Τα επετειακά α/φ δηλαδή δεν είναι ειδικά διακοσμημένα για να γιορτάσουν κάποιο γεγονός? Το ότι το γεγονός δεν είναι επέτειος δεν νομίζω ότι λέει κάτι. Στην ίδια κατηγορία με τα άλλα μπαίνει και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες...
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο που έχω δει ή θα μπορούσα να φανταστώ. Αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω με τα παιδιά που λένε ότι δεδομένων των συνθηκών πιθανότατα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Εγώ εξεπλάγην ακόμα και από το γεγονός ότι υπήρξε ειδικά διακοσμημένο αεροσκάφος την περίοδο που διανύουμε. Αυτό από μόνο του είναι κατόρθωμα.
Όσο για τον απερχόμενο Μοίραρχο, τα σχόλια είναι σωστά και μπορώ να πω ότι και λίγα είπαν. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι.

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο κάτι ρε παιδιά όμως για να ξέρουμε που να κατατάξουμε το α/φ. Επειδή μπερδεύτηκα με τα "ειδικά διακοσμημένο" και "ιδέα της βαφής", τελικά πρόκειται για βαμμένο αεροπλάνο? Και θα συνεχίσει να πετάει έτσι? Γιατί αν ισχύει, πρόκειται για το πρώτο βαμμένο επετειακό (επιμένω) F-16 και αυτό ίσως ανοίγει το δρόμο και για άλλα, αφού μέχρι σήμερα είχαμε περιοριστεί στα αυτοκόλλητα.
Τέλος, το σημαντικότερο για την 341 είναι ότι οι χιλιάδες ώρες συμπληρώθηκαν χωρίς την παραμικρή απώλεια. Ας ευχηθούμε να τις εκατοστήσουν (τις χιλιάδες ώρες) με τον ίδιο μηδενικό δείκτη ατυχημάτων.