Παιδιά τελικά λίγο λίγο κάθε μέρα και τελικά προχωράει γρήγορα αυτή η κατασκευή.
Τίποτα όμως δεν είναι τελειωμένο στο 100%.

Το πάτωμα όπως και το καπάκι βάφτηκε με ασημί της zero μετά από λευκό primer, με την διαφορά ότι το πάτωμα το πέρασα με ένα ελαφρύ wash (με αραιωμένο enamel της humbrol) για να τονίσω τις λεπτομέρειες.
Το μυστικό για ένα καλό βάψιμο με τα χρώματα της zero, είναι πολλά λεπτά περάσματα με κενό μεταξύ τους τουλάχιστον 15 λεπτά. Ακόμα και το τελαυταίο πέρασμα δεν επιμένω αφού αυτό που θέλω είναι μια καλή κάλυψη στο χρώμα. ʼμα υπάρχει κάποια περιοχή στην οποία δεν έχει στρώσει καλά τα χρώμα την περνάω λίγο ντουκόχαρτο και μετά ξαναβάφω μόνο την συγκεκριμένη περιοχή.
Το συγκεκριμένο μοντελάκι δεν το έχω περάσει ακόμα με γυαλιστερό βερνίκι (χρησιμοποιώ το 1κ της zero). Συνήθως με το βερνίκι αυτό περνάω ένα λεπτό στρώμα χωρίς να το αραιώσω με διαλυτικό και μετά το αραιώνω με περίπου 20% διαλυτικό και περνάω τουλάχιστον άλλα 2 "υγρά" στρώματα. Το τεράστιο πλεονέκτημα με τα χρώματα και τα βερνίκια της zero είναι ότι στεγνώνουν κυριολεκτικά αμέσως και δημιουργούν μία επιφάνεια πολύ ανθεκτική, όχι όπως τα ακρυλικά βερνίκια που και μετά απο 1 χρόνο να τα ακουμπήσεις θα αφήσουν πάνω μία τεράστια δαχτυλιά.
Παιδιά γενικά όμως ακόμα μαθαίνω και σε καμία περίπτωση οι τεχνικές μου μπορούν να θεωρηθούν σημείο αναφοράς. Ο καθένας συνήθως πειραματίζετε και βρίσκει τους δικούς του τρόπους για να πετύχει το αποτέλεσμα που τον ικανοποιεί.