Αποστολέας Θέμα: German Officer 54mm  (Αναγνώστηκε 1026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
German Officer 54mm
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 02:52:50 μμ »
Η φιγούρα είναι μεταλική στα 54mm. Είναι η πρώτη μου φιγούρα και είναι βαμμένη με ακρυλικά της Vallejo.
Εκτέθηκε στην 11η Έκθεση/Διαγωνισμό Ιστορικής Μινιατούρας του Star Club στην κατηγορία "Standard Painting" και απέσπασε 'Επαινο.

Παρακαλώ πολύ για την αυστηρή κριτική σας καθώς και για συμβουλές.

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Απ: German Officer 54mm
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2010, 04:04:15 μμ »
Γιώργο για πρώτη φορά πολύ καλή η προσπάθειά σου

Αν κ άπειρος με το χώρο θα προτιμούσα πιο έντονες φωτοσκιάσεις. Βέβαια στην τελευταία φωτό δείχνει πολύ καλύτερα

Λογικά πρέπει να είναι θέμα φωτισμού  :roll:

Βούρ στην επόμενη τώρα........

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 06, 2010, 04:11:53 μμ »
  Εμένα φίλε αυτή η φιγουρίτσα μου άρεσε ιδιαίτερα,είχα μάλιστα την τύχη να την δω από κοντά.Δεν είμαι ειδικός επί αυτών των θεμάτων,αλλά όπως και να το κάνουμε γιά πρώτη προσπάθεια είναι τέλεια. Καλή συνέχεια στις επόμενες.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 06, 2010, 08:34:26 μμ »
Γιώργο για πρώτη φιγούρα είναι πολύ καλή! Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τα οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω τεχνικά μιας και είμαι άσχετος με το θέμα. Ως απλός θεατής σου λέω ότι μου "κάθεται" πάρα πολύ καλά στο μάτι. Ελπίζω όταν "πιάσω" και εγώ την πρώτη μου φιγούρα να βγει κάτι ανάλογο!  ::icon_thumright::

Μπράβο φίλε, μου αρέσει που καταπιάνεσαι με διάφορα θέματα! ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 06, 2010, 08:49:55 μμ »
Γιώργο, πρώτα απ΄ολα χάρηκα που τα είπαμε απο κοντά στην πρόσφατη έκθεση του starclub!
....όσο αφορά για την φιγούρα, έχεις κάνει το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ!...αυτό σημαίνει ότι η περιεκτικότητα στο χρώμα που βάφεις πρέπει να είναι αμυδρή με σκοπό να γίνει με αρκετά περάσματα το κατάλληλο μπλέντιγκ και όχι αλόγιστες ποσότητες κυνηγώντας το γρήγορο αποτέλεσμα!...επίσης καλό είναι να μελετήσεις ξανά φωτό απο έργα φιγουράδων που φιλοξενούνται και σε αυτό το  forum παρατηρώντας τόσο τις περιοχές φωτίσματος προσώπου - ρούχων, τα στάδια φωτίσματος και δημιουργίας σκιών (μαζί με τα "κοψίματα" ,τα φίλτρα και τις λοιπές τεχνικές) όσο και το κατάλληλο contrast πάντα σε σχέση με την ανάμιξη των αντίστοιχων  χρωμάτων!..(ο φίλος christosjaeger έχει αναρτήσει -αν θυμάμαι καλά- step by step με την πρόοδο βαφής  :roll:) ...φυσικά πολύ καλύτερα θα σου τα εξηγήσει αυτά κάποιος φτασμένος συνάδελφος φιγουράς!!...μπράβο για την πρώτη σου προσπάθεια και καλή συνέχεια φίλε με υπομονή και επιμονή!!.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:19:40 μμ »
Γιώργο έκανες την αρχή και είναι μία πολύ καλή προσπάθεια για πρώτη φιγούρα, είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από την δική μου πρώτη φιγούρα. Όσο το δουλεύεις τόσο θα βελτιώνεσαι, περιμένω να δω την δεύτερη σου σε λίγο καιρό. ::icon_thumright::

Tags: