Αποστολέας Θέμα: MiG-21 SMT OEZ 1/48 ή αλλιώς ''ο έκπτωτος Τσάρος''this is the END''  (Αναγνώστηκε 37566 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: MiG-21 SMT OEZ 1/48 ή αλλιώς ''ο έκπτωτος Τσάρος''
« Απάντηση #275 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:15:52 μμ »
Που είναι το ανθρωπάκι με τα γουρλωμένα μάτια να βάλω καμμιά 30ριά... Πολύ μου αρέσουν οι φθορές, μα πάρα πολύ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #276 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:16:55 μμ »
 Να πω και τούτο!Οι χαλκομανίες δεν τρίβονται με ντουκόχαρτο...το χρώμα τους δεν αλλάζει και στο τέλος διαλύονται....... ::bioliicon:: ::bioliicon:: ::bioliicon::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #277 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:17:20 μμ »
επιτελους το επιασες παλι στα χερια σου,και βγαινει αστερι.
πολυ καλα παει σταματη ,αντε να το δουμε και απο κοντα.καλη συνεχεια :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #278 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:18:32 μμ »
Γιώργαρε ,σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι! ::salut::

Σπύρο να είσαι καλά φίλε ,αμήν φίλε σε χάσαμε! :( :( :(

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #279 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:32:45 μμ »
...Μετά το wash που έκανα με μαυρο και καφέ λάδι προχώρησα στα ξεθωριάσματα με λευκό λάδι και με ψήγματα βασικού χρώματος ,πρασσινο, καφέ ,σαντ πάντα σε λάδι......

να ζητήσω μια επεξήγηση  σε αυτό ?
πώς ακριβώς το πετυχαίνεις  το ξεθώριασμα με το λευκό λάδι και τι  πλεονέκτημα έχει η χρήση λαδιών για ξεθώριασμα σε σχέση με το ξεθώριασμα όπου χρησιμοποιούμε απλά το βασικό χρώμα και κάποιο λευκό/γκρί ή ότι άλλο τέλος πάντων για να το ξανοίξουμε ? 

Σε ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων....

::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #280 στις: Ιουλίου 28, 2012, 02:48:49 μμ »
Δημήτρη ,καλή ερώτηση φίλε ........το λάδι έχει πλεονεκτήματα που δεν τα έχει το έναμελ.Το αποτέλεσμα με τα λάδια είναι φίνο γίνεται ένα με την βάση που έχεις από κάτω, στη δική μου περίπτωση ακρυλικά(δεν έχει σημασία αν ήταν και έναμελ η βάση).
Ενα πλεονέκτημα είναι οτι θέλει μερικές ώρες να στεγνώσει τελείως ,αυτό σου δίνει πολύ χρόνο να το απλώσεις σωστά....με το έναμελ δεν γίνεται γιατί όσο το πειράζεις με το πινέλο τόσο αυτό στεγνώνει ,απότέλεσμα γραμμές .Μ ε έναμελ μπορούμε να κάνουμε στεγνό πινέλο μόνο στις ακμές του μοντέλου και όχι σε επιφάνεια!
Το λάδι το πέρνουμε όπως είναι στο σωληνάριο,δηλαδή το λευκό και το πράσσινο(ελάχιστο) για παράδειγμα τα αναμειγνείουμε με το πινέλο ,σκουπίζουμε πολύ καλά το πινέλο ,όπως και στο ''στεγνό ''και δουλευουμε όπως και στο ''στεγνό''Το αποτέλεσμα πλησιάζει τα φωτίσματα του αερογράφου....μέχρι και σβήσιμο θα μπορούσε να γίνει μεταξύ των δύο  χρωμάτων ,για κάποιον που βάφει με το πινέλο.
Με το έναμελ βάζοντας λίγο διαλυτικό για να μην στεγνώνει δεν μπορείς να το απλώσεις στις επιφάνειες.....
όλα αυτά σε συνδιασμό με την παρκετίνη που την πέρασα αμέσως μετά τα βασικά χρώματα που είχα ψεκάσει με τον αερογράφο.
Ελπίζω να σε κάλυψα ,για οτι άλλο πάντα στη διαθεσή σου .Η τεχνική αυτή θα σου πήγαινε πολύ μια και βάφεις με πινέλο !

