Αποστολέας Θέμα: Α-7 CoRsAiR Family...!!! (Μερος 9ο - A-7H - Τέλος!)  (Αναγνώστηκε 46712 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
Απ: Α-7 CoRsAiR Family...!!! (Μερος 4ο)
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:31:34 μμ »
Πολύ ωραία συλλογή, προσεγμένα. Και γω το -Η έχω ομοίως με το δικό σου

[desc=]Αν και ρε παιδιά έχω βαρεθεί που  τα ίδια και τα ίδια α/φη να φτιάχνει ο καθένας μας (γούστα του καθενός,δεν λέω) εις πενταπλούν και όλα να παραθέτονται στο φορουμ. ʼχτι το'χω να δω έτσι καμιά τρελή παραλλαγή ή τίποτα.. φαντασιόπληκτο εφόσον είσαι πχ στο 6ο σου ιδίου τύπου κατασκεύασμα θα άρεσε γενικά!  :mrgreen: Τα εναλλακτικά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι.

Ώρες ώρες ξεχνάω ποιο έχω δει και ποιο όχι, ίδιες αποχρώσεις και σήματα, φορτία, f-4 phandom έτσι αλλιώς αλλιώτικα, f-16 με δεκάδες συνδυασμούς κλιμάκων,μόνες διαφορές σε κεραία ή βαλβίδα καθίσματος το'να το άλλο, υπερβάλλω;[/desc]

Είπαμε τελειομανία αλλά απο ένα σημείο και μετά.. Δεν ξέρω, ίσως μου φαίνεται εμένα έτσι, σαν γενική παρατήρηση (ειδικά στα θέματα) στο φορουμ το κάνω, όχι στο συγκεκριμένο χρήστη, ποιος ξέρει άλλοι μπορεί να το λένε τελειομανία.. Μέτρο παιδιά. ή τουλάχιστον στις φωτογραφίσεις να παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα,όχι να χάανεσαι σε ένα forum

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 01:02:55 πμ »
Απλως να επισημανω στο φιλο μοντελιστη tony PRO οτι ο μοντελισμος εχει Μ Ε Γ Α Α Α Α Α Α Λ Α  ΒΙΤΣΙΑ , οποτε εδω τελειωνει και αυτο το θεματακι για μενα.

Τωρα στο θεμα μας...Ωραια ζηλευτη συλλογη labro87, φανταζομαι οτι εβλεπες Α-7 και στον υπνο σου.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 03:43:31 μμ »
Πολύ όμορφες δουλειές! :)
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! :D
Ώς λάτρης του ''Κουρσάρου'' γουστάρω τρελά τις δουλειές σου και τις χαίρομαι  ::icon_thumright:: Πολλά μπράβο Λάμπρο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ'ευχαριστω πολυ Groi!
Χαιρομαι που σου αρεσαν! :D
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ'ευχαριστω πολυ Θανο! ::icon_thumright::
Μάθαμε τεχνικές και τις εφαρμόζουμε ε?  :lol:
Μπράβο φίλε Λάμπρο, πολύ καλό και αυτό! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
::thanx:: Amen! :D
Κανω ο,τι μπορω! :DΕφαρμοζω οσα μαθαινω απ'ολους σας για να διορθωνω τα λαθη μου.
Αλλωστε αν δεν τα εκανα δεν θα μαθαινα. :wink:

Τωρα στο θεμα μας...Ωραια ζηλευτη συλλογη labro87, φανταζομαι οτι εβλεπες Α-7 και στον υπνο σου.
Σ'ευχαριστω φιλε Zark! :D
Και στον υπνο μου και στον ξυπνιο μου! :mrgreen: :mrgreen:
Πολύ ωραία συλλογή, προσεγμένα. Και γω το -Η έχω ομοίως με το δικό σου

[desc=]Αν και ρε παιδιά έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια α/φη να φτιάχνει ο καθένας μας (γούστα του καθενός,δεν λέω) εις πενταπλούν και όλα να παραθέτονται στο φορουμ. ʼχτι το'χω να δω έτσι καμιά τρελή παραλλαγή ή τίποτα.. φαντασιόπληκτο εφόσον είσαι πχ στο 6ο σου ιδίου τύπου κατασκεύασμα θα άρεσε γενικά!  :mrgreen: Τα εναλλακτικά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι.

