Σίγουρα δεν είναι και το ποιο εύκολο μοντέλο από εφαρμογή άλλωστε βαραίνουν και κάποιες δεκαετείες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε (Trimaster), πάντως καλά το κατάφερες!
Tο βάψιμο με τις βούλες δείχνει άψογο, δεν βλέπω καθόλου overspray, χαρά στο κουράγιο σου καλοκαιριάτικα. Σου πήρε πολλές ώρες να ολοκληρώσεις την παραλλαγή; τι αερογράφο και τι χρώματα χρησιμοποίησες;
Μήπως ξέρεις ποια από τα νυκτερινά είχαν τέσσερα πυροβόλα στο ρύγχος και ποια μόνο δύο;
καλή συνέχεια 
Η εφαρμογη ειναι χαλια φιλε μου.Και δεν ειναι μονο θεμα δεκαετιων.Εχω φτιαξει της Trimaster το 262 με το 50αρι κανονι ( εκπληκτικη γερμανικη ιδεα

) και σε αυτο τα ιδια χαλια.
Η παραλλαγη κρατησε γυρω στις 6 ωρες,σπασμενες σε 2 μερες, με διαλειματα για τσιγαρο,καφε,φαγητο για δυναμεις

Χρωματα enamel Xtracolor,αρκετα αραιωμενα,χαμηλη πιεση 1,5 bar, αερογραφος Olympos SP-B.
Απο τις φωτο που εχω δει ολα εχουν 4 πυροβολα στο ρυγχος. Απλα το κοκκινο 9 ειχε κατω δυο 20αρια MG 151 20 των οποιων οι κανες ηταν πιο μεγαλες απο τα στανταρ 30αρια.
Υποτιθεται οτι το ιδιο συνεβεναι και με το κοκκινο 9 αλλα δεν το εχω δει σε φωτο οποτε...