Οπως ειπε και ο Orestis, τα βελτιωτικα κοστιζουν συνηθως ποιο πολυ απο το κοστος αγορας ενος kit - φαντασου να θες να παρεις ΟΛΑ τα διαθεσιμα βελτιωτικα σετ για ενα μοντελο. Και θα ξηλωθεις, και θα γινεις θεριο ανημερο αμα κατι δεν παει καλα και στραβωσει η δουλεια μετα απο τετοια επενδυση. Προσωπικα εχω παρει μονο 1-2 τετοια σετακια, και τα εχω βαλει (και τα μοντελα στα οποια θα μπουν) στην ακρη, μεχρι να αποκτησω αρκετη εμπειρια για να μην τα χαλασω. Κι ασ το παραδεχτω, τρελαινομαι για scratchbuilding!!!
Ξαναδιαβασα τα post για το Rafale, μονο ενα-δυο πραγματικα αρνητικα σχολια ειδα, τα οποια μπορεις και να αγνοησεις φυσικα. Οπως ο ιδιος λες, και οπως εχω διαβασει κι αλλου, αμα σ'αρεσει το αποτελεσμα, δεν πα να λενε ολοι οι αλλοι οτι θελουν, για σενα το θεμα ειναι τελειωμενο! Οποτε μη μασας.
Οταν ειχα πρωτοξεκινησει ειχα βαψει 2-3 Sukhoi-27 τιγρη, λεοπαρδαλη, ακομα και κοκκινο, και γιατι τοτε δεν ηξερα τι μου γινοταν, και γιατι ειχα μονο 4-5 χρωματα, αλλα και γιατι μου ΑΡΕΣΕ!
Εν πασει περιπτωσει, επειδη δε θυμαμαι τους κανονισμους σχετικα με αναγορα μοντελιστικων καταστηματων, αμα θελεις, να σου στειλω σε PM καποια Αθηναικα καταστηματα απο τα οποια ειμαι απολυτα ικονοποιημενος με την εξυπηρετηση - αν και μαλλον θα προτιμησεις κατι σε Θεσσαλονικη υποθετω, πιο κοντα.
Φιλικα, Παναγιωτης.