Ώρες ώρες ξεχνάω ποιο έχω δει και ποιο όχι, ίδιες αποχρώσεις και σήματα, φορτία, f-4 phandom έτσι αλλιώς αλλιώτικα, f-16 με δεκάδες συνδυασμούς κλιμάκων,μόνες διαφορές σε κεραία ή βαλβίδα καθίσματος το'να το άλλο, υπερβάλλω;[/desc]

Είπαμε τελειομανία αλλά απο ένα σημείο και μετά.. Δεν ξέρω, ίσως μου φαίνεται εμένα έτσι, σαν γενική παρατήρηση (ειδικά στα θέματα) στο φορουμ το κάνω, όχι στο συγκεκριμένο χρήστη, ποιος ξέρει άλλοι μπορεί να το λένε τελειομανία.. Μέτρο παιδιά. ή τουλάχιστον στις φωτογραφίσεις να παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα,όχι να χάανεσαι σε ένα forum
Φιλε tony PRO καταρχας σ'ευχαριστω πολυ!
Τωρα γι'αυτο που λες οτι εχεις βαρεθει να βλεπεις ολο τα ιδια και τα ιδια οπως ειπες και συ ειναι θεμα γουστου.
Αν καποιο θεμα δεν θελεις να το δεις κα συ και οποιοσδηποτε αλλος(γενικα μιλαω) γιατι σε εχει ''κουρασει'' απλα δεν το βλεπεις και πας στο επομενο.
Χωρις παρεξηγση παντα.Απλα λεω τη γνωμη μου.
Ολοι οι μοντελιστες(αεροπλαναδες,αρματαδες,φιγουραδες και και και)εχουν πιστευω μια ιδιαιτερη προτιμηση και αγαπη σε καποιο συγκεκριμενο μοντελο και προσπαθουν να κατασκευασουν οσα πιο πολλα μπορουν γιατι πολυ απλα τους αρεσουν.
Εμενα προσωπικα με τρελαινουν οι κουρσαροι!
Απο μικρος που τους εβλεπα καθημερηνα πανω απο το σπιτι μου ηθελα να μπορεσω καποτε να φτιαξω μια μεγαλη συλλογη απο αυτους!
Οπως ειπε και ο Ζαρκ ο μοντελισμος εχει μεγαλα βιτσια και συνφωνω απολυτα μαζι του. :D
Καλο απογευμα σε ολους!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 08:47:41 μμ »
Πολυ ωραια η συλλογη με τους Κουρσαρους Λαμπρο!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Το συγκεκριμενο αφος το λατρευω!! ::love7:: ::love7::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 09:02:55 μμ »
Σ'ευχαριστω πολυ Βαγγελη! :D
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 09:45:29 μμ »
labros87, σε κατανοώ , δε χρειάζεται να το αναλύεις, το φαντάστηκα  :lol:  Mε έποιασε φαίνεται το επαναστατικό μου, ξερω γω.

Πάντως, όσο αναφορά τα δικά σου ξεχωρίζω τον τίγρη, και το Η της hobby boss αλλά και η φαντόμα μου κλείνει το μάτι. Το άλλο με τις gbu δείχνει πιο ζωντανό χρώμα την ώρα που στεγνώνει νομίζω.