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #281 στις: Ιουλίου 28, 2012, 03:07:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #282 στις: Ιουλίου 28, 2012, 03:35:49 μμ »
Δημήτρη ,καλή ερώτηση φίλε ........το λάδι έχει πλεονεκτήματα που δεν τα έχει το έναμελ.Το αποτέλεσμα με τα λάδια είναι φίνο γίνεται ένα με την βάση που έχεις από κάτω, στη δική μου περίπτωση ακρυλικά(δεν έχει σημασία αν ήταν και έναμελ η βάση).
Ενα πλεονέκτημα είναι οτι θέλει μερικές ώρες να στεγνώσει τελείως ,αυτό σου δίνει πολύ χρόνο να το απλώσεις σωστά....με το έναμελ δεν γίνεται γιατί όσο το πειράζεις με το πινέλο τόσο αυτό στεγνώνει ,απότέλεσμα γραμμές .Μ ε έναμελ μπορούμε να κάνουμε στεγνό πινέλο μόνο στις ακμές του μοντέλου και όχι σε επιφάνεια!
Το λάδι το πέρνουμε όπως είναι στο σωληνάριο,δηλαδή το λευκό και το πράσσινο(ελάχιστο) για παράδειγμα τα αναμειγνείουμε με το πινέλο ,σκουπίζουμε πολύ καλά το πινέλο ,όπως και στο ''στεγνό ''και δουλευουμε όπως και στο ''στεγνό''Το αποτέλεσμα πλησιάζει τα φωτίσματα του αερογράφου....μέχρι και σβήσιμο θα μπορούσε να γίνει μεταξύ των δύο  χρωμάτων ,για κάποιον που βάφει με το πινέλο.
Με το έναμελ βάζοντας λίγο διαλυτικό για να μην στεγνώνει δεν μπορείς να το απλώσεις στις επιφάνειες.....
όλα αυτά σε συνδιασμό με την παρκετίνη που την πέρασα αμέσως μετά τα βασικά χρώματα που είχα ψεκάσει με τον αερογράφο.
Ελπίζω να σε κάλυψα ,για οτι άλλο πάντα στη διαθεσή σου .Η τεχνική αυτή θα σου πήγαινε πολύ μια και βάφεις με πινέλο !

X100.Εδω υπηρξαν παλαβοι που βαψανε ολοκληρα μοντελα με λαδια για να εκμεταλλευτουν τα πλεονεκτηματα που αναφερεις παραπανω. ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Και που να τα ψεκασεις να δεις.
Σταματη πολυ ωραιο φιλε.Για τα σηματα εγω θα σου ελεγα αφου τα περασεις ματ βερνικι(απαραιτητο για τα λαδια,ξερεις εσυ)να κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια που εκανες και μεχρι εδω με τα λαδια.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #283 στις: Ιουλίου 28, 2012, 04:47:33 μμ »

Σταμάτη πολύ ωραίο το βάψιμό σου.
Πρόσεξε αν θέλεις λίγο το αλεξίνεμο μπροστά,η αριστερή άκρη όπως τη κοιτάμε φάτσα,ή η δεξιά κανονικά,ίσως θέλει κόντεμα.Δε κάνει "κούρμπα" και χάνει στη συμμετρία,γέρνει πρός την αριστερή μεριά όπως κοιτάμε ανφάς.Και αυτό γιατί είναι vac.Μπορείς να το διαπιστώσεις και με το προσκέφαλο του ΚΜ-1 που θα έπρεπε να κεντράρει πάνω του.
Αυτό βέβαια δε μειώνει διόλου τη ρελιστικότατη απόδοσή.Απλά "τραβάει" το μάτι αμέσως.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #284 στις: Ιουλίου 28, 2012, 07:27:05 μμ »
Σταμάτη, δεν έχω λόγια για την παραλλαγή και τις φθορές! Βοήθεια μας ::pop::

Το φίλτρο, απ' ότι έχω δει στο σχετικό βίντεο, μπορεί να γίνει και με λάδι ή χρώμα σμάλτου, πάρα πολύ αραιωμένο με διαλυτικό και περνάς όλο το μοντέλο με πινέλο. Για βερνίκι δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο.
Ίσως με στεγνό πινέλο, τοπικά στις χαλκομανίες;;

Τα ξεθωριάσματα με το λάδι φαίνονται τέλεια, πήρα κι εγώ ένα λευκό λαδάκι να το δοκιμάσω στο mirage :mrgreen:

Spoiler (hover to show)
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #285 στις: Ιουλίου 28, 2012, 07:38:19 μμ »
Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ! ::salut::

Γιώργο τυγχάνει και τον γνωρίζω και εγώ αυτό τον τρελό  :mrgreen:με τα εξαιρετικά μοντέλα του!
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου η συμβουλή σου μονόδρομος! ::salut::

Ζήση ,έχεις πολύ δίκιο φίλε,τώρα είναι πολύ αργά ,δεν διορθώνεται τίποτα χωρίς να χαλάσει.Σε ευχαριστώ πολύ. ::salut::

