ξερω γω.
Πάντως, όσο αναφορά τα δικά σου ξεχωρίζω τον τίγρη, και το Η της hobby boss αλλά και η φαντόμα μου κλείνει το μάτι. Το άλλο με τις gbu δείχνει πιο ζωντανό χρώμα την ώρα που στεγνώνει νομίζω.
Δεν θεωρώ και οτι έχω τόση πείρα για να "κρίνω κλπ", το τι πιστεύω σαν παρατηρητής περισσότερο εκφράζω, εκεί στάθηκα.
Και για να ευχαριστηθεί το μάτι μας στην τελική, για γενική διευκόλυνση και πληθώρα αποτελεσμάτων, το ξεκαθαρίζω.
Εννοώντας:
Πρόταση στο φορουμ 1- το να μη βλέπουμε συνεχώς το να χάνεσαι εντός 1 τοπικ ξεχνώντας αν έχεις ξαναδεί η όχι το μοντέλο και να υπερ-αναλύεται η τεχνική(υπάρχει ανάλογη κατηγορία). Εκεί, δηλαδή να μην γίνονται κ ξαναλέγονται υπερβολές σε συχνότητα και ίδια θεματολογία. Θα μπορούσε να δημιουργηθούν και υπο-κατηγορίες εντός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ας πούμε, ανα κλιμακα τύπο κλπ και εκεί να επεξηγούνται περισσότερα ανα α/φος.
ʼποψη γενική
2- πως μου έκανε εντύπωση απλά το να κολάμε όλοι σε όμοια project ( βλ. ερεθίσματα απο ΠΑ. κοκ). Δεν μου φταιξε κανένας κουρσάρος , ούτε πάω να κάνω.. θεματάκι!Αναλόγως και τι παίζει στα μαγαζιά πάντως. Προς Θεού, ούτε λόγος για το μεράκι,η ποιότητα ελεύθερα να υπάρχει και όντως φαίνεται σε.. addicted περιπτώσεις που αποδίδει. Είναι και απαραίτητο πολλές φορές αλλά και σε συνδυασμό με φαντασία όμως, για μας μοντελάρουμε μεν, αλλά μερικοί εμπειρότεροι μπορούν να παίξουν εξίσου καλά και αλλού. Και γω θυμάμαι το έκανα σχετικά, παλιά, αλλά τώρα που ξανάρχισα βλέπω πως με τον καιρό + με φαντασία κάνεις παπάδες ή αξιοπρεπή αποτελέσματα με οτιδήποτε, χρόνος να υπάρχει και δόξα το Θεό χεράδες μπόλικοι εδω μέσα.
Μια ιδέα τονίζω, έριξα, μια πιο διαφορετική τάση . Tο ότι αναφέρθηκε σε αυτό το τοπικ ήταν το ανορθόδοξο μάλλον
.. Τον τελευταίο καιρό, έκατσε όποτε μπαίνω εγώ τα βλέπω τα ίδια, ποιος ξέρει. Καταλαβαίνω, μα ένα σχόλιο σαν όλα τα άλλα παραμένει, γνώμη μου, χαλαρά..