Δεν θεωρώ και οτι έχω τόση πείρα για να "κρίνω κλπ", το τι πιστεύω σαν παρατηρητής περισσότερο εκφράζω, εκεί στάθηκα.
Και για να ευχαριστηθεί το μάτι μας στην τελική, για γενική διευκόλυνση και πληθώρα αποτελεσμάτων, το ξεκαθαρίζω.
Εννοώντας:  Πρόταση στο φορουμ
           1- το να μη βλέπουμε συνεχώς το να χάνεσαι εντός 1 τοπικ  ξεχνώντας αν έχεις ξαναδεί η όχι το μοντέλο και να υπερ-αναλύεται η τεχνική(υπάρχει ανάλογη κατηγορία). Εκεί, δηλαδή να μην γίνονται κ ξαναλέγονται υπερβολές σε συχνότητα και ίδια θεματολογία. Θα μπορούσε να δημιουργηθούν και υπο-κατηγορίες εντός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ας πούμε, ανα κλιμακα  τύπο κλπ και εκεί να επεξηγούνται περισσότερα ανα α/φος.
                          ʼποψη γενική
              2- πως μου έκανε εντύπωση απλά το να κολάμε όλοι σε όμοια project ( βλ. ερεθίσματα απο ΠΑ. κοκ). Δεν μου φταιξε κανένας κουρσάρος , ούτε πάω να κάνω.. θεματάκι!Αναλόγως και τι παίζει στα μαγαζιά πάντως. Προς Θεού, ούτε λόγος για  το μεράκι,η ποιότητα ελεύθερα να υπάρχει και όντως φαίνεται σε.. addicted περιπτώσεις που αποδίδει. Είναι και απαραίτητο πολλές φορές αλλά και σε συνδυασμό με φαντασία όμως, για μας μοντελάρουμε μεν, αλλά μερικοί εμπειρότεροι μπορούν να παίξουν εξίσου καλά και αλλού. Και γω θυμάμαι το έκανα σχετικά, παλιά, αλλά τώρα που ξανάρχισα βλέπω πως με τον καιρό + με φαντασία κάνεις παπάδες ή αξιοπρεπή αποτελέσματα με οτιδήποτε, χρόνος να υπάρχει και δόξα το Θεό χεράδες μπόλικοι εδω μέσα.  ::eusa_clap::

Μια ιδέα τονίζω, έριξα, μια πιο διαφορετική τάση . Tο ότι αναφέρθηκε σε αυτό το τοπικ ήταν το ανορθόδοξο μάλλον.. Τον τελευταίο καιρό, έκατσε όποτε μπαίνω εγώ τα βλέπω τα ίδια, ποιος ξέρει. Καταλαβαίνω, μα ένα σχόλιο σαν όλα τα άλλα παραμένει, γνώμη μου, χαλαρά..

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 06:12:29 μμ »
Σ'ευχαριστω και παλι φιλε μου!
Να'σαι καλα! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
Απ: Α-7 CoRsAiR Family...!!! (Μερος 5ο)
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 01:18:55 πμ »
Καλημερα σας παιδια!
Λοιπον μετα απο τα 48αρια ειπα να επιστρεψω στα παλια μου λιμερια(που τα εχω αφησει τοσο καιρο :mrgreen:).
Επομενη κατασκευη ειναι αυτη ::arrowdown::

και θα γινει με αυτη τη παραλλαγη
 ::arrowred::

Εχω ηδη ξεκινησει με τα βαψιματα και αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες.
Τα λεμε λοιπον αυριο με ντοκουμεντα. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 01:30:21 πμ »
Καλή αρχή (αν εννοεις βαψιματα στο πιλοτηριο) Ωραιο θεμα  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος xristosXT

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: karditsara
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 01:34:19 πμ »
φιλε lambro87 καλη αρχή με το αγαπημένο σου αεροσκαφος!σε βλεπω να κατασκευαζεις ολόκληρη μοιρα! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 01:36:50 μμ »
Καλή αρχή (αν εννοεις βαψιματα στο πιλοτηριο) Ωραιο θεμα  ::eusa_clap::
Σ'ευχαριστω πολυ Αρη! :D
Εννοω το βαψιμο της παραλλαγης! :mrgreen:

φιλε lambro87 καλη αρχή με το αγαπημένο σου αεροσκαφος!σε βλεπω να κατασκευαζεις ολόκληρη μοιρα! :mrgreen:
Σ'ευχαριστω πολυ Χρηστο!
Μακαρι να καταφερω να την φτιαξω! :D :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 04:22:19 μμ »
Παράθεση
Εννοω το βαψιμο της παραλλαγης!
Δε σε προλαβαίνουμε ρε θηριο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 04:31:53 μμ »
Το ειχα ξεκινησει λιγο πριν τελειωσω το F-84 γι'αυτο εχω φτασει ηδη στο βαψιμο. ::icon_thumright::
Πιστευω μεχρι το βραδυ να εχω ανεβασει καποιες φωτο.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 05:27:17 μμ »
Ωραία γούστα. Ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσεις για την παραλλαγή;  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 02:04:08 πμ »
Ωραία γούστα. Ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσεις για την παραλλαγή;  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για το dark green το 116 της humbrol και για το gunship grey το FS 36118 της life colour. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 11:53:51 μμ »
Καλησπερα σας!
Προχωρησα αρκετα αυτες τις μερες με τον κουρσαρο.
Εχω βαψει την παραλλαγη και εχω κανει στεγνα πινελα για να την φθειρω.
Μεχρι στιγμης βρισκομαι εδω