Πάναγιώτη για τα φίλτρα έτσι όπως τα λες,εδώ δεν έχουν χρεισιμοποιηθεί πουθενά φίλτρα.Εχω κάνει ακριβώς το αντίθετο ,λάδια με καθόλου διαλυτικό,οπως βγαίνουν από τα σωληνάρια ,στη δική σου περίπτωση για να μην χαθείς με τα λάδια μπορείς να κρατήσεις το βασικό έναμελ που μαζί με το λευκό λάδι θα σου δώσουν το φώτισμα που θέλεις ,απλά ο χρόνος για να το δουλέψεις στην επιφάνεια θα είναι αρκετά μειωμένος!Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #286 στις: Ιουλίου 28, 2012, 08:06:38 μμ »
Διάβασα όλο το topic απο την αρχή και το μόνο που έχω να πω είναι... wow!

Πολύ καλή δουλειά απο την αρχή, και όλο γίνεται και καλύτερο. Τα Citadel πράγματι πολύ ωραία, με το μόνο μείον τους τις μη αεροπορικές τους αποχρώσεις (άλλωστε είναι για fantasy φιγούρες).

Καλά τελειώματα.... και μόνο που σκέφτεσαι πως υπάρχουν εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες Mig-21 σε τέτοια κατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #287 στις: Ιουλίου 28, 2012, 09:57:45 μμ »
Captain,  1000 ευχαριστω  για την απάντηση..

Οταν διαβάζω οτι υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο δουλειάς με ένα πινέλο , προβληματίζομαι  :roll: και καθυστερώ την αγορά α/γράφου.. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Αβυσσος η ψυχή του μοντελιστή και του ModelClub ακόμα μεγαλύτερη..

Να σαι καλά !

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #288 στις: Ιουλίου 29, 2012, 01:50:11 πμ »
Πανέμορφο Σταμάτη!!! Ελπίζω να το φέρεις στην έκθεση, ε??? ;)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #289 στις: Ιουλίου 29, 2012, 05:10:59 μμ »
Διάβασα όλο το topic απο την αρχή και το μόνο που έχω να πω είναι... wow!

Πολύ καλή δουλειά απο την αρχή, και όλο γίνεται και καλύτερο. Τα Citadel πράγματι πολύ ωραία, με το μόνο μείον τους τις μη αεροπορικές τους αποχρώσεις (άλλωστε είναι για fantasy φιγούρες).

Καλά τελειώματα.... και μόνο που σκέφτεσαι πως υπάρχουν εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες Mig-21 σε τέτοια κατάσταση...
Pez σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,περί χρωμάτων φίλε τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες....η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι οτι με διάφορες μίξεις μπορείς να επιτύχεις το οποιοδήποτε χρώμα που βλέπεις .
Περί citadel αυτό που λές είναι σωστό,γιάυτό και κανένα χρώμα που έβαλα στο μιγκ δεν είναι κατευθείαν από το κουτί ,έγιναν μίξεις με λευκό -γκρι μάυρο και κόκκινο για να επιτύχω τις αποχρώσεις της φώτο......προσωπικά το μόνο που χρειάζομαι πάντα είναι μερικές καλές ένχρωμες φωτογραφίες!Και στα τζετς αυτό είναι εφικτό.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #290 στις: Ιουλίου 29, 2012, 05:13:27 μμ »
Captain,  1000 ευχαριστω  για την απάντηση..

Οταν διαβάζω οτι υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο δουλειάς με ένα πινέλο , προβληματίζομαι  :roll: και καθυστερώ την αγορά α/γράφου.. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Αβυσσος η ψυχή του μοντελιστή και του ModelClub ακόμα μεγαλύτερη..

Να σαι καλά !

Φίλε Δημήτρη να είσαι καλά ,δεν κάνει τίποτα....θα πρότεινα να βάλεις στο πρόγραμμα την αγορά αερογράφου που μαζί με το πινέλο είναι τα απόλυτα εργαλεία του μοντελιστή...τότε  θα μπορέσεις πραγματικά να ανοίξεις τα μοντελιστικά φτερά σου!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #291 στις: Ιουλίου 29, 2012, 05:14:47 μμ »
Πανέμορφο Σταμάτη!!! Ελπίζω να το φέρεις στην έκθεση, ε??? ;)
Aλεξ σε ευχαριστώ πολύ φίλε,εύχομαι να καταφέρω να έρθω εφέτος αν και το βλέπω και πάλι δύσκολο,κάθε πέρσι και καλύτερα πάμε!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #292 στις: Ιουλίου 30, 2012, 05:47:34 μμ »
Στην αρχή είχα  πει να μην πειράξω καθόλου το σύστημα προσγείωσης και να το βάλω όπως το δίνει το κιτ.....αλλά και εκεί τα πράγματα ήταν απογοητευτικά .....και είπα αφού έκανα την εκκλησιά ας κάνω και το άγιο βήμα!