Περιμενω τις γνωμες σας! :D
Ελπιζω αυριο να εχουμε καινουργιο update!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 12:22:26 πμ »
Η γνώμη μου είναι ότι κάνεις ότι καλύτερο γίνεται με το πινέλο και ότι το μοντέλο βγαίνει περίφημο!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 02:12:44 πμ »
Λιγο πιο χαλαρος να εισαι με το wash γιατι σου βγαινει σαν μουτζουρα.Περνας κανα gloss βερνικι πρωτα η το κανεις πανω σε ματ χρωμα?

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 03:09:59 πμ »
Δεν έχει κάνει wash ακόμη.Απλά δίνει ένα εφέ γύρω από τις γραμμώσεις.Πως κάνουμε fading με αερογράφο ή Preshading.. Λάμπρο διόρθωσε με αν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 07:54:40 πμ »
πωπω αδερφε το βλεπω το κορσερι να θελει επειγοντως πλυσιμο με τη μπιχλα που θα του σκασεις πανω    :mrgreen: :mrgreen: δωσε μπιχλα στο λαο

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 12:17:58 μμ »
Δεν έχει κάνει wash ακόμη.Απλά δίνει ένα εφέ γύρω από τις γραμμώσεις.Πως κάνουμε fading με αερογράφο ή Preshading.. Λάμπρο διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Αυτο ειναι το θεμα,οτι με πινελο δεν βγαινει σωστο οπως με τον αερογραφο. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 02:27:48 μμ »
Αυτό που μπορείς να κάνεις (σε ... επόμενο corsair) είναι με ΠΟΛΥ στεγνό πινέλο (ώστε να είναι πλήρως ελεγχόμενο το εφφέ) να ξανοίγεις από το κέντρο τα panels. To να προσπαθείς για post shading είναι πραγματικά δύσκολο με πινέλο...

Σε αυτό, αν δεν έχεις βάλει βερνίκι μπορείς να διορθώσεις ξαναβάζοντας στεγνό με τα βασικά χρώματα (pre&post shading μαζί - άστα να πάνε... )
Σε κάθε περίπτωση, το wash στο τέλος θα πάει πιο "πίσω" την εικόνα των χρωμάτων και θα τα δέσει μεταξύ τους αφού θα αναδείξει τα όρια των panels και θα προσθέσει ρεαλιστικότητα.

Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 04:44:29 μμ »
Καλησπερα σας παιδια!Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!
Φιλε Crow δεν εχω κανει wash ακομη στο μοντελο.
Οντως το στεγνο πινελο βγηκε πιο εντονο απ'οτι παριμενα.
Η αληθεια ειναι οτι με το ματι δεν ειναι τοσο εντονο αλλα το φλας της μηχανης μου το εκανε να φαινεται πολυ εντονο.
Παντως λεω να το αφησω οπως ειναι γιατι με τα λαδια μετα θα στρωσει αρκετα το ολο εφε.
Στο εποενο project θα εφαρμοσω την τεχνικη με μετρο! :D
Σας ευχαριστω και παλι! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 11:28:15 μμ »
Φτανοντας προς το τελος ειπα να ανεβασω μερικες φωτο. :D
Μετα το βαψιμο περασα το μοντελο 1 χερι παρκετινη,μετα σηματα,παλι παρκετινη,wash και βρισκομαι εδω ::arrowdown::

Μενει να του βαλω τα φορτια,να βαψω την καλυπτρα και να ματαρω μετα το ολο συνολο. :D 8)

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 02:34:03 πμ »
Φίλε Λάμπρο για πινελάτο το μοντελάκι είναι άψογο! ::icon_thumright:: Πάντως αυτή η παραλλαγή θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα HAF-if!

Tags: a-7 corsair ii