Καλύματα κυρίων τροχών λοιπόν και σκέλη......

Και φυσικά δύο σκουριασμένα φρουτάκια που θα τα περιποιηθώ και άλλο!!

Και το ρηνιαίο σκέλος που θα  δεσπόζει επί του πολυκαιρισμένου χορταριασμένου τσιμέντου

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την προσοχή σας.....προχωράμε!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #293 στις: Ιουλίου 30, 2012, 07:05:00 μμ »
...αφού έκανα την εκκλησιά ας κάνω και το άγιο βήμα!

::director:: Θα κάνεις όλη την εκκλησία, μέσα - έξω, μέχρι και τα στασίδια και τις αγιογραφίες!
Παπάδες δε χρειάζεται, τους κάνεις από την αρχή...

Πέρα από την πλάκα, πολύ προσεγμένη δουλειά με τις καλωδιώσεις στα σκέλη και οι σκουριασμένοι κάλαθοι μ' αρέσουν πάρα πολύ!

"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #294 στις: Ιουλίου 30, 2012, 09:42:11 μμ »
 Ωπ! ʼργησα να το πάρω χαμπάρι οτι το ξανάβαλες μπρος, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Συγχαρητήρια, τόσο για το επίπεδο της δουλειάς σου, όσο και για την... υπομονή! Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο, μπράβο και πάλι μπράβο φίλε μου!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #295 στις: Ιουλίου 31, 2012, 12:04:00 μμ »
Τάκη τώρα έιδα το  μυνημά σου για τις χαλκομανίες ,να σου πω φίλε οτι όλα αυτά που λές περί ψηφιακών και τεχνολογικών τα βλέπω σαν κινέζικα.....δεν κατέχω τίποτα από όλα αυτά......εσύ όταν είχες φτιάξει το καμμένο τι έκανες με τα σήματα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,για τη διαθεσή σου να με βοηθήσεις και για τα καλά σου λόγια!

Ουτε εγω  εχω ιδεα απο υπολογιστες αλλά τα πραγματα ειναι αρκετα απλα... ρωτα στο φωτοτυπαδικο που θα πας, ειμαι σιγουρος οτι θα σε "καταλαβουν"...λοιπον...το "δικο" μου το Μιγκ ηταν πιο πολυ ταλαιπωρημενο απο το δικο σου και ετσι αναγκαστικά τα σηματα τα εβαψα με μασκες και σφουγκαρακι μαζι με "αλατι" και μασκολ... ναι μπερδεμενα ακουγονται...αλλά ετσι ειναι τα πραγματα! Οτι θελεις στη ειμαι στη διαθεση σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 01, 2012, 05:33:24 μμ »
Πάνο σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!

Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ ''σύντροφε''!

Τάκη σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πολύτιμες συμβουλές,μου έβαλες και  άλλες ιδέες για ωραία πράγματα,μία ερώτηση ακόμα,αν ξέρεις, που μπορώ να βρώ χαρτί χαλκομανιών!!!!

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 01, 2012, 05:47:42 μμ »
Σταμάτη έχεις κάνει υπέροχη δουλειά.
Τα ξεθωριάσματα με λάδι είναι απίθανα. Φαντάζομαι πόσο χρόνο θα παίρνουν, αλλά το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 01, 2012, 05:57:22 μμ »
Nάσο σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Φίλε η διαδικασία του ξεθωριάσματος πέρνει 10 λεπτά για κάθε χρώμα,αρκεί να βρείς την ανοιχτότερη απόχρωση του βασικού,που στην ουσία σε όλα τα ξεθωριάσματα είναι το άσπρο με ελάχιστη ποσότητα κάποιου πράσσινου ή καφέ ή μπεζ....και του γαλάζιου φυσικά.Να σκεφτείς οτι το αεροσκάφος έχει δύο βασικά πράσσινα το ξεθωριαμα όμως και των δύο ήταν κοινό,με ένα πράσσινο λάδι μέσα σε λευκό δηλαδή.Λόγο της διαφάνειας του λαδιού η τελική απόχρωση που μένει είναι διαφορετική....αλλά πολύ πολύ δεμένη!!!

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 01, 2012, 08:29:28 μμ »
Εξαιρετικό! Το ξεθώριασμα με τα λάδια με έχει κολλήσει!  ::good_job_smilie::

Tags: mig-21